Skab gode minder med en herretur til Østrig

 

 

"Det bedste til mig og mine venner.."

 

Tag dine venner med på herretur væk fra alt, der ligner hverdag. Ikke fordi hverdagen er slem, men fordi alle har brug for at lade op og koble fra nu og da. Her står du så – på toppen af verden med to horisonter foran dig. Kanten til den stejle røde piste få meter foran dig – og den nærmest majestætiske horisont i det fjerne, hvor Alperne skærer morgensolen på dramatisk vis.  Et ”klik” bryder stilheden – støvlen er i. Du kigger bagud, og dér står drengene med store briller og store smil. Nuet er jeres – nu går det kun én vej.

 

 

"Hotel Planai var perfekt for os, tæt på alt"

Vores top anbefalinger til herreturen

Hotel Abendrot - Ischgl

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ 50 meter til centrum
✓ Østrigsk gemütlichkeit
✓ Kort afstand til lift

BOOK HER

 

 

Hotel Planai - Schladming

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Moderne hotel
✓ Nabo til hovedeliften
✓ Tæt på afterskistedet Hohenhaus Tenne

BOOK HER

 

 

Hotel Rosanna - St. Anton

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Kun for voksne
✓ Klassisk rustik Alpehotel
✓ Direkte i centrum af St. Anton

BOOK HER

 

 

Hotel Tatzlwurm - Wagrain

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Ligger lige over for liften
✓ 5 min gang fra Kuhstall
✓ Afterski i hotellets kælderbar

BOOK HER

 

 

Hotel Central - Saalbach

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Bo midt i Saalbach gågade
✓ Hyggelige værelser
✓ Kendt afterskisted ”UNTERBAR” i kælderen på hotellet

BOOK HER

 

 

Hotel Pinzgauerhof - Zell am See

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Autentisk østrigsk hygge
✓ 50 meter til afterski stedet Dorfschenke
✓ Value for money

BOOK HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan hurtigt gå ned ad bakke

Og det skal det også. Men det kan i mange tilfælde også gå langsomt. Selvom det kan virke som barnemad for de øvede, så kan det være besværligt at nå hen til kanten af pisten for nybegyndere. Vælger du at rejse med Højmark Rejser, så har alle mulighed for at få gode oplevelser. Vi har nemlig gennem de sidste mange år forfinet måden, man tager på skiferie på.

På en herretur til Østrig sørger vi for, at du og dine venner har alt ved hånden – i én pakke. Pisten, liften, restauranten, baren – alt er tæt på og ikke mindst forbundet i en velsmurt kæde.

Tryghed, kvalitet og service lyder måske som gamle dyder og ikke helt så hurtige, som hvad du ellers kan møde af løfter i rejsebranchen. Men tro os, det er mere relevant (og moderne) end nogensinde før – især når vi snakker om ambitiøse og bevidste mænd i alle aldre. I stiller krav til, at en herretur skal være sjov og fuld af gode oplevelser, og dem indfrier vi. Fra du står i lufthavnen, og til du fire dage eller en uge efter stiller kufferten i entreen. Vi er med dig hele vejen.

Magiske øjeblikke i sneen

Skal jeres næste herretur gå til de østrigske Alper? Her findes der mange destinationer, der uden tvivl kan være med til at give en fantastisk ferie for dig og gutterne. Men der skal mere til end sneklædte bjerge og flotte omgivelser, før end jeres ferie bliver så god som mulig.

Hos Højmark Rejser råder vi over vores egne hoteller, Alpeffect Hotels. Det er en af de måder, vi sikrer, at vi kan tilbyde nøglefærdige løsninger, der gør selv den billige skiferie til noget helt særligt.

Vores mange destinationer gør også, at vi kan tage hensyn til jeres behov. Selvom vi elsker børnefamilier, så forstår vi godt, at de har ønsker om en anden form for ferie, end I har. Derfor har vi særlige hoteller, der er bedre egnet til familier med børn, så I ikke behøver at bo side om side med dem. Det giver jer lidt mere frihed til at få netop den herretur, I har drømt om. Samtidig sørger vi for, at alt fra atmosfære til mad går op i en højere enhed. Så kan turen snart ikke blive bedre.

Det må gerne være nemt

Der er mange muligheder, når den næste herretur skal planlægges. Uanset om det er tid til lange eller korte skirejser, så kan det hurtigt føles overvældende, hvis du selv planlægger turen. Spar dig selv tid og kræfter, og lad os hos Højmark Rejser hjælpe med at gøre jeres drømmetur til virkelighed. 

Du oplever det allerede, inden I rammer Salzburg lufthavn, hvor du møder vores guider. Flyet du fløj med, er nemlig vores eget, så du og drengene bliver fragtet godt og sikkert fra punkt A til punkt B. Bussen, der tager jer til hotellet, holder helt bogstaveligt 50 meter fra bagagebåndet. Og lige så snart I træder ind på hotellet, får I jeres mapper med liftkort, skileje-vouchers og så videre. 

Velkommen til Alperne – nyd turen op og ned, og kom forbi til afterski når I færdige med at piske ned af de sneklædte bjergsider. 

 

 

Smag på Alperne - uden frygt for formen

En herretur i sneen associeres måske ofte med rå mængder weissbier, begrænsede mængder søvn og mad fra den mere tvivlsomme etage i madpyramiden. Sådan kan den også sagtens forvaltes – og det er der selvfølgelig intet galt med. Når du bruger en uge på at stå på ski, så udøver du nemlig, hvad der svarer til et helt års motion for en gennemsnitlig voksen.

Når det så er sagt, så mener vi dog, at en moderne herreskitur også sagtens kan afspejle den sundhedsmæssige bevidsthed, som de fleste har bygget op herhjemme. På vores herreture har I stadig alt det dejligt syndige ved hånden, men på vores hoteller i Østrig tilbyder vi sund, nærende kost morgen og aften. Sæt tænderne i mad, der sammen af gode råvarer, der kan imødekomme kravet fra en krop, der har brugt en hel dag på pisterne. Derudover – hvis du og drengene har mod på flere strabadser – tilbyder vi naturligvis også adgang til trænings- og wellness-faciliteter. 

Men selv en topatlet må synde. Hos Højmark Rejser er vi stolte sponsorer for Danmarks bedste alpinist, nemlig det unge verdensnavn, Christoffer Faarup. Og gæt engang, hvad han helst indtager, når han rammer bunden (af dalen) efter en hård dag? Svaret kan du finde på vores blog.

Når bunden er nået...

…Så kan du og dine venner se tilbage på dejlige dage, hvor alt har spillet. Ingen pauser, ingen ventetid, ingen lavpraktik. Kun masser af værdifulde timer med fart, grin, varme og hygge. Kroppen værker måske lidt, men på den gode måde, og mens bussen ruller mod flyet, kan I sidde og hente øjeblikke frem fra jeres herretur, som I aldrig glemmer. Det er dét, vi hos Højmark kalder magiske øjeblikke.  

Og vi sætter allerede nu en femmer på, at én af jer inden I rammer Danmark - spørger, hvornår I skal af sted igen.

 

 

 

 

FIND MERE INSPIRATION OG FÅ ET GODT TILBUD HER:

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser