HERRETUR TIL ØSTRIG

 

 

"Det bedste til mig og mine venner.."

 

Tag dine venner med på herretur væk fra alt, der ligner hverdag. Ikke fordi hverdagen er slem, men fordi alle har brug for at lade op og koble fra nu og da. Her står du så – på toppen af verden med to horisonter foran dig: Kanten til den stejle røde piste få meter foran dig – og den nærmest majestætiske horisont i det fjerne, hvor Alperne skærer morgensolen på dramatisk vis.  Et ”klik” bryder stilheden – støvlen er i. Du kigger bagud, og dér står drengene med store briller og store smil. Nuet er jeres – nu går det kun én vej.

 

 

"Hotel Planai var perfekt for os, tæt på alt"

Vores top anbefalinger til herreturen

Hotel Abendrot - Ischgl

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ 50 meter til centrum
✓ Østrigsk gemütlichkeit
✓ Kort afstand til lift

BOOK HER

 

 

Hotel Planai - Schladming

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Moderne hotel
✓ Nabo til hovedeliften
✓ Tæt på afterskistedet Hohenhaus Tenne

BOOK HER

 

 

Hotel Rosanna - St. Anton

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Kun for voksne
✓ Klassisk rustik Alpehotel
✓ Direkte i centrum af St. Anton

BOOK HER

 

 

Hotel Tatzlwurm - Wagrain

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Ligger lige over for liften
✓ 5 min gang fra Kuhstall
✓ Afterski i hotellets kælderbar

BOOK HER

 

 

Hotel Central - Saalbach

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Bo midt i Saalbach gågade
✓ Hyggelige værelser
✓ Kendt afterskisted ”UNTERBAR” i kælderen på hotellet

BOOK HER

 

 

Hotel Pinzgauerhof - Zell am See

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Autentisk østrigsk hygge
✓ 50 meter til afterski stedet Dorfschenke
✓ Value for money

BOOK HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan hurtigt gå ned ad bakke

Og det skal det også. Men det kan i mange tilfælde også gå langsomt. Lad det være sagt: En skiferie er ikke uden en vis mængde lavpraktik. Bare det at nå hen til kanten af pisten eller liften for den sags skyld kan være bøvlet.
Derfor har Højmark Rejser gennem 25 år forfinet måden, man tager på skiferie på, til perfektion.

På en herretur til Østrig sørger vi for, at du og dine venner har alt ved hånden - i én pakke. Pisten, liften, restauranten, baren, alt er tæt på og ikke mindst forbundet i en velsmurt kæde.

Tryghed, kvalitet og service lyder måske som gamle dyder og ikke helt så hurtige, som hvad du ellers kan møde af løfter i rejsebranchen. Men tro os, det er mere relevant (og moderne) end nogensinde før – især, når vi snakker om ambitiøse og bevidste mænd i alle aldre. I stiller krav til, at en herretur skal være sjov og fuld af gode oplevelser, og dem indfrier vi. Fra du står i lufthavnen, og til du fire dage eller en uge efter stiller kufferten i entreen.

Magiske øjeblikke i sneen

Gasolin havde fat i den lange ende, da de tilbage i 1977 sang de vise ord, som vi har lånt til vores overskrift. Sangen handlede om det helt magiske ved at være sammen med vennerne og nyde livet helt ud. Helt derud, hvor man bare ønsker, at det aldrig stopper. Sådan skal en skitur med gutterne være – og sådan er en herretur til Østrig med Højmark Rejser. Forklaring følger:

Forestil dig et hotel, som fra a til z er tilpasset en herretur. Tro os, vi elsker børnefamilierne (de er da også den største kundegruppe hos os, red.), men dem har vi helt særlige rammer og hoteller til, så dem skal du og dine venner ikke bo side om side med. Vores hoteller i Østrig er af højeste standard på markedet. Alt fra atmosfære til den gode mad går op i en højere enhed.

Det må gerne være nemt

Man kan ikke drukne i sne, men det kan man i lavpraktik, og det oplever alt for mange mennesker. Enten i arbejdet med at stykke en skiferie sammen, eller når virkeligheden rammer, og turen er i gang. Ja, du kan sikkert gøre det billigere end os, men er det virkelig det, du skal bruge tid og kræfter på? Vi tør godt æde en gammel, brugt skisok på, at vi er bedre til at stykke den perfekte herreskitur sammen, end du selv er.

Du oplever det allerede, når I rammer Salzburg lufthavn, hvor du møder vores guider – og ja, flyet du fløj med, er faktisk helt vores eget, så du og drengene bliver næsten båret rundt. Bussen, der tager jer til hotellet, holder helt bogstaveligt 50 meter fra bagagebåndet. I får jeres mapper med liftkort, skileje-vouchers osv., så snart I træder indenfor på hotellet. Velkommen til Alperne – nyd turen op og ned. Vi ses til Afterski om nogle timer!

 

 

Smag på Alperne - uden frygt for formen

En herretur i sneen associeres måske ofte med rå mængder weissbier, begrænsede mængder søvn og mad fra den mere tvivlsomme etage i madpyramiden. Sådan kan den også sagtens forvaltes – og det går såmænd også nok. Husk på, at du faktisk, på den ene uge, du er af sted på skiferie, udøver, hvad der svarer til et helt års motion for en gennemsnitlig voksen.

Når det så er sagt, så mener vi også, at en moderne herreskitur skal afspejle den sundhedsmæssige bevidsthed, som vi trods alt har bygget op herhjemme. På vores herreture har I stadig alt det dejligt syndige ved hånden, men på vores hoteller i Østrig tilbyder vi sund, nærende kost morgen og aften. Gode råvarer, som bliver sat sammen til at kunne imødekomme kravet fra en hårdtprøvet krop. Derudover - hvis du og drengene har mod på flere strabadser - tilbyder vi naturligvis også adgang til trænings- og wellness-faciliteter. 

Men selv en topatlet må synde. Vi er, hos Højmark Rejser, stolte sponsorer for Danmarks bedste alpinist, nemlig det unge verdensnavn, Christoffer Faarup – og gæt engang, hvad han helst indtager, når han rammer bunden (af dalen) efter en hård dag? Svaret kan du finde på vores blog

Når bunden er nået...

…Så kan du og dine venner se tilbage på dejlige dage, hvor alt har spillet. Ingen pauser, ingen ventetid, ingen lavpraktik. Kun masser af værdifulde timer med fart, grin, varme og hygge. Kroppen værker måske lidt, men på den gode måde, og mens bussen ruller mod flyet, kan I sidde og hente øjeblikke frem fra jeres herretur, som I aldrig glemmer. Det er dét, vi hos Højmark kalder magiske øjeblikke.  

Og vi sætter allerede nu en femmer på, at én af jer inden I rammer Danmark - spørger, hvornår I skal af sted igen.

 

 

 

 

FIND MERE INSPIRATION OG FÅ ET GODT TILBUD HER:

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser