Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Alkoholpolitik

Skiløb er en intens oplevelse for både krop og sjæl: hyggeligt samvær, naturoplevelser, frisk luft og fysiske strabadser i fuld fart eller rolig storslalom. Mange ski-entusiaster forbinder også skiferien med after-skiing og pub-crawls og den medfølgende indtagelse af alkohol.

Vores intention er ikke at fordømme denne kultur - endsige forbyde den. Men vi har et ønske om, at skirejser i Højmark-regi foregår under ordnede forhold, så vores gæster kommer sikkert ned ad pisterne og sikkert hjem efter en festlig stund.

Derfor arbejder vi ud fra følgende politik:

  • Loven i Østrig og Italien siger, at der ikke må udskænkes alkoholiske drikke til unge under 18 år.
  • Denne regel er Højmark Rejsers absolutte udgangspunkt, og vi indskærper over for vores samarbejdspartnere på rejsemålene, at dette skal overholdes.
  • Danmark har europarekord i ungdomsdruk. Vi opfordrer derfor forældre, lærere og rejsearrangører til at tage en alvorlig alkohol-snak med deres børn og unge mennesker, inden de sender dem på skitur.
  • Det er vigtigt, at de unge forstår, at de skal respektere værtslandets love. Ligeså vigtigt er det, at de forstår, at de skal passe ekstra godt på hinanden.
  • På udvalgte rejsemål arrangerer vi såkaldte "pub-crawls". Gæster under 18 år må ikke deltage på disse arrangementer, da vi ikke kan tilbyde et ikke-alkoholisk alternativ.
  • På picnic-arrangementer serveres kun øl og vin og det kun til personer over 18 år. Der udskænkes således ikke stærke alkoholiske drikke på vores picnics. 
97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse