Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Alkoholpolitik

Skiløb er en intens oplevelse for både krop og sjæl: hyggeligt samvær, naturoplevelser, frisk luft og fysiske strabadser i fuld fart eller rolig storslalom. Mange ski-entusiaster forbinder også skiferien med after-skiing og pub-crawls og den medfølgende indtagelse af alkohol.

Vores intention er ikke at fordømme denne kultur - endsige forbyde den. Men vi har et ønske om, at skirejser i Højmark-regi foregår under ordnede forhold, så vores gæster kommer sikkert ned ad pisterne og sikkert hjem efter en festlig stund.

Derfor arbejder vi ud fra følgende politik:

  • Loven i Østrig og Italien siger, at der ikke må udskænkes alkoholiske drikke til unge under 18 år.
  • Denne regel er Højmark Rejsers absolutte udgangspunkt, og vi indskærper over for vores samarbejdspartnere på rejsemålene, at dette skal overholdes.
  • Danmark har europarekord i ungdomsdruk. Vi opfordrer derfor forældre, lærere og rejsearrangører til at tage en alvorlig alkohol-snak med deres børn og unge mennesker, inden de sender dem på skitur.
  • Det er vigtigt, at de unge forstår, at de skal respektere værtslandets love. Ligeså vigtigt er det, at de forstår, at de skal passe ekstra godt på hinanden.
  • På udvalgte rejsemål arrangerer vi såkaldte "pub-crawls". Gæster under 18 år må ikke deltage på disse arrangementer, da vi ikke kan tilbyde et ikke-alkoholisk alternativ.
  • På picnic-arrangementer serveres kun øl og vin og det kun til personer over 18 år. Der udskænkes således ikke stærke alkoholiske drikke på vores picnics. 
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser