Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Aktiviteter

Vi giver skolegrupperne alternative og spændende muligheder.

Her er en række eksempler:

Kælketur
I bliver afhentet på hotellet og fragtet hen til en udfordrende kælkebakke, hvor 2-mands-kælke står i "tomgang" og venter på at suse ned ad bakken under skrig, skrål og høj latter. En klassiker på enhver skolerejse!

Picnic
Lad Højmark Rejsers guider føre an på en herlig, naturskøn oplevelse ud i den hvide verden. Alle kan være med. Og når vi støder på "verdens ende", er der dækket op med herlig frokost i det fri.

Pistevisning
Ingen skal føle sig som "Palle alene i verden", når de kommer til et nyt pisteområde. Det kan virke stort og uoverskueligt, så derfor tilbyder Højmark Rejsers guider en pistevisning, hvor vi typisk bruger en formiddag på at præsentere området og vise, hvor godt og logisk det er bygget op.

Skisafari
Vores skisafari er for dem, som ikke blot kan "nøjes" med pistevisningen. I Alperne er der mange store og sammenhængende pisteområder, som bør opleves. Vi bruger en hel dag på at komme rundt og møde de forskellige udfordringer og tanker naturligvis undervejs op med en god frokost i det fri (for egen regning). Skisafari er kun for øvede skiløbere.

Foredrag - om livet som guide
Skiguide - en drøm, en udfordring, et mareridt? Få svaret, når vores skiguider stiller op og fortæller om livet som skiguide, uddannelsen, som ligger bag, og anekdoterne og historierne, som er en del af deres spændende hverdag.

Kanetur
Kan man forestille sig noget mere romantisk og fredfyldt end en aftentur i kane? Med et tæppe over lårene, et par fakler, der lyser op, og et par prustende og dampende heste, som viser os området "by night". En rigtig smuk og stemningsfyldt oplevelse.

Sneskovandring
De minder mest om en gamle tennisketsjere, men er ganske praktiske, når man skal vandre "off-piste" og nyde naturen fra dens allerbedste side. Vi ta'r sneskoene på og vandrer ud i naturskønne områder omgivet af den ypperste ro, fred og stemning.

Iglobygning
Det kræver samarbejde og koordination, når man skal bygge en iglo. I får mulighed for at prøve evnerne af i et praktisk forløb, hvor skiløbet for en stund afløses af teambuilding og faglige udfordringer.

Slalomkonkurrence
De fleste af os har den i os - konkurrencementaliteten. Derfor arrangerer vi ofte slalomkonkurrencer, hvor eleverne dyster mod hinanden på en strækning, hvor tilråb og klappen danner kulisse. Og hvor vi under stor latter slutter af med at kåre den dygtigste, den mest uheldige, den sjoveste stil, den ...

Snowtubing
Vi sidder flere personer i en stor gummiring og bliver transporteret op ad et "rullende tæppe", hvorefter vi suser flere gange ned ad den oplyste bane. Og vi lover, at ingen får lov at holde sig på gummiringen hele vejen ned!

Badeland
Efter et par dage på pisterne drømmer mange sig til et badeland, hvor musklerne kan blive løst op i vandet, spaen og saunaen. I bliver afhentet og fragtet hen til det nærmeste badeland, hvor samværet og humoren hersker i et par herlige timer.

Langrend
Det er ikke alle steder i Alperne, der kan løbes langrend. Men mange steder er der gode muligheder for at nyde naturen på herlige ture i de velpræparerede spor.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser