Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Book skiferie-skolerejser hos Højmark Rejser

Tag skolen med på skiferie

Enhver skolerejse er tilpasset den enkelte skoles individuelle krav og ønsker. Hos Højmark Rejser stiller vi en verden af muligheder og tilbud til rådighed. Og er der ønsker, vi ikke har mødt før, så ser vi det som vores største ære at opfylde dem. Vores rejser har fokus på de unge elever, hvorfor vi tilbyder en række aktiviteter, der kan prøves på turen.

Inden afrejse er der mulighed for at få en ferierådgiver til at holde et oplæg på skolen. Her er der god mulighed for at sikre, at alle deltagere på skolerejsen er informeret om turen, rejsemålet, skiområdet og så videre. Der er også mulighed for at få vores guide ud for at fortælle om livet som skiguide. 

Bemærk venligst, at der skal være minimum 40 deltagere ved oplægget.

Desuden arrangerer vi hvert år en introtur, hvor én lærer har mulighed for at deltage gratis. Der kan dog tilkøbes yderligere pladser på introturen efter behov. På denne tur vil der blive mulighed for på forhånd at udforske mulighederne i skiområdet og byen samt de mange aktiviteter. Dermed bliver det nemmere at planlægge turen, så I får det bedste ud af alle mulighederne i området.

Benyt jer af vores guideservice

Vores guider er med hele dagen, både tidligt og sent, hvis I ønsker det. Det betyder både, at I har mulighed for ekstra tryghed på pisterne i løbet af dagen samt om aftenen. De har i princippet kontortid 24 timer i døgnet, og det kan virkelig være en stor fordel for arrangøren af skolerejsen.  

Brug eksempelvis guiderne, når I skal vist omkring i skiområdet. Det kan være med til at skabe ekstra tryghed. Desuden kender guiderne de små sjove og udfordrede steder, I måske aldrig selv ville finde. Vores guider kender naturligvis også skiområdet og byen så godt som deres egen bukselomme. Løber I derfor imod al forventning ind nogen former for problemer, kan vores guider hurtigt og effektivt hjælpe jer godt videre.

Guiderne kender alt til rutinerne ved lægebesøg, udfyldelse af skemaer og kommunikation med Europæisk Rejseforsikring. Hvis uheldet er ude, så er det nemt for jer at få al den nødvendige hjælp.

Hos Højmark Rejser vil vi desuden gerne sikre, at alle føler sig komfortable på ski. Vi er selv vilde med at suse ned ad pisterne, og derfor ved vi, at det kræver øvelse og god baggrundsviden om teknikker og lignende. Og når det kommer til børn, er det især vigtigt at sørge for, at sådanne instruktioner og informationer ikke bliver tabt. Det sikrer vi ved at tilbyde danske skiskoler, som i løbet af kort tid kan gøre de unge sikre på skiene, så de hurtigt kan flyve ned ad pisterne i professionel stil.

HØJMARK ANBEFALER

Pension Schönberg, St. Johann

Halvpension
 • Yderst velegnet til familier
 • Ægte østrigsk stil
 • Opholdet er med halvpension
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Helpension
 • Liftkort
 • Guideservice
Tilføj til favoritter

Jugendgästehaus Schlosshof, St. Johann

Helpension
 • Primært til større grupper
 • Gratis skibus fra døren
 • Nyrenoverede værelser
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Helpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter

Vælg vores skoletransport – et sikkert og socialt valg

Højmark Rejsers luksusbusser er udstyret med moderne faciliteter. Det gør det både til et komfortabelt samt sikkert valg, når det kommer til transport til Alperne. Samtidig giver busserne jer optimale muligheder for det helt store sociale samvær, som især er vigtigt på en skolerejse.  

Vi tilbyder naturligvis afhentning på skolen. Og hvis I er mindst 45 personer, som skal afsted, sørger vi for, at I får jeres helt egen bus. Det mindsker bekymringerne, der nogle gange opstår i forbindelse med skolerejser. Hos Højmark Rejser tager vi hånd om det hele, så I kan vide jer sikre på, at hele flokken kommer godt og sikkert frem.

Vi kører udelukkende med danske chauffører, som er uddannet til at tage sig godt af Højmark Rejsers skoleklasser. I busserne er der mulighed for at købe mad og drikke på turen ned gennem Europa. Dog er det tilladt at medbringe egen mad og drikke, hvis eleverne skal have lov til at have deres egne madpakker med.  

Bemærk venligst, at det skal oplyses ved bestillingen, hvis egen mad og drikke medbringes på bussen.

Giv de unge udfordringer og minder for livet

En skiferie er for mange familier og par en fantastisk måde at holde ferie på. Og det er vi helt enige i hos Højmark Rejser. Ikke nok med at luften er helt anderledes, når du står på toppen af pisten, så møder du også andre mennesker på en helt unik måde.

Giv de unge elever en fantastisk oplevelse som gruppe, og planlæg den næste skolerejse som en skiferie. Vi råder over vores egne hoteller, Alpeffect Hotels, hvilket er endnu en forsikring om, at I kan få en uforglemmelig oplevelse. Fra hyggelige omgivelser og god mad til eventyr-fyldte dage på pisterne. Skolerejsen kan næsten ikke blive bedre end det.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser