SKIFERIE FOR 2

Lad de sneklædte bjerge, forkælende hoteller og luksuriøse restauranter danne rammerne om jeres romantiske getaway for to i vinterhalvåret. Skab fantastiske ferieminder sammen ved at kombinere idylliske skioplevelser med wellness og forkælelse.

Der er en hel speciel stemning på toppen af et bjerg, hvor I kan nyde den vidunderlige udsigt sammen med den, I elsker, inden I kaster skiene ud på dagens første tur ned af de velpræparerede piste. I kan tage hele skiferien i eget jeres tempo, hvor I kan sætte ekstra tid af til en god, lang frokost på en solrig bjergside og nyde parforholdet i ro og mag.

Vi har flere hoteller, der har fokus på wellness og parferie, så I kan slappe af i varme bade, spise god mad eller nyde et glas rødvin foran pejsen. Tag på skiferie for 2 personer og få magiske oplevelser sammen.

 

 

 

 

Skiferie for 2 personer og singler

Uanset om du rejser med din partner, veninde eller en god ven, vil du kunne tilbringe vidunderlige feriedage på alle Højmark Rejsers rejsemål i såvel Østrig og Italien som i Schweiz - og selvfølgelig med herligt skiløb som førsteprioritet.

Men det er ikke kun de pudderfyldte ture på bjerget, der er i fokus på en skitur for to, da det også handler om afterski i højt humør, god mad og vin, afslapning og hygge på hotellet, wellness, shopping, vinsmagning og meget, meget mere. I bjergene er der uendelig muligheder for at få opladet sit flade "vinter-batteri” og dyrke parforholdet i den skønne natur.

Flere og flere hoteller tilbyder forskellige former for wellness under opholdet, så spørg gerne din ferierådgiver hos Højmark Rejser om mulighederne for fuld forkælelse på hele skiferien.

Her et par eksempler på romantisk ”flugt' fra hverdagen. De er ikke mere end et klik væk.

 

 

Højmark anbefaler: St. Anton, Canazei, Zauchensee og Ischgl

Flere tusind rutinerede danske skiløbere drager hvert år til St. Anton for at nyde byen, den østrigske charme og ikke mindst det bjergrige terræn med særlig gode off-piste-muligheder.

PR. PERSON FRA 5.698,-

Canazei er en internationalt kendt og livlig skisportsby med en fantastisk beliggenhed og en helt unik kultur, der kombinerer det bedste fra Italien og Østrig.

PR. PERSON FRA 5.048,-

 

 

Romantiske vinterlandskaber, hyggelige restauranter og masser af pister i alle sværhedsgrader. Velkommen til skønne Zauchensee.Her er alt, hvad en skigæst kan drømme om.

PR. PERSON FRA 4.638,-

Ischgl er, med god grund, hurtigt blevet et af Europas absolut bedste og mest værdsatte områder. Her er alt. Høj alpint skiløb, fantastisk mad og en charmerende "tyrolsk" bystemning.

PR. PERSON FRA 4.798,-

 

 

Fælles for alle stederne er, at de tilbyder godt skiløbsterræn, gode shoppingmuligheder, caféer, restauranter og lækre wellness- og spasteder - nogle steder også varme kilder udendørs.

Her bliver I ikke overrendt af børnefamilier, men har plads og tid til at nyde hinanden og jeres fælles interesse for skiløb.

Tag en slentretur på de brostensbelagte gader i byerne, giv jer tid til at se på butikker, hyg jer og nyd, at I ikke skal nå noget. Oplev den helt særlige afterskistemning uden nødvendigvis at være en del af festen selv. 

Sådan bliver I ”helt” alene:

  • undgå vandland, hvor mange børnefamilier kommer
  • vælg små intime restauranter med mindre borde
  • gå lidt sent ud at spise
  • vælg hotel/lejlighed lidt væk fra lifterne og skiskolen 

 

 

Lad os finde et rejse match til jer:

Tag en snak med en af vores rejserådgivere, inden I booker ferien, så hjælper vi jer med at skræddersy en rejse, som matcher jeres behov for tosomhed og voksentid.

test

Sussi Viisholm Henriksen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 99
sussi@hojmark.dk

Jette Lindholm
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 93
jettel@hojmark.dk

Ane Dorte Svenstrup
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 97
anedorte@hojmark.dk

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser