Tag på skiferie for to

Find din næste billige skiferie hos Højmark Rejser

Lad de sneklædte bjerge, forkælende hoteller og luksuriøse restauranter danne rammerne om jeres næste romantiske getaway. Skab fantastiske ferieminder sammen ved at kombinere idylliske skioplevelser med wellness og forkælelse. På den måde bliver det nemt at skrue ned for hverdagens bekymringer og skrue op for romantikken, så I måske kan føle jer helt nyforelskede igen.

 

 

 

 

Besøg romantiske og populære destinationer for par

Der er en helt speciel stemning på toppen af et bjerg, hvor der er god mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt sammen med den, du elsker. Nyd den friske luft og hinanden, inden I kaster skiene ud på dagens første tur ned af de velpræparerede piste. 

Fra den erfarne skiløber til nybegynderen – alle kan følge med, når der er taget god hånd om jeres rejse. Og det er der hos Højmark Rejser. Først og fremmest tilbyder vi nøglefærdige løsninger, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Men vi har også en dansk skiskole og flere forskellige destinationer i Østrig og Italien, der kan være med til at sikre den perfekte skiferie for jer.

Tag pisterne og ferien i jeres helt eget tempo, og skab fantastiske minder sammen som par. Sæt eksempelvis ekstra tid af til en god, lang frokost på en solrig bjergside, hvor der er rig mulighed for at sætte kærligheden i centrum. 

Vi har flere hoteller, der har fokus på wellness og ferie for par. Her kan I blandt andet slappe af i varme bade, spise god mad eller nyde et glas rødvin foran pejsen efter en sjov dag på pisterne. Tag på skiferie for to personer, og få en hel masse nye magiske oplevelser sammen.

 

 

Højmark anbefaler: St. Anton, Canazei, Zauchensee og Ischgl

Flere tusind rutinerede danske skiløbere drager hvert år til St. Anton for at nyde byen, den østrigske charme og ikke mindst det bjergrige terræn med særlig gode off-piste-muligheder.

PR. PERSON FRA 5.698,-

Canazei er en internationalt kendt og livlig skisportsby med en fantastisk beliggenhed og en helt unik kultur, der kombinerer det bedste fra Italien og Østrig.

PR. PERSON FRA 5.048,-

 

 

Romantiske vinterlandskaber, hyggelige restauranter og masser af pister i alle sværhedsgrader. Velkommen til skønne Zauchensee.Her er alt, hvad en skigæst kan drømme om.

PR. PERSON FRA 4.638,-

Ischgl er, med god grund, hurtigt blevet et af Europas absolut bedste og mest værdsatte områder. Her er alt. Høj alpint skiløb, fantastisk mad og en charmerende "tyrolsk" bystemning.

PR. PERSON FRA 4.798,-

 

 

Find den rette skiferie for to hos Højmark Rejser

Uanset om du rejser med din partner, veninde eller en god ven, vil du få mulighed for at tilbringe vidunderlige feriedage på alle Højmark Rejsers rejsemål. Vi har destinationer i Østrig såvel som Italien – selvfølgelig med herligt skiløb som førsteprioritet. 

Men det handler ikke kun om de pudderfyldte ture på bjerget. Der er et andet fokus, når du skal på skitur for to. Blandt andet er: 

 • afterski i højt humør
 • god mad og vin
 • afslapning
 • hygge på hotellet
 • wellness
 • shopping
 • vinsmagning

Og meget andet også i høj kurs, når det kommer til at skabe den bedst mulige skitur for to personer. Hos Højmark Rejser er vi selv helt tossede med at stå på ski, og derfor har vi masser af god viden at øse ud af. Derfor kan du forvente gode forudsætninger for en skøn skitur, når du lader os hjælpe dig med vores nøglefærdige løsninger.

 

 

Lad os finde et rejse match til jer:

Tag en snak med en af vores rejserådgivere, inden I booker ferien, så hjælper vi jer med at skræddersy en rejse, som matcher jeres behov for tosomhed og voksentid.

test

Sussi Viisholm Henriksen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 99
sussi@hojmark.dk

Jette Lindholm
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 93
jettel@hojmark.dk

Ane Dorte Svenstrup
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 97
anedorte@hojmark.dk

 

 

Bo på vores egne Alpeffect Hotels

Når du vælger at bo på et af vores Alpeffect Hotels, som er vores helt egne hoteller, så kan du forvente ægte skihygge. Flere og flere hoteller tilbyder forskellige former for wellness under opholder, som du med fordel kan spørge din ferierådgiver til råds om. Det kan nemlig tage forkælelsen til helt nye højder, og give en endnu bedre oplevelse.

Fælles for vores mange destinationer er, at de alle tilbyder godt skiløbsterræn. Men vil du gerne sørge for, at der er mere tid til aktiviteter, hvor det er nemmere at tale sammen, så er det smart med hoteller, der er tæt på bylivet. Gode shoppingmuligheder, caféer, restauranter og lækre wellness- og spasteder kan virkelig gøre en forskel for jeres ferie.

Vi har naturligvis hoteller, der er oplagte til ferie for familier med børn. Men hvis I gerne vil undgå at føle jer overrendt af børnefamilier, så I bedre har tid og plads til at nyde hinanden, så har vi også løsninger til jer. 

Udover at prøve kræfterne af med pisterne og sneen, så kan I også vælge at tage på en gåtur på de brostensbelagte gader i byerne. Giv jer selv tid til at se på butikker og nyde hinanden selskab. Det sker nemlig sjældent i hverdagen, at I ikke skal nå noget. Men det er der heldigvis rig mulighed for, når I tager på skiferie for to med Højmark Rejser.

Tips til at få mere tid til bare jer

Der er flere måder at sørge for, at I får mere alenetid, når I ikke suser ned ad velpræparerede pister med vind i håret. 

 • Undgå vandlande, hvor mange børnefamilier kommer
 • Vælg små og intime restauranter med mindre borde
 • Gå lidt sent ud at spise
 • Vælg destination med omhu

Hoteller placeret lidt væk fra lifterne og skiskolen medfører naturligvis lidt mere transporttid. Men det giver samtidig også mere tid til jer. Og når I ikke er på ski, kan det hurtigt gavne sig, da I vil få mere tid til at nyde hinanden helt uforstyrret.

Læs mereMinimér
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser