Tag kollegaerne med på skitur for firmaer

Flere firmaer vælger at tage deres medarbejdere med på en firmaskitur. For det første er det en god måde at vise dine ansatte, at deres indsats er værdsat. For det andet er det en oplagt måde at skabe et godt sammenhold mellem kollegaerne. Sådan en tur kan gøre en verden til forskel, og hos Højmark Rejser hjælper vi gerne med at skabe et skræddersyet tilbud til netop dit firma.

Find tid til at arrangere skirejser for hele firmaet

Uanset om det er chefen, der stabler en skiferie på benene, eller om det er en gruppe kollegaer, der ønsker mere socialt samvær i nye opgivelser, så er det altid en god idé med en firmaskitur. Her er der mulighed for at få nye oplevelser i sneen og på pisterne. Desuden er afterskiingen ikke at forglemme, da den også kan være med til virkelig at styrke hele medarbejderstabens sammenhold.

Efter en vellykket skiferie er der fantastiske anekdoter til frokostpausen i mange år. Og de mange gode oplevelser udenfor kontorets fire vægge kan være med til at skabe et helt unikt fællesskab.

Stå på firmaski med kollegaerne, og mærk hvordan I kommer tættere på hinanden. Alle kan være med uanset niveau, så selvom man aldrig har stået på ski før, kan man sagtens få fantastiske dage på bjerget, eksempelvis ved hjælp af vores danske skiskoler. Der er også mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt, spise frokost sammen i de traditionelle alpehytter, tage på fælles udflugt i bjergene, se byens seværdigheder eller tage på shoppingtur sammen.

Benyt dig af vores ekspertise inden for skirejser

Hos Højmark Rejser er vi specialister i skirejser og grupperejser. Vi har med andre ord alle de ingredienser, som skal til, for at I får en firmaskiferie i særklasse, hvor alle kan være med. 

Vi har nogle hotelløsninger, som eksempelvis vores Alpeffect Hotels, hvilket er en klar bonus. Det giver nemlig dit firma mulighed for at bo samlet og centralt, og hvor I har mulighed for at få en firmaskitur skræddersyet fuldstændig efter jeres ønsker og behov.

 

 

 

 

HØJMARK ANBEFALER DISSE HOTELLER TIL FIRMATURER

Hotel Planai - Schladming

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Moderne hotel
✓ Nabo til hovedeliften
✓ Tæt på afterskistedet Hohenhaus Tenne

PRIS PR. PERSON FRA: 4.648 ,-
Hotel Pinzgauerhof - Zell am See

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Autentisk østrigsk hygge
✓ 50 meter til afterski stedet Dorfschenke
✓ Value for money

PRIS PR. PERSON FRA: 4.898 ,-
Hotel Rosanna - St. Anton

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Kun for voksne
✓ Klassisk rustik Alpehotel
✓ Direkte i centrum af St. Anton

PRIS PR. PERSON FRA: 5.948 ,-

 

 

"Vi har i nogle år brugt Højmark Rejser til at arrangere kundeseminarer i Østrig. Det har vi ikke fortrudt. Højmark Rejser har været professionelle og udviklingsorienterede i hele processen og har udvist stor forståelse for vores ønsker og behov. På selve lokationen er guider og back-up kontoret altid tilgængelige og meget servicemindede. Vi har fået afviklet vores faglige indhold på et højt niveau og har fået en masse glade kunder. Vi kan kun give Højmark Rejser de varmeste anbefalinger og er ikke i tvivl om, at vi vil fortsætte samarbejdet”

Jesper Raffenberg - Team Mangaer, AFA JCDecaux

 

 

 

Nyd hotellet helt for jer selv

Er i en stor gruppe, der gerne vil afsted sammen, er det muligt at få hotellet helt for jer selv. På denne måde kan i også nemmere have mulighed for at skabe et tema eller sætte præg på hele oplevelsen for virksomheden. Skal dette års firmaferie være noget helt særligt, så kan dette altså være den oplagte mulighed.

Få jeres egen transport for større grupper

For grupper på 13 personer og opefter kan der nu bestilles egen transferbus fra Salzburg Lufthavn til hotellet. Bussen kører direkte til hotellet, når alle har fået udleveret bagage.

Der kan bestilles øl og vand på disse busser (gælder rejser til Salzburg Lufthavn).

Bemærk venligst en tillægspris på 3.000 kroner.

Skal den gode stemning starte allerede inden I er nået frem til hotellet, så kan en bus for jer selv være et godt valg. 

En kort firmaskirejse er meget populær

De korte firmaskiferier er noget, der er nemt at tilpasse erhvervslivet. Tendensen er nemlig klar – virksomhederne vil også med på ski. De sorte tal skiftes i stor stil ud med sorte pister, og det mærker vi tydeligt. Hos Højmark Rejser oplever vi en markant stigning i efterspørgslen på firmaskirejser til ansatte og større grupperejser. Samtidig falder det i høj grad sammen med både de skæve afgange og de hotelløsninger, som vi kan tilbyde i kompakte rejsepakker.

De skæve afgange gør, at I misser få antal arbejdsdage – og så er den korte skitur så kompakt, at I får oplevelserne fra en hel uges skirejse med. Vil du hoppe med på denne tendens, så er der altså god grund til at vælge Højmark Rejser. Vores nøglefærdige løsninger kan være lige netop det, din virksomhed og dine medarbejdere mangler for at få fornyet motivation og energi.

Tag på en af vores korte skiture

En kort skitur kan bestilles:

 

 

Du kan enten tage afsted lørdag til tirsdag eller tirsdag til lørdag. Vær dog opmærksom på, at transportformen afgør antallet af skidage. Hold en lille mini-ferie, eller tag på en forlænget weekend til en af vores destinationer, og få en firmarejse, der passer jeres behov.

 

 

 

 

 

Få et skræddersyet tilbud på en skiferie som virksomhed

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser