Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skitur for firmaer

Ønsker I at få nogle særlige oplevelser sammen med kollegaerne, så tag på en firmaskiferie sammen! Oplevelserne i sneen og på pisterne, og ikke at forglemme afterskiingen, vil med garanti styrke hele medarbejderstabens sammenhold. En firmarejse giver fantastiske anekdoter til frokostpausen, og de mange gode oplevelser udenfor kontorets fire vægge kan være med til at skabe et unikt fællesskab.

Stå på firmaski med kollegaerne, og mærk hvordan I kommer tættere på hinanden. Alle kan være med uanset skiniveau, så selvom man aldrig har stået på ski før, kan man sagtens få fantastiske dage på bjerget. Der er også mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt, spise frokost sammen i de traditionelle alpehytter, tage på fælles udflugt i bjergene, se byens seværdigheder eller tage på shoppingtur sammen.

Hos Højmark Rejser er vi specialister i grupperejser. Vi har med andre ord alle de ingredienser, som skal til, for at I får en firmaskiferie i særklasse for virksomheden.

Vi har nogle hotelløsninger, som specielt på vores EGNE HOTELLER giver dit firma mulighed for at bo samlet og centralt, og hvor I har mulighed for at få en firmaskitur skræddersyet fuldstændig efter jeres ønsker og behov.

EGEN TRANSFERBUS FOR GRUPPER:

For grupper på 13 personer og opefter, kan der nu bestilles egen transferbus fra Salzburg Lufthavn til hotellet.

Bussen kører direkte til hotellet, når alle har fået udleveret bagage.
Der kan bestilles øl og vand på disse busser (gælder rejser til Salzburg Lufthavn)

Tillægspris kr. 3.000,-

 

Få et skræddersyet tilbud på en skiferie som virksomhed Hel uge / kort tur - klik her

En kort firmaskirejse er meget populær!

De korte firmaskiferier er noget, der passer erhvervslivet: Tendensen er klar – virksomhederne vil også med på ski. De sorte tal skiftes i stor stil ud med sorte pister. Hos Højmark Rejser oplever vi en markant stigning i efterspørgslen på firmaskirejser til ansatte og større grupperejser, og det falder i høj grad sammen med både de skæve afgange og de hotelløsninger, som vi kan tilbyde i kompakte rejsepakker.

De skæve afgange gør, at I misser få antal arbejdsdage – og så er den korte skitur så kompakt, at I får oplevelserne fra en hel uges skirejse med.

 

Korte skiture kan bestilles:

 

Afgangene er:

Lørdag - tirsdag

eller

tirsdag - lørdag

Transportformen afgør antallet af skidage.

HØJMARKS HOTELLER SOM ER SÆRLIGT EGNET FIRMAGRUPPER

Udsolgte i den angivne periode

Der er ingen udvalgte hoteller
97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse