SKITUR FOR FIRMAER

Ønsker I at få nogle særlige oplevelser sammen med kollegaerne, så tag på en firmaskiferie sammen! Oplevelserne i sneen og på pisterne, og ikke at forglemme afterskiingen, vil med garanti styrke hele medarbejderstabens sammenhold. En firmarejse giver fantastiske anekdoter til frokostpausen, og de mange gode oplevelser udenfor kontorets fire vægge kan være med til at skabe et unikt fællesskab.

Stå på firmaski med kollegaerne, og mærk hvordan I kommer tættere på hinanden. Alle kan være med uanset ski niveau, så selvom man aldrig har stået på ski før, kan man sagtens få fantastiske dage på bjerget. Der er også mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt, spise frokost sammen i de traditionelle Alpehytter, tage på fælles udflugt i bjergene, se byens seværdigheder eller tage på shoppingtur sammen.

Hos Højmark Rejser er vi specialister i grupperejser. Vi har med andre ord alle de ingredienser, som skal til, for at I får en firmaskiferie i særklasse for virksomheden.

Vi har nogle hotelløsninger, som specielt på vores Alpeffect Hotels, giver dit firma mulighed for at bo samlet og centralt, og hvor I har mulighed for at få en firmaskitur skræddersyet fuldstændig efter jeres ønsker og behov.

 

 

 

 

HØJMARK ANBEFALER DISSE HOTELLER TIL FIRMATURER

Hotel Planai - Schladming

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Moderne hotel
✓ Nabo til hovedeliften
✓ Tæt på afterskistedet Hohenhaus Tenne

PRIS PR. PERSON FRA: 4.648 ,-
Hotel Pinzgauerhof - Zell am See

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Autentisk østrigsk hygge
✓ 50 meter til afterski stedet Dorfschenke
✓ Value for money

PRIS PR. PERSON FRA: 4.898 ,-
Hotel Rosanna - St. Anton

✓ Morgenmad & Aftenmad
✓ Kun for voksne
✓ Klassisk rustik Alpehotel
✓ Direkte i centrum af St. Anton

PRIS PR. PERSON FRA: 5.948 ,-

 

 

"Vi har i nogle år brugt Højmark Rejser til at arrangere kundeseminarer i Østrig. Det har vi ikke fortrudt. Højmark Rejser har været professionelle og udviklingsorienterede i hele processen og har udvist stor forståelse for vores ønsker og behov. På selve lokationen er guider og back-up kontoret altid tilgængelige og meget servicemindede. Vi har fået afviklet vores faglige indhold på et højt niveau og har fået en masse glade kunder. Vi kan kun give Højmark Rejser de varmeste anbefalinger og er ikke i tvivl om, at vi vil fortsætte samarbejdet”

Jesper Raffenberg - Team Mangaer, AFA JCDecaux

 

 

 

FÅ HOTELLET FOR JER SELV!

Er i en stor gruppe der gerne vil afsted sammen, er det muligt at få hotellet helt for jer selv. På denne måde kan i også nemmere have mulighed for at skabe et tema eller sætte præg på hele oplevelsen for virksomheden.

EGEN TRANSFERBUS FOR GRUPPER:

For grupper på 13 personer og opefter, kan der nu bestilles egen transferbus fra Salzburg Lufthavn til hotellet.

Bussen kører direkte til hotellet, når alle har fået udleveret bagage.
Der kan bestilles øl og vand på disse busser (gælder rejser til Salzburg Lufthavn)

Tillægspris kr. 3.000,-

En kort firmaskirejse er meget populær!

De korte firmaskiferier er noget, der passer erhvervslivet: Tendensen er klar – virksomhederne vil også med på ski. De sorte tal skiftes i stor stil ud med sorte pister. Hos Højmark Rejser oplever vi en markant stigning i efterspørgslen på firmaskirejser til ansatte og større grupperejser, og det falder i høj grad sammen med både de skæve afgange og de hotelløsninger, som vi kan tilbyde i kompakte rejsepakker.

De skæve afgange gør, at I misser få antal arbejdsdage – og så er den korte skitur så kompakt, at I får oplevelserne fra en hel uges skirejse med.

Korte skiture kan bestilles:

Afgangene er:

Lørdag - tirsdag

eller

Tirsdag - lørdag

Transportformen afgør antallet af skidage.

 

 

 

 

Få et skræddersyet tilbud på en skiferie som virksomhed

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser