Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

 

 

Modtog et skiferie-tilbud hos Højmark Rejser

Uanset om du leder efter den helt billige skiferie eller den bedste skiferie nogensinde, så kan du roligt starte med at indhente et tilbud. Hos Højmark Rejser er der mange gode muligheder for både at finde skarpe skiferie-tilbud men samtidig også komme på drømmerejsen.

 

 

Udfyld formularen nedenfor - så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dig.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Højmark Rejsers rejseprogram, giver dig mulighed for at vælge mellem:

SLIP FOR AT STÅ MED DET HELE SELV!...

Gør brug af vores meget erfarne og passionerede rejserådgivere allerede i dag. De har alle et detaljeret kendskab til vores rejser og hoteller. Faktisk har de i gennemsnit været hos os i 9 år.

Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier for bl.a. familier, grupper, skoler og virksomheder.

Derudover er Højmark Rejser kendt for sine temature, guideservice og ikke mindst vores egne Alpeffect Hotels.

Når du rejser med Højmark Rejser, er du altid dækket af vores TRYGHEDSGARANTI.

Kom på billige skiferier for store og små

Når du benytter dig af Højmark Rejser, så kan du komme billigt afsted. Det betyder imidlertid ikke, at du behøver at gå på kompromis med dine ønsker. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger, hvilket først og fremmest er nemt for dig. Samtidig kan det også være med til at gøre din ferie lidt ekstra god, selv hvis du ikke ønsker at bruge mange penge.

Vi går selv meget op i at stå på ski, og derfor ved vi, hvad der er med til at gøre en stor forskel. Dermed kan du roligt lade os stå for din ferie. 

Bo på vores egne hoteller i populære områder

Vil du gerne modtage et tilbud på en rejse? Så tøv endelig ikke. Fortæl os gerne så mange detaljer som muligt såsom:

  • Antal personer
  • Antal dage
  • Rejsetidspunkt
  • Destination

Jo flere detaljer vi får, jo bedre kan vi finde den bedste rejse for netop dit behov. Og siden vi råder over vores egne hoteller, kan vi bedst muligt sikre, at alting forløber, som det skal. Det har aldrig været lettere at tage på billige skirejser, hvor der både tages hensyn til store såvel som små. 

Modtog et tilbud på en skiferie lige efter dit hoved

Den perfekte skiferie for dig afhænger som regel af netop dine behov. Leder du efter en romantisk rejse med din partner? Så kan en skiferie for to være det oplagte valg. Men vi hjælper også gerne med større grupper. 

En herretur med fart over feltet kan være lige det, der er brug for i en travl hverdag. Grundet vores danske skiskoler er det dog også oplagt at tage på familietur med børn eller endda planlægge en skoletur.

Uanset om du overvejer en kør-selv-skiferie til Zell am See, eller om din rejse skal planlægges til punkt og prikke for dig, så kan vi hjælpe hos Højmark Rejser. Kontakt os for at få et tilbud i dag, og lad vores ekspertise komme dig til gode.

Læs mereMinimér
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser