Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Gruppeskirejser med masser af fordele

Skiferie grupperejser

Tag på skitur med vennerne, kollegaerne eller jeres medstuderende og få fantastiske skioplevelser. Rejser I mere end 12 personer sammen, får I en også en lang række attraktive fordele.

Grupperejser giver ikke kun gode besparelser, men også et specielt sammenhold, hvor skioplevelserne kan skabe de sjove historier, der vil blive fortalt igen og igen. Når man bor sammen på en skitur giver det en hel speciel hyggestemning, hvor man kan lave mad sammen, spille kort eller tage på afterski sammen.

Gode oplevelser skal deles, og når I er afsted på ski i en gruppe, kan I stå sammen ned af bjerget, udfordre hinanden, lærer nye tricks og finde de bedste pister, hvor I kan sidde og grine sammen i liften, og lægge nye planer for den næste tur ned af de velpræparerede piste eller opdage nye pudderskønne offpistruter. Tag på gruppeskirejser og styrk sammenholdet i vennegruppen med gode skioplevelser på bjerget, legendariske afterskihistorier og fælles hyggeaftener. 

NYHED i 2018: EGEN TRANSFERBUS FOR GRUPPER

For grupper på 13 personer og opefter, kan der nu bestilles egen transferbus fra Salzburg Lufthavn til hotellet.

Bussen kører direkte til hotellet, når alle har fået udleveret bagage.

Der kan bestilles øl og vand på disse busser (gælder rejser til Salzburg Lufthavn)

Tillægspris kr. 3.000,-

Grupperejser med Højmark rejser

Vi har flere forskellige indkvarteringssteder, som giver mindre og større grupper mulighed for at samles efter skiløbet og hygge sig, lave mad, spille spil, se film, feste og meget mere. Vi tilbyder alt lige fra de prisbillige ungdomspensioner til 5-stjernet luksus med wellness og forkælelse.

Kontakt din ferierådgiver og fortæl, hvad din gruppe lægger vægt på, eller læs mere her på siden.

HØJMARK ANBEFALER

Der er ingen udvalgte hoteller

97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse