Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

REJSETYPER

SKIFERIE MED FAMILIEN

Ingen er i tvivl om, hvor dejligt det er at holde ferie med sin familie - uanset om det "kun" er far, mor og børn, eller om det er hele den "pukkelryggede"; bedsteforældre, onkler, tanter, mostre, fastre, fætre og kusiner, oldemor, bonus-mor, naboer osv., osv.

MASSER AF FORDELE, NÅR I REJSER I FLOK

Rejser I mere end 12 personer sammen, får I en lang række attraktive fordele. Vi har flere forskellige indkvarteringsmuligheder, som giver mindre og større grupper mulighed for at samles efter skiløbet og hygge sig, spille spil, se film, feste og meget mere.

Vi tilbyder alt fra billige ungdomspensioner til 5-stjernet luksus.

 

 

FØL DIG HJEMME PÅ VORES EGNE HOTELLER

Forvent en oplevelse ud over det sædvanlige på vores egne hoteller i Østrig. Oplev stemning, service og forplejning i særklasse og lad os stå inde for det samlede kvalitetsniveau.

I mere end 29 år har Højmark Rejser skabt storslåede rejseoplevelser for tusindvis af danskere. Erfaringen fortæller os, at selve hotellet har fået en stigende betydning for valget af rejsemål. Glæd dig til at føle dig hjemme og blive forkælet maksimalt på disse hoteller.

TEMATURE

Uanset om du rejser med din partner eller som single, vil du kunne tilbringe vidunderlige feriedage på alle rejsemål fra Højmark Rejser i såvel Østrig som Italien. Selvfølgelig med herligt skiløb som førsteprioritet.

Højmark FRIENDSTUR, Voksen/Barn, Skisafari.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser