Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på

Højmarks Obertauern /

Se hoteller og priser

Pistefakta
  61 km blå pister
  35 km røde pister
  4 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
1630 m
Højeste skiløb:
2313 m
Længste nedkørsel:
4 km
Total pistelængde:
100 km
Langrend:
26 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
26
  • 1 Storekabinelifter
  • 1 Kabinelifte
  • 19 stolelifte
  • 6 T-lifter

- Snesikkert skiløb

Skiferie i Obertauern - god sne fra november til maj

Ordet 'sne' må være opfundet i Obertauern. Fra begyndelsen af november til begyndelsen af maj behøver du ikke at bekymre dig om mangel på sne her! Obertauern giver dig højtbeliggende skiløb i alle niveauer og nem adgang til uanede mængder off pisteløb, hvilket skiområdet er meget kendt for.

Din ferie i Obertauern finder sted 1630 til 2313 meter over havets overflade. Skiområdet har en gondollift, 19 stolelifte og seks træklifte. Så meget som 100 km effektivt sammenhængende pister og fabelagtige 26 km langrendsløjper er klar til, at du tester dem af. 

I Obertauern kan du køre en såkaldt TAUERNRUNDE, som er en piste-rundtur, der findes i både rød og grøn sværhedsgrad. Vil du have mere udfordring, er der S7, eller SUPER SEVEN, som er de syv højeste punkter i skiområdet. Herfra er det røde eller sorte pister, der fører dig ned ad bjerget.

Ønsker du lidt flere kilometer at løbe på, ligger skiområdet Grosseck/Speiereck med ca. 50 km pister kun 15 minutters kørsel fra Obertauern. Vil du udfordre dig selv, kan du løbe hele vejen fra toppen af Speiereck-bjerget (2.411 m.o.h.) og ned til byen St. Michael (1.075 m.o.h.) hele 8 km lang nedfart. Adgang til dette område er inkluderet i liftkortet.

Der er afterskiing af ægte østrigsk kaliber og et natteliv, som de lokale østrigere rejser efter, fra hele Salzburgerland, for at opleve.

Vi tilbyder et rigt sortiment af indkvarteringer i den højere standard. Vi har 4+ stjernede hoteller og Apparthotel Hubertus, som passer perfekt til alle, der ønsker at opleve ægte østrigsk hygge og autenticitet.

 

Inspirationsvideo om Obertauern

Freeride:

Når 360°-foto-funktionen på din smartphone ikke er nok til at indfange alle de majestætiske bjergtinder, uspolerede skråninger og den høje, blå himmel, er der kun dig selv tilbage til at indfange og opleve free-riding i Obertauern.

Enhver, der ikke har været i Obertauern, bør gøre noget ved det så hurtigt som muligt. Dette sneparadis har ikke kun en meget central placering og er tilgængeligt på under to timer fra Salzburg. Det er også et mekka for alle freeriders, der ikke kan få nok af lettilgængelig off piste!

Freeride-eksperter kan selv vælge, om de vil udfordres på de syd-, nord-, vest- eller østvendte skråninger.

Freestyle:

Snowpark Obertauern - THE SPOT

Det er et must for enhver ivrig boarder og freestyler at besøge The Spot - fun parken i Obertauern. The Spot er for snowboardere og freestyle-skiløbere og er let tilgængelig via fire-sæders-stoleliften på Kehlkopf. Der venter en sjov fun park, hvor eksperter og begyndere alle kan få deres lyst styret. Alle, der er på udkig efter fremragende hop, rails og bokse, vil kunne benytte de 40 elementer på de tre pister på i alt tre km samt en ”powder kicker zone” og deres egen freestyle/freeride-rute.

Byen:

Obertauern er en lang by med bebyggelse på begge sider af hovedgaden. Der er hoteller, restauranter, barer og butikker samt diverse faciliteter til adspredelse såsom Sports Centre Obertauern. Her kan du dyrke alle former for boldsport, bowle og spille dart og pool – og der er endda også et fitnesscenter.

Afterski:

Ja, Obertauern er ikke blot kendt for sit enestående landskab og utallige kilometer pister, men også for sin ”afterskiing mile”. Ikke mindre end 25 skihytter lokker med lækre drinks og kolde weisbiers. En ordentlig vinterferie i Obertauern består ikke kun af gode skidage, men også af hyggelig afterskiing, når skilifterne er lukket. Det er noget, alle bør opleve. Obertauern er kendt for sine utallige barer og pubber - over det hele. De ligger virkelig tæt på pisterne, og du kan hurtigt komme til at nyde en forfriskning, lige efter at du har boltret dig i verdensklasse-vintersport. Hvad enten du er med din partner på en hyggelig Alm eller med venner og kolleger i Schlager Bar - Obertauern har noget for enhver smag.

Kælk:

Vil du have det sjovt uden ski på? Hvad med en dag med kælk - højt oppe? Obertauern har i alt 6,5 km ren kælke-sjov. Du kan vælge en dag med kælkning i strålende solskin i fantastiske naturomgivelser. Eller måske kan du starte dit kælkeeventyr, når lifterne har lukket. Gnadenalm-kælkebanen er også åben om aftenen. Banen ligger blot fire kilometer fra Obertauern. En Ski-Doo-taxi (en snescooter med 120 hestekræfter) kører dig direkte op på bjerget, og så er du klar til den lange nedfart. Og intet står i vejen for, at du får en oplevelse her, som du sent vil glemme.

Nighttime Skiing:

Der er Nighttime-skiløb hver mandag og torsdag i Quad-Chairlift Edelweissbahn fra kl. 19 til kl. 22. Projektører belyser ca. 1.500 meter pister på Edelweissbahn. Alle liftbilletter fra Obertauern og Lungo-Skipool gældende for mindst 1½ dag kan bruges. Der er også særlige nat-skiløb-billetter, som kan købes på Edelweissbahn-station.

Snow Bike

I Obertauern skal man absolut ikke gå glip af at prøve en Snow Bike. Snow Bike er en slags cykel som man kører ned af pisterne på. Det er utroligt nemt at lære og er noget alle aldre kan, så udfordrer familien eller vennerne! Brug en skøn eftermiddag på dette - du vil bestemt blive underholdt. Vores guider i Obertauern arrangerer det, for alle der kunne have lyst og man får udleveret alt udstyr.

Der bliver kørt ned af en 4km lang blå pist. En sjov og anderledes oplevelse på skiferien.

Samlet bedømmelse: 4,1 af 5 Baseret på 129 svar
SE ALLE HOTELLER I OBERTAUERN Få hele overblikket

Populære hoteller i Obertauern

Der er ingen populære hoteller

  • Filtre: