Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

Skiskole i Livigno 2021/2022

Vi garanterer dansk skiskole i Livigno til børn fra 5-12 år, og også til voksne, såfremt der er instruktører nok. Vores professionelle instruktører har god erfaring med at undervise alle børn helt fra fem års alderen, som er på skiferie for første gang, til større børn, som har brug for at opfriske de grundlæggende skiteknikker.

Skiskolen handler om at give børn den bedste skioplevelse på bjerget, og derfor kombinerer vi øvelserne på børnebakken med en masse sjove lege i sneen med de andre børn. 

Livigno er et børnevenligt skisportssted

Livigno har børnevenlige skiområder, der giver de bedste forhold, når børnene skal lære at stå på ski. Desuden giver timerne i skiskolen forældrene mulighed for at have voksentid på bjerget. Børnene kan bruge formiddagen sammen med de andre børn i skiskolen og være klar til at vise forældrene alt det, som de har lært, så der er mulighed for at tage på små familieture på pisterne om eftermiddagen.

Nedenfor får I et overblik over mulighederne for skiskole i Livigno:

Priser for sæsonen 2021/2022

LIVIGNO PERIODE PRIS
Gruppeunderv. 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.            1.738
*Børn med fart. 2 dage á 2 timer Hele sæsonen  kr.               928
*Voksen, bliv bedre på ski. 2 dage á 2 timer Hele sæsonen  kr.               928
Privatundervisning 1-2 personer i 2 timer Hele sæsonen  kr.            1.128
Privatundervisning extra person (max. 3 personer mere) Hele sæsonen  kr.               568
Garanti for dansk skiskole - Børn 5-12 år, nybegynder, let-øvet eller øvet -  4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.            1.738

Konverterings regel: Opstår den uheldige situation, at der er mindre end 4 personer tilmeldt på 4 x 3 timers holdene, har skiskolen ret til at konvertere timeantallet.
Det sker som følger: 3 personer kører 9 timer i alt, 2 personer kører 6 timer i alt og 1 person kører 4 timer i alt.

* Voksen, bliv bedre på ski = Minikursus for dygtige skiløbere, der vil blive endnu bedre til pukler, svær sne, freestyle og freeride.
   Fokus er på masser af skiløb og individuel fejlretning.

* Børn med fart = Børnehold med sjovt og udfordrende skiløb.
   Man skal kunne køre røde pister og med parallelle ski. Masser af skiløb med fokus på at lære gennem alt det nye og sjove.

 

 

Book undervisning for grupper

Gruppeundervisning på skiskolen starter altid søndag i tidsrummet fra kl. 09.00 – 12:00 eller fra kl. 13.00-15:00

Vi kan desværre ikke garantere dig et bestemt tidspunkt for privatundervisning hvad angår formiddag eller eftermiddag. 

Gruppeundervisning 4 dage á 3 timer: afhængig af uge, kan der være hviledag tirsdag.

Konvertering:

Er vi i den uheldige situation, at der er færre end fire personer tilmeldt på et 4x3 timers hold, har skiskolen ret til at konvertere timeantallet. Det sker på følgende måde:

  • 3 personer kører 10 timer i alt
  • 2 personer kører 8 timer i alt
  • 1 person kører 4 timer i alt

Mødested:

Mødestedet for skiskolen er ved lift nr. 18 (DOSS) – bemærk dog, at det kan skifte i højsæsonen.

 

Bemærk: Mødesteder og tider er kun vejledende. Der kan forekomme ændringer, alt afhængigt af uge og antal tilmeldte på skiskolen. Detaljerne vedrørende mødested og tidspunkt kan I få af guiderne ved ankomst til destinationen.

Dansk skiskole for børn på alle niveauer

I Livigno tilbyder vi dansk skiskole med dansktalende og erfarne skiguider. Skiskolen er for børn fra fem år og derover på alle niveauer. Vi tager os derfor både godt af begynderbørn, som har behov for at lære balancen og bevægelser på ski, og de mere erfarne børn, som blot har behov for at få opfrisket teknikkerne. På vores danske skiskole tager vi hånd om børnenes enkelte behov og har primært fokus på de grundlæggende øvelser, tryghed på bjerget og leg i sneen.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal af pladser på vores danske skiskoler. Derfor anbefaler vi, at I bestiller skiskolen i god tid hjemmefra, da der kan være rift om pladserne – især i de populære uger, hvor skolerne holder ferie.

Også erfarne skiløbere kan bruge gode råd

Mange danskere har stået på ski, siden de var helt små. Men selvom man er en erfaren skiløber, kan man få meget ud af en enkelt time med en professionel skiinstruktør. Vores skiskole i Livigno er derfor både for nybegyndere og erfarne skiløbere, som enten har brug for gode skitips eller nye udfordringer på bjerget. 

Skriv til os og hør mere

Hvis du ønsker at booke skiskole bedes du oplyse bookingnummer

Bemærk: Skiskole kan kun bookes af Højmark Rejsers gæster

  • Filtre:
Få rutevejledning

Andre har også kigget på

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser