Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiferie Livigno

Pistefakta
30 km
65 km
20 km
3000 m (Top) 1800 m (By)

Sol, sne, høje bjerge og lave priser! Det lyder for godt til at være sandt, men sådan er det i Livigno. Skisportsbyen ligger i hele 1816 meters højde og er blandt de skibyer i Europa, der har flest solskinsdage. Livigno ligger i en dal mellem to bjergsider, nemlig ‘Mottolino’ og ‘Carosello’, og begge sider byder på udfordrende skiløb, velpræparerede pister og gode liftanlæg.

Højden giver stor snesikkerhed, og har I først været på skiferie i Livigno, så vil I hurtigt forstå, hvorfor det er en af danskernes foretrukne destinationer i Italien.

Skiferie i Livigno - få det bedste frem i familien

Livigno er det perfekte sted for børnefamilier, som mener, at skiløbet skal leges og læres - og hvor det indre legebarn kommer frem hos de fleste. En skiferie i Livigno byder på masser af solskinstimer, afslappet livsstil, lækkert naturreservat og en toldfri status, som viser sig på prisniveauet i butikker, restauranter, cafeer mv. Livigno har status af toldfrit område pga. sin isolerede beliggenhed.

Skiløbet

Pisterne i Livigno, ligger på begge sider af dalen. Længst nede ligger en perlerække af små begynderlifte og brede pister, som gør området helt perfekt til familier med børn. Det er netop den høje beliggenhed, der gør det muligt at have begynderpisterne lige udenfor døren, og derfor er Livigno et godt alternativ, til de børnevenlige steder i Østrig. Livigno satser bevidst på børnefamilier. Det afspejler sig i supergode skiskoler, varierede spisesteder og gode børnerabatter på udvalgte hoteller.

Højere oppe, helt op til 3000 meter, ligger den ene lækre motorvejspiste efter den anden. Det er ikke mange steder, der er så brede og overskuelige pister som i Livigno. Mens det i dalen er begynderpister, der dominerer, er der en overflod af røde pister oppe i terrænet. Det er en kombination, der passer perfekt til danske skiløbere. Der er også mulighed for skiløb om aftenen på oplyst piste. Det sker hver torsdag ved lift nr. 23 fra 20:30 - 22:30 og er med i liftkortet.

Destinationsfakta
Byens højde:
1800 m
Højeste skiløb:
3000 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
31
Kabinelifte:
6
Stolelifte:
14
T-lifter:
12
Liftkap. pr. time:
46000

Freeride

For nogle år siden var det forbudt, at løbe udenfor pisterne i Livigno! Det er det heldigvis ikke mere.

Højden og den isolerede placering i en lukket dal, giver Livigno et mikroklima, der betyder, at der kommer mere sne end mange andre steder. Kombineret med mange børnefamilier giver det muligheder for meget løs sne til offpisteløbere.

Der er flere let tilgængelige områder, hvor man kan få nogle gode og lange runs. Nogle steder skal man glide tilbage og gå et stykke ad vejen, for at komme tilbage til liften. Men det kan de fleste nok leve med efter 800 højdemeter puddersne.

Freestyle

I flere sæsoner har Livignos snowpark, lagt sne til den vilde konkurrence Nine Knights og Nine Queens. Her satte Jesper Tjäder (Freeskier fra Sverige) et dobbelt backflip fra en voldsom stor kickers afsæt, over et kæmpe gap, til en anden monsterkickers landing. Klippet gik viralt på Youtube og udødeliggjorde Jesper Tjäder og snowparken i Livigno.

Der er selvfølgelig også mindre hop og bokse i parken og den er altid fantastisk shaped. Det betyder at familier kan blive ved med at komme i Livigno, selv når ungerne kun gider at hænge ud i parken.

Langrend

Der er 30 km langrendsspor i Livigno. Allerede fra november kan man få løbet på de smalle brædder. 5 km er nemlig dækket med destinationens kunstsneanlæg.

Desuden kan man som noget helt nyt prøve kræfter med skiskydning i Livigno. Der er etableret skydeanlæg i forbindelse med løjperne.

Alle løjper har både klassiske og skøjtespor.

Heliski

Er du til ekstrem skiløb? Livigno, et af de få steder i Europa, tilbyder heliskiing. Helikopteren sætter dig af på toppen af bjerget, og så er der kun én vej ned! Hvis du er modig nok til at prøve det, er du garanteret en uforglemmelig oplevelse!

Læs mereMinimér

Når pisten lukker...

Alle nyder livet i Livigno. Også når lifterne har lukket. Mad og drikke er billigt, og der er et stort udbud af barer og restauranter. De fleste ligger side om side langs byens gågade, der er spækket med skønne sol-områder, hvor du kan nyde alle de specialiteter, som italienerne selv ynder at slutte en skidag af med.

 

Ægte afterski

Statlet - der ligger for foden af Carosello gondolliften og er perfekt op solskinsdage, de har stor udendørsbar, med festlige bartendere, og live DJ. Tea Del Vidal - der ligger for foden af Mottolino liften, dette er et typisk danskersted med musik og både udendørs- og indendørsbar. En anden god måde at afslutte skidagen på kunne være et besøg i det nyåbnede badeland, Aqua Grande, hvor I alle kan få løsnet musklerne og samle kræfter til dagen efter.

Mere om byen Livigno

Der er næsten uendelige muligheder i Livigno, og uanset hvor du ender, bliver du altid mødt med godt humør og fantastisk italiensk mad. Den toldfri shopping i Livigno er næsten lige så endeløs som nattelivet. Livigno er fyldt med muligheder på sin lange, smukke gågade. Gå en tur, gør nogle indkøb, spis et måltid. Inden du kommer til restauranterne, finder du nogle af Italiens bedste after ski-barer i Livigno. Med altid lave priser på grund af byens toldfri status kan du altid finde en fest på en af de over 150 barer i byen. Faktisk er Livigno det sted i Alperne, der har allerflest barer.

Livigno er et godt valg til en skiferie med dets rigelige solskin, toldfrie priser og afslappede italienske atmosfære! Byen byder også på en livlig afterski-scene og gode indkøbsmuligheder for dagligvarer, skiudstyr og elektronik til fordelagtige priser. Hvis du leder efter en fridag fra pisterne og har brug for at forkæle dine ømme muskler, vil du elske spa-områderne i Livigno. Her kan du sidde i de varme bade og nyde den fantastiske udsigt over bjergene!

Hos Højmark Rejser er vi glade for at kunne tilbyde en begivenhedsrig skiferie til Livigno for hele familien med ægte italiensk stemning.

SE ALLE HOTELLER I LIVIGNO Få hele overblikket

Vores bedste hoteller i Livigno

Hotel Capriolo, Livigno

Halvpension
 • Ligger 100 m fra liften
 • Wellness
 • Opholdet er med morgenmadsbuffet og 3-retters-aftenmenu
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter

Residence St. Marco, Livigno

Ingen pension
 • Skiløb til døren
 • Super beliggenhed
 • Gratis parkering
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter

Hotel Valtellina, Livigno

Halvpension
 • Elegant italiensk familie hotel
 • Lækker mad og gode vine
 • Wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser