Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

 

 

We care for the mountains

SkiGroup’s Resource Reduction Programme er vores

mulighed for at leve op til vores miljømæssige ansvar. Med

dette ambitiøse program vil vi reducere forbruget af mad, vand og elektricitet med 20 % inden udgangen af 2020.

I SkiGroup har vi ti egne hoteller og derfor en – i branchehenseende - helt unik mulighed for at tage handling og ikke bare leve op til vores ansvar, men også gå forrest.

FOOD

Hvert år og hver dag smides ubegribelige mængder fødevarer ud uden ambitioner om genanvendelse.

Længe før tilblivelsen af vores RRP-program har vi i vores hotelkøkkener i detaljen arbejdet med vores forbrug af råvarer, og med dette program går vi videre.

WATER

Vores tiltag berører både drikkevand og udnyttelse af regn-, og spildvand. Men vores vigtigste værktøj er bevidsthed.

Én fælles bevidsthed om, at vand ikke er en ressource, vi kan tage for givet fremover – og med vores RRP-program vil vi opbygge bevidsthed i hele vores koncern.

UTILIY

Vi har et mål om at nedbringe vores elforbrug på vores hoteller med hele 20 % allerede inden 2021.

Energi og emission hænger uløseligt sammen, så husk kontakten –og standby-knappen. Så husker vi resten.

Hvordan gør vi det?

 

I 25 år har SkiGroup været på en fantastisk rejse. I dag tæller vi over 200 mand, når højsæsonen kører, ti egne hoteller og en plads som førende i markedet. Det stiller os i en unik position og giver os en mulighed for at handle og tage ansvar. Vi har altid arbejdet på at efterleve vores værdier; tryghed, service og kvalitet - og disse værdier forpligter anno 2017, mere end nogensinde før.

For dig, os og for bjergene

Tryghed handler om at kunne se frem og vide, at de bjerge, som vi alle elsker så højt, altid vil være der, og at naturen omkring dem består. SkiGroup vil gå forrest i vores hjørne af rejsebranchen. Vi gør det, fordi vi vil bidrage til at skabe en grønnere rejsebranche i fremtiden. Vi gør det for at påvirke vores og vores gæsters bevidsthed, så vi løfter sammen – vi gør det, fordi vi vil passe på bjergene.

Derfor har vi søsat vores Resource Reduction Programme – et ambitiøst program, som forpligter os på vores ansvar for miljøet, vores gæster og vores branche. Det handler om miljømæssig ansvarlighed, bevidsthed og handling.

Vores ansvar – vores mulighed

Vi er en ressourcestærk koncern, og med 100 % drift på vores hoteller, har vi en mulighed, som det kun er ganske få i vores branche forundt. Vi kan skrue på alle knapper, som kan bidrage til at skabe fundamentet til en bærdygtig rejsekoncern i en bæredygtig rejsebranche. Vi er derfor stolte og fulde af forhåbning over introduktionen af vores nye bæredygtighedsprogram.

20 % i 2020

Vi har råd til at sigte højt – og det gør vi. Vores udgangspunkt er, at vi vil reducere vores forbrug af el, vand og mad med 20 % allerede med udgangen af 2020. Med over 50.000 gæster årligt og med en international stab, som skal ny-rekrutteres hvert år, så har vi en stor udfordring. Men vi kommer i mål: Vi har forberedt os i årevis! Og vores 2020-mål kun er starten på det hele.

Ecological, Economical, Ethical

Vores internationale bæredygtighedsprogram fokuserer på tre søjler: Økologi, økonomi og etik. Sidstnævnte aspekt går på tværs, men tildeles som en selvfølgelighed sit eget fokus. Disse punkter er i vores DNA, og vi har brugt 25 år på at forfine vores udgangspunkt dag for dag - år for år.

Kernen i vores succes bliver vores hoteldrift og vores gæster. Vi monitorerer alle hjørner af vores drift dag til dag, så vi kan efterleve vore tre nye delprogrammer, Food Waste, Water Waste og Utility Waste. Men det vigtigste redskab, som det hele starter og slutter med er bevidsthed – vores egen, vores gæsters og vores branches.

 

Hjælp os med at passe på bjergene.

 

Yderligere tiltag:

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser