Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Ischgl, Østrig Østrig

Udforsk vores populære hoteller i Ischgl

Rejs til Ischgl i Østrig, og bo på et af Højmarks skønne hoteller i byen. Vi kan hjælpe dig med at finde indkvartering, uanset om du er afsted med dit firma, med en efterskole, med børnene eller med din partner. Lad os planlægge din næste rejse til de sneklædte bjerge, og få en skiferie, du aldrig vil glemme.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Oplev de mange hyggelige hoteller i Ischgl

I Ischgl kan vi tilbyde hoteller for alle. Hos Højmark kan vi nemlig imødekomme de fleste behov, så du kan få en ferie i særklasse og uden bekymringer, uanset om du rejser alene eller med en stor gruppe eksempelvis. 

Vil du gerne bo lige ved siden af en skilift, ønsker du adgang til pool og sauna, eller er du afsted med en større gruppe, som alle skal have et værelse på samme hotel? Vi kan hjælpe dig med at få puslespillet til at gå op, så alle rejsende kan nyde ferien fuldt ud. 

Vores hoteller i Ischgl ligger i fantastiske og billedskønne omgivelser, og byen byder på en masse gode oplevelser - også når du ikke står på ski. Du kan besøge skønne restauranter og caféer, tage på afterski i en af de mange barer samt shoppe i de forskellige butikker i byen. Det hele er pakket ind i en charmerende tyrolsk atmosfære. 

 

Find gode hoteller til skiferie med din virksomhed

Hvis du skal på skiferie med din virksomhed, så kan vi hjælpe dig med at planlægge turen ned til mindste detalje. Vi kan lave en nøglefærdig løsning til dig og dine kolleger, så I slipper for at skulle tage jer af de praktiske overvejelser inden ferien. Det kan være en større logistisk udfordring, når en større gruppe mennesker skal afsted sammen, men den påtager vi os gerne. 

Hos Højmark har vi nogle af de bedste hoteller, hvor der er god plads til en større gruppe af rejsende, så du og dine kolleger ikke skal indkvarteres på forskellige hoteller rundt omkring i byen. 

Vores hoteller ligger både i rolige omgivelser eller tæt på skilifte, vi har hoteller, som er moderne indrettet samt hoteller med en mere traditionel indretning, og vi har overnatningssteder med wellness og spa samt halvpension. I skal blot informere os om jeres præferencer, og så finder vi et hotel i Ischgl, som passer.

 

Vælg et hotel i Ischgl tæt på liften

Mange af vores hoteller i Ischgl er placeret, så de ligger tæt på liften. På den måde undgår du at skulle bruge lang tid på at komme frem og tilbage, når du bare gerne vil nå hen til pisterne hurtigst muligt. Derudover har vi også hoteller, hvor der stort set er skiløb lige til døren. 

Selvom du gerne vil placeres tæt på en skilift, så behøver det ikke at betyde, at du skal ligge langt væk fra centrum. Flere af vores hoteller i Ischgl er nemlig placeret midt i byen, så du også kan opleve alt det bedste, som stedet har at byde på. Så er du aldrig langt væk fra de mange barer, som tilbyder hyggelig og festlig afterski, når du har stillet skiene for i dag. Når du vælger at rejse med Højmark, så kan du altså få nogle af de bedste placeringer i byen. 

 

Højmark er altid tæt på

Er du usikker på, om du skal tage af sted på skiferie? Højmark er aldrig for langt væk til, at du ikke kan få en hyggelig snak eller spørge os til råds, hvis du har behov for det. 

Vi har også danske guider på de fleste af vores destinationer, som du altid kan række ud til. De har et lokalt kendskab til området, og du kan opsøge dem med både store og små spørgsmål, som hvor du skal tage på afterski, hjælp til skileje eller hvor du finder de bedste pister. 

Vi er stolte af vores mange års erfaring, for med den sikrer vi, at du kan få professionel hjælp før, under og efter din rejse. Vi sætter dine behov først, når vi omhyggeligt sammensætter din skiferie, og derfor kan du føle dig tryg fra start til slut, når du rejser med os.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser