Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Højmarks Ischgl

Pistefakta
47 km
140 km
17 km
2872 m (Top) 1377 m (By)

Skiferie i Ischgl

Ischgl er med god grund, hurtigt blevet et af Europas absolut bedste og mest værdsatte skisportssteder. Her er alt. Høj alpint skiløb, pister for enhver type skiløber, fantastisk mad, uforglemmelig afterski og en charmerende "tyrolsk" bystemning.

Vil du gerne til et område hvor der er noget for begyndere, øvede, eksperter så er skiferie i ischgl noget for dig. Du vil få skiløb i mange meters højde med højeste skiløb 2872 m og du vil på pisterne kunne nyde en fantastisk udsigt udover bjergene. Trænger I til en pause fra skiløbet byder pisterne også på gode spisesteder hvor frokosten kan nydes i solen og barer som er gode til afterski.

Byen Ischgl

Ischgl ligger 1377 moh og er malerisk og meget charmerende i typisk tyrolsk stil, blandet med moderne elementer. Byens centrale gågade er dækket af restauranter, barer, caféer og butikker, så der er masser af ting at lave selv når pisterne er lukkede.

For dem af jer, der kan lide at feste, har Ischgl afterski i absolut topklasse, hvor støvledansen finder sted fra tidlig eftermiddag til sen aften. Hvis du ikke er helt festet i bund når afterski er ovre, er der masser af natklubber, der er åbne langt ud på nattetimerne.

Ischgl er simpelthen et fantastisk skisportssted, der virkelig har noget for enhver smag, og vi tør næsten garantere, at du ikke bliver skuffet på en skitur her.

Skiløber i orange skitøj der nyder skiløbet i Ischgl

Skiløbet

Du med med dit liftkort her få et skiområdet, som for dig som skiløbere byder på en betagende 2872 moh ned til 1377 moh og består af højkvalitets km pister og næsten uendelig off-piste for dem, der ønsker at vove sig udenfor markeringerne.

Liftsystemet har imponerende 238 km pister sammenhængende fordelt på 37 blå, 34 røde og 10 sorte pister, hvoraf 90% er over 2000 m. Stol på os, når vi siger, at skiløb i Ischgl slår det meste du har prøvet, og du bliver ikke skuffet.

Skiløbet strækker sig også til Schweiz og du kan løbe ned til den toldfrie landsby Samnaun for, at få toldfri shopping. I Samnaun i Schweiz kan du finde rigtig gode tilbud, men husk: du skal hjem med varerne på ski.

Liftsystemet er et af de mest moderne i Østrig, og liftkøer findes stort set ikke. Der er et rigt udbud af gondoler, kabinelifter og stolelifter af højeste komfort og kvalitet. Effektiviteten af det moderne liftsystem er imponerende og der investeres ind i dette hvert eneste år!

Destinationsfakta
Byens højde:
1377 m
Højeste skiløb:
2872 m
Længste nedkørsel:
11 km
Total pistelængde:
204 km
Langrend:
72 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
45
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
25
T-lifter:
13
Liftkap. pr. time:
96533

Freeride (Offpiste)

Hvis du elsker at bruge tid på off piste, har Ischgl i Paznaun masser af muligheder for dig. I nogle områder venter imponerende freeride-linjer i umiddelbar nærhed af pisterne! Området gør det muligt for begyndere såvel som avancerede og lidenskabelige freeriders og ”Touring”-elskere, at opleve de fedeste powder runs. Pulversne skråninger med en hældning på op til 50 procent.

Tilgængelige linjer med klipper der udfordrer din teknik og koordination. Store muligheder for freeride, selv dage efter det sidste snefald. Ischgl-området har virkelig noget at tilbyde for enhver sneafhængig som elsker off piste.

Husk: Sikkerhed frem for alt! Lej en guide til at vise jer rundt og sikre at alle sikkerhed procedurer overholdes. Guiderne kan hjælpe med at booke det til jer.

Freestyle skiløber der tester funparken i Area 1 i Ischgl

Freestyle

Ischgl er et sandt paradis for snowboardere, jumpers og freestylere. BOARDERS PARADISE! Men også Skiers! Den kæmpe snowpark består af to park-areas med over 35 obstacles og en halfpipe på 90 meter.

Parkarea 1: Om du er begyndere, øvede eller eksperter, så er her noget for alle stilarter, for skiløbere eller snowboardere.

Parkarea 2: Perfekt til dig, der allerede har erfaring med kickers, fart i inrun, rotationer, jips og lignende.

Højdepunktet i Parkarea 2 er det kæmpe bagjump i slutningen af banen. Her kan du øve dine hop og rotationer, og ovenikøbet lande blødt.

Langrend

Udbuddet af langrend i Ischgl er særdeles begrænset. Der findes to løjper med start fra Ischgl, henholdsvis 5 og 6 km lang. Den ene af disse går via Mathon mod Valzur og her er der tilslutning til lidt flere løjper med start fra byen Galtür. Tager du derimod til Paznaun vil du kunne få langrendsløjper der strækker sig over mere end 70 kilometer, med ruter der ligger mellem 1.377 meter og 2.040 meters højde. Du vil her også kunne stå på langrend langt hen i de tidligere forårsmåneder på grund af høj sne.

Bedste afterski

Når du er på skiferie i ischgl vil du opleve en ekstra god afterski. Der er afterski steder som passer til alle og du er sikker på god stemning på alle barer.  3 af vores favoritter er:

GOLDEN EAGLE

Hyggelig engelsk inspirerende pub med en dejlig engelsk stemning. Her findes 40 forskellige whiskyer og 20 forskellige slags øl, så der er noget for enhver smag. Baren ligger midt inde i byen og tæt på flere af vores hoteller.

KITZLOCH

Kitzloch er både en af byens spisesteder og bar. Kitzloch er kendt for deres afterski og siden åbningen for over 20 år siden har de været kendt for deres lækre Spare Ribs. Det er bestemt et besøg hver. Kitzloch ligger direkte ved siden af ​​Pardatschgradbahn i Ischgl.

KUHSTALL

På Kuhstallen kan du både få et fint måltid og få en god afterski. Mange kender stedet for deres afterski stemning. Kuhstall ligger centralt i byen og i gåafstand til mange af vores hoteller.

2 skiløbere der tager store carvingsving på pisterne i Ischgl

Flere aktiviteter end bare skiløb

Er du typen der ikke hele skiferien vil stå på ski eller har du en dag behov for en pause fra de mange km pister og fra at stå på ski så er ischgl stadig noget for dig. I ischgl vil du udover de 239 km pister også finde et hav af fede vintersportsaktiviteter. Det er lige meget, om du er nede i dalen eller oppe på bjerget: I Ischgl kan du, som gæst finde sin ideelle aktivitet uden for pisterne: 

Er du ikke til aktiviteter men mere afslapning, så brug dagen på at gå rundt i området og oplev byens hyggelige restauranter og butikker.

Natkælkning i Ischgl
Vil du have en sjov aften med action, så er natkælkning noget I skal prøve. I ischgl findes en af de længste pister af din art, hvor I kan få lov at natkælke. Pisten er 7 km lang og ligger i 950 meters højde.

Wellness på Selvetta Center Ischgl
Trænger du til et afslappende alternativ til aktiviteter og skiløb, så er en tur i silvretta-centret en god ide. Silvretta er et vandland med en stor finsk træsauna, som ligger midt i ischgl centrum. Her kan du give dig selv forkælelse med en massage og give dig selv ro og tid til at koble af.

Flyv direkte til St. Gallen

Rejser du med fly til en af vores skirejser i Ischgl, så vil du opleve at have kort transport. På nogle af vores afgange vil du flyve til St.Gallen, som ligger i schweiz og derfra kun have 1,5 times transport til vores rejsemål Ischgl.

Pistekort

Ischgl er en by med 1.596 indbyggere uden for skisæson, men så snart månederne hedder december til marts så rummer byen masser af glade skiløbere og snowboardere, som nyder den tyrolske stemning. På kortet kan du finde oversigt over skiområder med snowpark, liftsystem og hvor i byen du kan tage liften til at finde det rigtige skiområde. Se hele Ischgls pistekort her.

Læs mereMinimér

Destinationschefens gode råd

Skiferie Ischgl er fyldt med fantastiske pister, og især skiområdet ved Alp Trida på den schweiziske side har næsten altid gode forhold. Den røde 67’er kan man køre igen og igen, fordi den er badet i sol størstedelen af dagen men stadig formår at være fantastisk at køre på.

Har du lyst til at shoppe lidt billige varer, kan man tage den lange røde 80’er hele vejen til schweiz hvor pisten ender i byen Samnaun, her det er muligt at købe taxfree. Mange af vores gæster køber lidt med hjem, men ikke mere end hvad de kan bære på deres ski.

Sara er destinationschef ved Højmark Rejser og hun deler hendes bedste skitips til Ischgl

80’eren er ofte ret tom for mennesker, så det er her, kan skiløbere og snowboardere give den ekstra gas. Ischgls skiområde byder også på enormt gode offpister, fx. området omkring Salaas. Her er det muligt at køre i helt uberørt sne omgivet af stilhed et dejligt langt stykke - og så alligevel ende nede ved liften igen, klar til at tage turen op igen og ned fra en ny vinkel.

Det gode ved Ischgl er, at man kan jagte solen hele dagen. Skiområdet i Ischgl ligger højt, der er altid mulighed for at finde god sne, og der er en masse pistekilometer at gå ombord i.

Vi ses på din skiferie til Ischgl!

Læs mere om Sara og resten af teamet her

SE ALLE HOTELLER I ISCHGL Få hele overblikket

Vores bedste hoteller i Ischgl

Alpeffect Hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Hotel Abendrot, Ischgl

Halvpension
 • Perfekt beliggenhed
 • Moderne og smagfuldt hotel med Østrigsk gemütlichkeit
 • Skøn wellness-afdeling
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Book tidlig rabat. Brug koden BT2023
Tilføj til favoritter

Hotel Alpina, Ischgl

Halvpension
 • Et stenkast fra liften
 • Lækker halvpension
 • SpaLounge med fantastisk udsigt
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Guideservice
Tilføj til favoritter

Hotel Garni Tyola, Ischgl

Kvartpension
 • Bo centralt i forhold til lifter og centrum
 • Dobbeltværelser med morgenmad
 • Konkurrencedygtige priser
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Liftkort
 • Guideservice
Tilføj til favoritter

Pension Piz Arina, Ischgl

Kvartpension
 • Bedste beliggenhed
 • Moderne værelser med balkon
 • Familiær atmosfære
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Morgenmad
 • Liftkort
 • Guideservice
Tilføj til favoritter

Pension Pra Monte, Ischgl

Kvartpension
 • Skiløb direkte til døren
 • Rolige omgivelser
 • Dejlig wellness-afdeling
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Kvartpension
 • Liftkort
 • Guideservice
Tilføj til favoritter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser