Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiferie Flachau udgår

Skiferie Flachau skiftet ud med familiekoncept i Wagrain

Hos Højmark Rejser arbejder vi kontinuerligt med udvikling og forbedring af vores rejser, produkter, koncepter og service. Og til den kommende skisæson har vi foretaget en ændring, som betyder, at vi ikke længere har mulighed for at tilbyde dig Flachau skiferie.

I stedet har vi valgt at fokusere på vores familiekoncept i Wagrain, og vi er af den overbevisning, at du og din familie vil få en endnu bedre totaloplevelse på Højmark Rejsers eget og helt nye Grafenberg Resort i Wagrain.

 

Vi garanterer, at vores nye koncept til fulde lever op til de forventninger, du måtte have til en Flachau skiferie.

Derfor er vi glade og stolte over at kunne præsentere en NYHED i skibranchen

Til sæsonen 2012/13 udviklede vi et helt nyt familiekoncept på Grafenberg Resort i Wagrain, som giver familiegæsterne mulighed for: 

  • Indkvartering i vores nyopførte hotellejligheder med den absolut bedste beliggenhed i Wagrain, kun 50 m fra liften.
  • Ski in/out på danskernes foretrukne skirejsemål.
  • Naturligvis garanti for dansk skiskole!
  • Ophold med ½-pension: Morgenbuffet, valgfri 3-retters-aftenmenu med salatbuffet og speciel børnebuffet.
  • Adgang til Snow Club, som tilbyder: Gratis børnepasning (fra 3 år og op), aktiviteter og underholdning for både børn og voksne
  • Ophold på et resort med bla. indendørs pool og stort wellness-område, ski-leje og afhentning på hotellet, gratis parkering i p-kælder.

 

 

Wagrain - det ideelle skiområde for børn

I Maria Alm og Lofer tilbød vi dansk skiskole, og det er naturligvis et koncept vi kører videre med i Wagrain.

Wagrain er et stort skiområde, som byder på 119 km blå pister, 189 km røde pister og 42 km sorte pister - så her er der plads til og udfordringer for hele familien.

Liftkortet i Wagrain giver desuden adgang til hele Sportwelt Amadé, hvor du og din familie kan boltre dig på 850 kilometer pister!

Snow Club for de 3-15 årige

Højmark Rejsers "Snow Club" består af et aktivitets-team, som tager sig kærligt af dine børn i alderen 3-15 år - hver dag fra kl. 12:30-17:30 (dog ÷ lørdag). 

I Snow Club vil der altid være en voksen til stede, som underholder børnene med en masse aktiviteter og sjove ting som fx ansigtsmaling, wii-konkurrencer, film-eftermiddag, turnering i bordfodbold og Uno, brætspil, tegnekonkurrencer, højtlæsning og mange andre ting.

 

Aktiviteter for de voksne

For dem, der ønsker lidt adspredelse efter dagens skiløb, kan vores aktivitets-team på Grafenberg Resort tilbyde forskellige arrangementer for de voksne. 

Højmark Rejser glæder sig til at byde dig og din familie velkommen i Wagrain til en fortryllende familieferie og en skiferie i særklasse.

Bonus

Booker du din skiferie til Grafenberg Resort, får du følgende inkluderet i prisen:

  • Skileje til børnene
  • 6-dagesliftkort til alle
  • Daglig eftermiddagsbuffet m/varme drikke og kage
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser