Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Canazei, Italien Italien

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Priser er på vej for disse hoteller

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Gå ikke glip af et hotel i Canazei

Har du ikke prøvet en skiferie i Canazei? Eller er du en af de mange danskere, der hvert år vender tilbage til den italienske by? Uanset hvad har du god grund til at pakke skiene og booke et hotel i Canazei hos Højmark. Masser af solskinstimer, gigantisk skiområde for børn, nybegyndere og øvede samt italiensk mad. Book dit hotel i Canazei allerede i dag.

 

Hos Højmark sørger vi i mellemtiden for, at du kan være tryg under hele turen. Faktisk hjælper vi dig, fra du bestiller, til du er på dansk jord igen. Da vi både tilbyder tryghedsgaranti og er medlem af Rejsegarantifonden, kan du roligt glæde dig til en skiferie med os. Prøv populær skiferie i verdensklasse uden økonomisk usikkerhed.

Oplev den bedste skiferie i Canazei

Et hotel i Canazei er bestemt turen værd. Find de bedste priser og ledige rejsedatoer i toppen via “Find Rejse” eller “Ret søgning”. Er du usikker på, om du bør tage afsted? Tal med vores erfarne rejserådgivere. Vi vægter din tryghed højt og er kendte for at yde høj kvalitet. Flere af vores destinationer tilbyder desuden danske guider og egne hoteller.

 

Du har et væld af muligheder for at teste dine færdigheder med et hotel i Canazei. Med verdens største skiområde, SuperSki Dolomiti, har du adgang til intet mindre end 1.220 kilometer pister. Heraf er flere af vores hoteller i Canazei lige ved liften, hvor 491 kilometer sammenhængende snehvide bakker og lækre restauranter venter på dig.

 

Skal du have børnene med, finder du et sjovt børneområde tæt på en skiskole og byen. Vil du have en uforglemmelig tur, anbefaler vi en storslået Stella Ronda rundtur på 40 km. Her er der massive bjerge fra alle sider og bakker for alle niveauer. Om sommeren er pisterne forvandlet til blomstrende bakker og spejlblanke søer.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser