Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Canazei, Italien Italien

Book hotel i Canazei, og få en skiferie i særklasse

Drømmer du om at komme til Italien på skiferie, og nyde de sneklædte bjerge om dagen og spise lækre italienske retter om aftenen? Se Højmarks indbydende udvalg af hoteller i Canazei, og begynd at planlægge din næste ferie i sneen. Canazei-området er både for øvede skiløbere samt nybegyndere og børnefamilier, og vi kan sammensætte en fantastisk ferie efter dine behov, så alle rejsende får en mindeværdig skitur. 

Se også vores nedsatte restpladser til Canazei her

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Gå ikke glip af de populære hoteller i Canazei

Har du ikke prøvet en skiferie i Canazei? Eller er du en af de mange danskere, der hvert år vender tilbage til den italienske by? Uanset hvad, så har du god grund til at pakke skiene og booke et hotel i Canazei hos Højmark. Masser af solskinstimer, gigantisk skiområde for børn, nybegyndere og øvede samt italiensk mad. 

Hos Højmark kan vi sørge for, at du får en god base under hele din skiferie. Du kan vælge mellem mange skønne hoteller byen, som hver især har gode fordele. Ønsker du eksempelvis at bo på hotel i Canazei centrum? Foretrækker du, at hotellet har en lækker wellness-afdeling? Skal der være mulighed for halvpension? Alt dette og meget mere, kan du få, når du booker dit hotel hos Højmark. 

Hvis du rejser med dine børn, så er hotellet særligt vigtigt, da børnene gerne skal have de bedste forudsætninger for en god ferie. Derfor har vi flere overnatningssteder helt tæt på skiliften, så I ikke skal bruge lang tid på at komme frem til pisten. På den måde kan de mindste spare på kræfterne, til de står klar på bjerget. 

Vi tilbyder også hoteller med en god beliggenhed tæt på byen. Så kan du nemlig også nå at opleve alt det andet, som Canazei har at byde på. Når du bor på disse hoteller, så er du aldrig langt væk fra byens mange restauranter, caféer og barer, som tilbyder alverdens italienske måltider eller festlig afterski, når du har stillet skiene.

 

Oplev den bedste skiferie i Canazei

Canazei er bestemt turen værd. Hos Højmark har du et væld af muligheder for at finde det helt rette hotel i byen, og dermed har du et godt udgangspunkt for at teste dine færdigheder i de italienske bjerge hele ferien igennem. Når du overnatter på vores hoteller, så er du sikret et godt og imødekommende værtskab, som kan danne ramme for en skiferie i særklasse. 

Flere af vores hoteller i Canazei ligger lige ved liften, og her venter cirka 500 kilometer sammenhængende snehvide bakker samt lækre restauranter. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor Canazei, så er byen en del af verdens største skiområde, SuperSki Dolomiti, hvor du har adgang til intet mindre end 1220 kilometer pister tilsammen. Her er pister for skiløbere på forskellige niveauer, så øvede og nybegyndere kan altså sagtens besøge området sammen.  

Skal du have børnene med på skiferie, så finder du et sjovt børneområde i Canazei, som er tæt på både en skiskole og byen. Derudover anbefaler vi også en storslået rundtur til Stella Ronda på 40 kilometer. Her er der massive bjerge fra alle sider og bakker for alle typer skiløbere. Om sommeren er disse pister forvandlet til blomstrende bakker og spejlblanke søer.

 

Lad Højmark sammensætte din skiferie til Canazei

Er du usikker på, om du bør tage afsted? Tal med vores erfarne rejserådgivere, og få svar på alle din spørgsmål inden afrejse. Hos Højmark kan vi skræddersy din rejse, så den matcher dine ønsker og behov.

Vi vægter din tryghed højt, og Højmark er kendte for at være omhyggelige og yde høj kvalitet. Det tror vi på, at du vil mærke, når du booker din skiferie hos os. 

Flere af vores destinationer tilbyder også danske guider, så du altid kan være i trygge hænder, både før, under og efter din skiferie. Uanset om du har spørgsmål angående din indkvartering eller blot skal have anbefalet en god restaurant til aftenen, så står vores guider til rådighed. 

Da vi både tilbyder tryghedsgaranti og er medlem af Rejsegarantifonden, kan du roligt glæde dig til en skiferie med os. Så prøv en populær skiferie i verdensklasse uden økonomisk usikkerhed.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser