Luk menu

onsdag D. 14. december 2022

Herreturen

Det er ikke kun pisterne, der byder på et overflødighedshorn af oplevelser. På skidestinationerne er der også rigeligt at give sig til, når skiene er klikket af. Men hvad kan I opleve på herreturen? Se de mest unikke oplevelser på fire forskellige destinationer.

Saalbach

Kælk og middag
Hop om bord på kælken og glid ned ad pulverskråningerne i fuld fart med vennerne om aftenen. Bagefter spiser I på den super hyggelige Spiegelbergerhaus, som er kendt for sine lækre regionale retter og den hyggelige atmosfære, og som ligger i en højde af 1.311 meter over havets overflade.

Afterski på Hinterhag Alm

Afterski midt på pisten i Saalbach. Af en eller anden årsag kender alle Hinterhag Alm, og det er nok, fordi det er indbegrebet af østrigsk skihygge. Afterski og fest i flere etager med livemusik, dans på borde og stole i skistøvler, langt undertøj og løftede ølglas ud over det sædvanlige.

Icekart
At prøve en tur på Icekart må være et højdepunkt for alle, der ønsker at få adrenalinen i kog på skiferien. Nær Saalbach er der en superbane til netop Icekart. I bliver udstyret med sikkerhedshjelme og handsker, og en ice-kart er udstyret med pigdæk for at have det nødvendige greb.

Wagrain

Hotel Tatzlwurm
Hotellet passer perfekt til alle herregrupper, der sætter pris på god beliggenhed, skiløb til døren og hyggelig afterski i hotellets kælderbar med dansegulv. Og så er aftensmadens portionstørrelser aldeles velegnede til storsultne maver.

Afterski på Kuhstall
Ved godt vejr ruller Kuhstall deres store glasparti ned i jorden, så I kan få en afterski-fest 
under solens varme stråler og den smukke blå himmel. Den gamle afdeling på Kuhstall er bevaret inde bagved, og her er charmen i top, og køerne hænger oppe under loftet.

Schladming

Europas største afterskibar
Afterskibaren Hohenhaus Tenne er Europas største. Den gigantiske alpehytte har plads til 3000 gæster, der kan slukke tørsten i de i alt ni barer fordelt på tre etager i bygningen.

Vil du have en uforglemmelig skioplevelse i Dolomitterne? Så tag med på vores "femdagesskisafari". På denne tur er det skiløbet og sammenholdet, der er i fokus. Oplev den berusende følelse af at være de første på pisterne hver morgen samt skiløb til langt ud på eftermiddagen. Tag med på en rejse, som vil bringe dig ud i den smukke natur i Dolomitterne - ud til de pister, som man normalt ikke når.