Luk menu

mandag D. 01. januar 0001

Enlige med børn

En guide til skiferie for enlige med børn

Singleskiferie

Alene med junior? Intet problem på skituren

En uge på ski på børnebakken. For slet ikke at tale om skileje, liftkort, økonomi og underholdning. Tørrer du sved af panden blot ved tanken om en uges skitur alene med junior, så læn dig bare tilbage og bestil trygt vores koncepttur med fokus på netop dig og dit barn.


Her får du en guide til den bedste singleskiferie med plads til både barn og voksentid:


Generelt:

Du tager ikke på single ferie med barn, men på en grupperejse sammen med andre ligesindede forældre. Så vær klar til at være social og samtidig få en afslappet ferie. Der er en grund til, at rigtig mange tager på denne tur igen og igen.


Hvornår:

Vi har altid 2 uger hver sæson, hvor vi arrangerer disse konceptuelle skiture - se her hvornår og book

Pris:

Du får en særlig pris på denne tur med udgangspunkt i, at du er en voksen + barn/børn.

Når du bestiller turen, er hotel, transport, liftkort og halvpension inkluderet. En rigtig god ide er at bestille ski og skiskole hjemmefra, så du undgår en skidt feriestart med et utålmodigt barn, når du skal tage stilling til det på destinationen. Samtidig er dit barn sikret plads i skiskolen, hvor du også er sikker på, at der er dansk instruktør.


Transport:

Turen foregår i bus sammen med andre singleforældre og børn. Udnyt tiden til at lære de andre at kende og nyd, at du har chauffør på.


På hotellet:

Guiderne hjælper med at få gang i snakken til en start, hvis det kniber. Alle spiser sammen i restauranten.


Aktiviteter:

Guiderne arrangerer mange aktiviteter for jer som familie, men også for dit barn uden dig. Det giver dit barn mulighed for at lære de andre børn at kende og få nogle gode oplevelser på egen hånd. Du får mulighed for en tur i hotellets wellness-afdeling, et ekstra glas rødvin med naboen eller en tur ud på pisterne alene.


Aktiviteterne kan blandt andet være:

  • børnedisco
  • vandland
  • pistevisninger
  • østrigsk aften
  • og hvad guiderne ellers finder på


De vigtigste råd, når du rejser på ski alene med barn:

  • Bestil alt hjemmefra. Så undgår du både at stå i kø og dyre overraskelser undervejs.
  • Forventningsafstem med dit barn inden turen. Er junior med på at møde andre børn i fx skiskolen?
  • Giv slip på dit barn i skiskolen. De lærer meget mere, når du ikke kigger på. Udnyt, at du har mulighed for at stå på ski i dit tempo.
  • Vær klar på at være social og få bekendtskaber, som ofte rækker længere end på skituren.


Hvem henvender skituren sig til?

Denne tur er perfekt for dig, der er alene med dine børn og vild med ski. Du har lyst til at deltage i fællesskabet med andre voksne, som deler din skientusiasme, og som også rejser alene med børn.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at pakke kufferten med skitøj og komme af sted. Kontakt vores rejserådgivere på telefon eller mail, så hjælper vi jer til den bedste ferie tilpasset lige præcis jeres behov og ønsker.