Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Skiferie med hund

Skiferie med hund

søndag d. 28. november 2021

Tag hunden med på din skitur

Ønsker I at holde skiferie med hunden? Så har Højmark løsningen for jer. Vi mener nemlig, at skiferie er for hele familien - inklusiv de firbenede!

Planlægning af skituren betyder ikke nødvendigvis en masse hyr med at finde hundepasning. På flere af vores hoteller i Østrig og Italien er selv de mest lodne familiemedlemmer nemlig velkomne, og I kan derfor have jeres hund med på skiferie. Så kan den rigtig nyde den friske alpeluft, masser af motion og ren hygge med familien.

En skitur på et af vores hundevenlige hoteller betyder, at ingen familiemedlemmer står tilbage, når resten har pakket skitøjet og sat kurs mod pisterne. På hotellerne, hvor dyr er tilladt, skal I blot selv medbringe hundens yndlingsfoder og lade familiens firbenede nyde de spændende omgivelser i dens favoritselskab. Generelt må hunde ikke være alene på værelserne, så der er rig mulighed for at spænde halsbånd og hundesnor og tage på eventyr. Vi kan især anbefale det unikke landsskab omkring Salzburg, som er helt oplagt til en hyggelig dagstur! 

 

På ski med hele familien

Nyd skituren med hunden tæt ved jeres side. Som skrevet ovenover, så byder landskaberne på masser af muligheder for gode stunder og vandreture. Det er kun hoteller i områder, hvor det giver mening at have familiens kæledyr med, som vi har listet. På den måde er I sikret, at I kan bevæge jer ud af hotellet og tage på oplevelser, selvom I har taget hunden med.

Nedenfor er en oversigt over hotellerne, hvor hunde er tilladte at have med på ferien, og ellers er vores rejserådgivere altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål om mulighederne for at medbringe hund på skiferie. 

Se udvalget i Østrig

Se udvalget i Italien

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dine rejsedrømme opfyldt

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser


Kommentarer
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser