Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Er du på udkig efter en billig skiferie?

Det behøver ikke at koste en formue at komme på en fantastisk skiferie. Hos Højmark Rejser har du mulighed for selv at sammensætte en billig skiferie, så den matcher dine ønsker og behov omkring destination, transport og indkvartering. Din skiferie kan sammensættes på mange måder for at gøre den så billigt som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I løbet af skisæsonen har vi også billige skirejser til Alperne, og du kan holde øje med vores liste af restpladser, som løbende bliver opdateret med nye priser og hoteller.

Hos Højmark Rejser vil vi gerne give dig nogle tips til, hvordan du finder en billig skiferie. Der er mange måder at skræddersy skiferien på, og her giver vi dig nogle bud på, hvad der kan være medvirkende til at finde en billig skiferie.

Skiferie med familien

Har du børn med på skiferien, kan det være værd at undersøge, hvilke fordele der er til de mindste. Vi har konstant fokus på at have de bedste tilbud og vilkår for børnefamilier, der skal på skiferie. Derfor har vi et specielt familiekoncept, som indeholder forskellige fordele (afhængigt af valg af destination). Nogle af disse fordele er: 

 • Juniorrabat 2-15 år på udvalgte hoteller.
 • Garanti for dansk skiskole/ med lav pris på dansk skiskole.
 • Sjov og ballade og gratis arrangementer med vores maskot Elliot.
 • Rabat på - eller gratis - leje af ski/hjelm.
 • SnowClub med aktivitets-team for 3-6 årige, SnowBreak med aktivitets-team for 7-12 årige og børnepasning.
 • Bo for eksempel på Grafenberg Resort i Wagrain, der er inkl. eftermiddagsbuffet til alle + skileje til børnene.  
 • I kan også bo på Hotel Pinzgauerhof i Schüttdorf v/Zell am See og få børnerabatter helt op til og med 15 år.
 • Man kan spare penge på både skileje og skiskole på udvalgte destinationer. I Zell am See er der blandt andet gratis skileje t.o.m. 15 år, hvis voksne lejer ski (1:1).
 • Garanti for dansk skiskole: Zell am See, Wagrain, Schladming og Livigno kan du for kun kr. 100 tilkøbe garanti for dansk skiskole til dine børn.

Læs mere om vores fortryllende familierejser her.

Skiferie for grupper

Der er også mange gode muligheder for en billig skiferie med vennerne, kollegaerne eller skolen. Vi har mange års erfaring i at arrangere skiture for grupper helt op til 2-300 gæster, og her kan der være rigtig gode grupperabatter. Hos Højmark Rejser giver vi for eksempel en gratis friplads for hver 12. betalende gæster, så gæst nr. 13, 26 og så videre kan komme gratis på skitur. Grupper kan få flere gode fordele ved Højmark Rejser:

 • Vi har blandt andet gratis pisteundervisning for grupper ved flere destinationer.
 • Mulighed for gode grupperabatter ved flere destinationer. Man kan for eksempel spare penge ved skileje og udstyr ved udvalgte skisportssteder.
 • Snegaranti, så i tilfældet af snemangel ved en destination kører vi jer til et andet skiområde – Det sker heldigvis yderst sjældent.
 • Destinationer med skikort til flere nærliggende skiområder, så I kan få mere skiløb ud af skituren. For eksempel byder liftkortet i Sportwelt Amadé-skiområde på i alt 850 km. piste fordelt over blandt andet Wagrain, Flachau, St. Johann-Alpendorf, Zauchensee og Flachauwinkl.
 • Vi har opsamling i hele Danmark, og er I mere end 20 skirejsende, henter vi jer på den aftalte hjemadresse. Er I mere end 45 personer, får I jeres helt egen bus.

Læs mere om vores grupperejser med fordele.

Skiferie for par

Der er også mange gode muligheder for billig skiferie, hvis I vil nyde hinanden i smukke omgivelser på bjerget. I kan kombinere skituren med wellness faciliteter på flere af vores destinationer i Alperne. Vi anbefaler destinationer som St. Johann, Zauchensee, Canazei og Laax til par, da de for det første har gode skiområder, spændende byer og afslappende stemning, men det er også destinationer, der ikke er overrendt med familier og børn på pister og restauranter.

Fordele

 • Vi har flere destinationer, der tilbyder gratis wellness faciliteter i hotellerne.
 • Skiområder med liftekort til flere nærliggende byer, så I kan stå på flere pistekm. sammen.
 • Man kan spare penge på både skileje og skiskole på udvalgte destinationer.
 • Spændende byer hvor I kan nyde voksentiden og hinanden.
 • Vi har flere gode destinationer, hvor man kan spare penge.

Læs mere om skiferie for 2 personer.

Specielle tilbud

Du bør altid være på udkig efter specielle tilbud, så du kan være heldig at finde en billig skiferie. Disse tilbud vil du løbende kunne se på vores hjemmeside. Klik her

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information omkring en billig skiferie, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 325 325 eller mail: ski@hojmark.dk.

Wagrain

Wagrain ligger som en lille tryg perle, en autentisk skidestination, midt i store Sportwelt Amadé. Her er garanti for dansk skiskole for børnene, freestylepark, kælkebane, skøjtebane og mange andre sjove aktiviteter. Liftkortet giver adgang til hele Sportwelt Amadé-skiområde, som byder på i alt 850 km pister, så der er bestemt også mulighed for udfordringer for teenagere og mor og far.

 

Fordele: 

 • Bo på Grafenberg Resort i Wagrain, som er et nybygget restort lige ved Grafenberg-liften.
 • Garanti for dansktalende skilærer kr. 100. Hvis du bor på Grafenberg Resort, er dette inkluderet i prisen!
 • Hvis du bestiller et ophold på Grafenberg Resort, er der daglig eftermiddagsbuffet til alle + skileje til børnene.
 • Sjov og ballade med Elliot
 • Snow Club på Grafenberg Resort for de 3-6 årige. SnowBreak med aktivitets-team for 7-12 årige.

Zell am See

Zell am See byder på skiferie i absolut særklasse for hele familien og for vovehalse, der vil have de mere ekstreme udfordringer. Du kan bl.a. opleve storslået gletsjerskiløb på Kitzsteinhorn, eller du kan stå på ski på det lokale område Schmittenhöhe. I Zell am See er der skibutikker, restauranter, afterskisteder,
cafeer mv. 

  

Fordele:

 • Bo på Hotel Pinzgauerhof i Schüttdorf v/Zell am See og få børnerabatter helt op til og med 15 år.
 • Gratis skileje t.o.m. 15 år, hvis voksne lejer ski (1:1).

Andre tips til at finde billige skirejser

Man kan spare penge på både skileje og skiskole på udvalgte destinationer.

Skileje tilbud

Zell am See:
Hvis voksne lejer ski, får børn t.o.m 15 år gratis skileje.

Garanti for dansk skiskole    
I Zell am See, Wagrain, Schladming og Livigno kan du for kun kr. 100 tilkøbe Garanti for dansk skiskole til dine børn.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dine rejsedrømme opfyldt

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser

97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse