Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Tag på billig skiferie

Billige skiferier behøver ikke at betyde, at du ikke kan få en afslappende og nøglefærdig løsning. Hos Højmark Rejser giver vi dig mulighed for selv at sammensætte din skiferie. På den måde kan du sikre, at ferien lever op til dine ønsker og behov. Bestem alt fra destination, transport og indkvartering, og se frem til din billige skiferie.

Er du på udkig efter en billig skiferie?

Drømmer du om at tage på en skiferie helt efter dit hoved? Vil du samtidig gerne gøre det så billigt som muligt uden at gå på kompromis med lokation. Din skiferie kan sammensættes på mange måder for at gøre den så billigt som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skræddersy din helt egen skiferie til en fantastisk pris hos Højmark Rejser – eller hold øje med vores hjemmeside. I løbet af skisæsonen har vi nemlig billige skirejser til Alperne. Du kan derfor med fordel holde øje med vores liste af restpladser, som løbende bliver opdateret med nye priser og hoteller.

Hos Højmark Rejser vil vi gerne give dig nogle gode tips til, hvordan du finder en billig skiferie. Der er mange måder at skræddersy skiferien på, og her giver vi dig nogle bud på, hvad der kan være medvirkende til at finde en god og billig skiferie.

 

 

Skiferie med familien

Har du børn med på skiferien, kan det være værd at undersøge, hvilke fordele der er til de mindste. Vi har konstant fokus på at have de bedste tilbud og vilkår for børnefamilier, der skal på skiferie. Derfor har vi et specielt familiekoncept, som indeholder forskellige fordele (afhængigt af valg af destination). Nogle af disse fordele er: 

 • Juniorrabat 2-15 år på udvalgte hoteller.
 • Sjov og ballade samt gratis arrangementer med vores maskot Elliot.
 • Rabat på - eller gratis - leje af ski og hjelm.
 • SnowClub med aktivitetsteam for tre til seks årige, SnowBreak med aktivitetsteam for 7-12-årige og børnepasning.
 • Bo for eksempel på Grafenberg Resort i Wagrain, der er inklusiv eftermiddagsbuffet til alle samt skileje til børnene.  
 • I kan også bo på Hotel Pinzgauerhof i Schüttdorf ved Zell am See, og få børnerabatter helt op til og med 15 år.
 • Man kan spare penge på både skileje og skiskole på udvalgte destinationer. I Zell am See er der blandt andet gratis skileje til og med 15 år, hvis voksne lejer ski (1:1).
 • Garanti for dansk skiskole: i Zell am See, Wagrain, Schladming og Livigno kan du for kun 100 kroner tilkøbe garanti for dansk skiskole til dine børn.
Læs mere om vores fortryllende familierejser her.

 

 

Skiferie for grupper

Der er også mange gode muligheder for en billig skiferie med vennerne, kollegaerne eller skolen. Vi har mange års erfaring i at arrangere skiture for grupper helt op til 300 gæster, og her kan der være rigtig gode grupperabatter. Hos Højmark Rejser giver vi for eksempel en gratis friplads for hver 12. betalende gæst, så gæst nr. 13, 26 og så videre kan komme gratis på skitur. Grupper kan få flere gode fordele ved Højmark Rejser såsom:

 • Vi har blandt andet gratis pisteundervisning for grupper ved flere destinationer.
 • Mulighed for gode grupperabatter ved flere destinationer. Du kan for eksempel spare penge ved skileje og udstyr ved udvalgte skisportssteder.
 • Snegaranti, så i tilfælde af snemangel ved en destination kører vi jer til et andet skiområde. Det sker heldigvis yderst sjældent.
 • Destinationer med skikort til flere nærliggende skiområder, så I kan få mere skiløb ud af skituren. For eksempel byder liftkortet i Sportwelt Amadé-skiområde på i alt 850 kilometer piste fordelt over blandt andet Wagrain, Flachau, St. Johann-Alpendorf, Zauchensee og Flachauwinkl.
 • Vi har opsamling i hele Danmark, og er I mere end 20 skirejsende, henter vi jer på den aftalte hjemadresse. Er I mere end 45 personer, får I jeres helt egen bus.
Læs mere om vores grupperejser med fordele.

 

 

Skiferie for par

Der er også mange gode muligheder for en billig skiferie, hvis I som par vil nyde hinanden i smukke omgivelser på bjerget. I kan kombinere skituren med wellness faciliteter på flere af vores destinationer i Alperne. Vi anbefaler destinationer som St. Johann, Zauchensee, Canazei og Laax til par. Her er der for det første gode skiområder, spændende byer og afslappende stemning. Men det er også destinationer, der ikke er overrendt med familier og børn på pister og restauranter. Dermed kan I sammen nyde en romantisk med billig skirejse i hinandens selskab.

Fordele ved at tage på skiferie som par hos Højmark Rejser:

 • Vi har flere destinationer, der tilbyder gratis wellness faciliteter i hotellerne.
 • Skiområder med liftkort til flere nærliggende byer, så I kan stå på flere pistekilometer sammen.
 • Du kan spare penge på både skileje og skiskole på udvalgte destinationer.
 • Spændende byer hvor I kan nyde voksentiden og hinanden.
 • Vi har flere gode destinationer, hvor man kan spare penge.

Læs mere om skiferie for to personer.

Læs mere om skiferie for to personer

Specielle tilbud

Du bør altid være på udkig efter specielle tilbud, da du kan være heldig at finde den billigste skiferie. Disse tilbud vil du løbende kunne se på vores hjemmeside, hvorfor det kan være en god idé at holde øje med siden løbende.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information omkring en billig skiferie, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 325 325 eller på mail: ski@hojmark.dk.

Wagrain

Wagrain ligger som en lille tryg perle, en autentisk skidestination, midt i store Sportwelt Amadé. Her er garanti for dansk skiskole for børnene, freestylepark, kælkebane, skøjtebane og mange andre sjove aktiviteter. Liftkortet giver adgang til hele Sportwelt Amadé-skiområde, som byder på i alt 850 kilometer pister. Der er med andre ord bestemt mulighed for udfordringer for teenagere samt mor og far.

Fordele: 

 • Bo på Grafenberg Resort i Wagrain, som er et nybygget restort lige ved Grafenberg-liften.
 • Garanti for dansktalende skilærer for 100 kroner. Hvis du bor på Grafenberg Resort, er dette endda inkluderet i prisen.
 • Hvis du bestiller et ophold på Grafenberg Resort, er der daglig eftermiddagsbuffet til alle samt skileje til børnene.
 • Sjov og ballade med vores maskot, Elliot.
 • SnowClub på Grafenberg Resort for de tre til seks årige. SnowBreak med aktivitetsteam for 7-12-årige.

Zell am See

Zell am See byder på skiferie i absolut særklasse for hele familien og for vovehalse, der vil have de mere ekstreme udfordringer. Du kan blandt andet opleve storslået gletsjerskiløb på Kitzsteinhorn, eller du kan stå på ski på det lokale område Schmittenhöhe. I Zell am See er der alt fra caféer og restauranter til afterskisteder og skibutikker.

Fordele:

 • Bo på Hotel Pinzgauerhof i Schüttdorf ved Zell am See, og få børnerabatter helt op til og med 15 år.
 • Gratis skileje til og med 15 år, hvis voksne lejer ski (1:1).

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dine rejsedrømme opfyldt

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser