Luk menu

Vælg mellem skønne hoteller i Bad Gastein

Leder du efter de bedste hoteller i Bad Gastein, så du kan få mest muligt ud af din skirejse? Med Højmarks hjælp kan du få de perfekte rammer til din ferie i sneen, både når du befinder dig på pisterne samt slapper af på hotellet om aftenen. Vi kan sammensætte en fantastisk tur efter dine behov, så du ikke skal bekymre dig eller være i tvivl om noget som helst.

Bad Gastein: Et ophold du aldrig glemmer

Midt i Gastein-dalen gemmer der sig stejle bakker, fristende puddersne og hyggelige gader. Her kan du suse ned af de fem bjerge, som dalen råder over, mens solen bager i ryggen og frisk bjergluft møder dit ansigt. Det hele kan du opleve, mens du er i sikre hænder hos os.

Området byder på alt fra udfordrende skiløb i næsten 2700 meters højde, pulserende liv om aftenen i Bad Gasteins bymidte og optimale forhold på pisterne uanset vejret. Vover du dig ud i de forskellige skiområder, så er der både brede pister for familier og nybegyndere samt stejlt terræn og gode offpiste-muligheder for øvede skiløbere.

Lad Højmark skræddersy din skiferie til Bad Gastein

Har du særlige ønsker til din skiferie eller til dit hotel i Bad Gastein? Vi kan skræddersy og arrangere stort set alt. Bare ring til vores ferierådgivere eller tal med en dansk guide på destinationen, hvis der er mulighed for det.  

Hos Højmark er du ikke bare økonomisk sikret. Du får også professionel og sikker rådgivning både før, under og efter din skiferie. Højmark er nemlig en del af Rejsegarantifonden og har mange års erfaring med at skabe fantastiske ski-oplevelser for familier, venner og firmaer. Det vil sige, at du kan være helt tryg, når du booker et hotel i Bad Gastein hos Højmark.