Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Bad Gastein, Østrig Østrig

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Find dit hotel i Bad Gastein

I Østrig finder du mange fantastiske skiområder, og en af dem er Bad Gastein. Midt i Gastein-dalen gemmer der sig stejle bakker, fristende puddersne og hyggelige gader. Her kan du suse ned af de fem bjerge, som dalen råder over, mens solen bager i ryggen og frisk bjergluft møder dit ansigt. Det hele kan du opleve, mens du er i sikre hænder hos os.

Vi er nemlig en del af Rejsegarantifonden og har mange års erfaring med fantastiske ski-oplevelser for familier, venner og firmaer. Det vil sige, at du kan være tryg, når du booker et hotel i Bad Gastein hos Højmark. Overnat på vores egne hoteller eller find næste ledige rejsedatoer og hotelpriser her på siden.

Bad Gastein: Et ophold du aldrig glemmer

Foretrækker du halvpension tæt på liften, hyggelig atmosfære eller skiferie med wellness? Du finder ikke et hotel i Bad Gastein, som vi ikke kan stå inde for. Er du på mobil, finder du priser og ledige hoteller ved at rette søgningen i toppen. Er du på PC, klikker du på “Find Rejse”. Bagefter vil de bedste priser og ledige hoteller i Bad Gastein blive vist.

Med et ophold i Bad Gastein kan du prøve alt fra udfordrende skiløb i næsten 2700 meters højde, pulserende liv om aftenen og optimale forhold uanset vejret. Vover du dig ud i de forskellige skiområder, er der både brede pister for familier og nybegyndere såvel som stejlt terræn og offpiste.

Har du særlige ønsker til din skiferie eller dit hotel i Bad Gastein? Vi kan skræddersy og arrangere stort set alt. Bare ring til vores ferierådgivere eller tal med en dansk guide på destinationen, hvis der er mulighed for det. Hos Højmark er du ikke bare økonomisk sikret; du får også professionel og sikker rådgivning før, under og efter din skiferie.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser