Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kort skiferie til Zell am See

Zell am See er et af de skisportsteder i Østrig, hvor man kan få hele skipakken, og det er perfekt til en kort skiferie. Zell am See har nemlig skioplevelser for alle uanset niveau, velpræparerede piste, et adrenalinvækkende offpistmekka og byen summer af liv og afterski stemning med kolde weissbier, tyrolermusik og fællesdans på træbordene.

 Foruden de fantastiske skiforhold i Zell am See skal man kun køre i et kvarter for at komme til gletcheren Kitzsteinhorn, der med sine 3202 meters høje over havets overflade er Østrigs højeste bjerg. Det giver snegaranti i hele skisæsonen, og det er ideelt, når man skal på en kort skitur.

Gletcheren byder ikke kun på pister i ren skilykke, men også på tre funparks, heriblandt Østrigs største superpipe, der gør området til én stor legeplads. På toppen af Kitzsteinhorn er der også en stor iglobar, hvor alt er bygget af is. Væggene, gulvene, stole, borde og glas er af is, og det hele bliver bygget op igen hvert år. Det er en unik oplevelse, der sammen med de fantastiske skiforhold på gletcheren, kan give en uforglemmelig miniferie i Zell am See.

 

Liftkortet i Zell am See giver adgang til 138 km. pister og 48 lifte, heriblandt adgang til hele gletcher området, og her bliver de kilometervis af eventyrlige offpistruter, der er i området, ovenikøbet ikke talt med, så der er masser af muligheder for at få så mange skioplevelser som muligt på en kort skiferie i Zell am See. 

 

Vi tilbyder korte skiture med:

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser