Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

Pistekort Zell am SeePistekilometer og Gletsjerskiløb!

Området fornyer sig!
Det er nabo-destinationen Saalbach, som forbindes med en ny lift som står klar til sæsonåbning i december måned i år.

Dermed gælder liftkortet på begge destinationer til 119 lifter og 409 km pister.

Dette giver gæster på begge destinationer rig mulighed for, at tage på endnu flere dagsture og opleve endnu flere pistekilometer. Vores guider vil også lave pistevisninger mellem områderne, så du kan komme på tur, uden at skulle spekulere på praktikken i at komme rundt.

Schmittenhöhe:
Navnet refererer til bjerget lige vest for Zell am See. Det ligger nærmest som en halvcirkel rundt om byen og der er liftadgang fra tre dalstationer: Med Areitbahn i Schüttdorf, med City Express direkte fra centrum eller fra dalen lige ovenfor centrum, hvor hele tre lifte går op til bjergkammen, i hver sin retning.

Hele bjergkammen rundt, kan man komme ad lækre pister og med stolelifter, uden at skulle helt ned til dalen igen. Kammen virker nærmest som et stort plateau, hvor det er let at komme rundt også for begyndere. Heroppe finder man en lille snowpark, flere "sikre" offpisteområder, slalombane med tidtagning og en fun slope til børnene.

Særligt den sydlige ende af bjergkammen er velegnet til begyndere. Her er der meget brede, blå pister som med sikkerhed giver nye skiløbere, så meget selvtillid og glæde, at de bliver fanget i skiløbsnettet og går fra at være almindelige mennesker til at være skiløbere, lige som så mange før dem.

Hvis man hører til dem der har mange kræfter, er der et par rigtigt fede sorte pister fra toppen, helt ned til byen. F.eks. 13'eren som godt kan give lidt syre i benene, på selv den bedste skiløber, hvis man tager den i et hug. Rundt om i terrænet ligger masser af hyggelige serveringssteder, hvor man kan spise sin frokost eller få en forfriskning. Særligt terrassen på Blaickner's oven for den gamle kabinelift, Sonnenalmbahn er fantastisk i solskin.

Kitzsteinhorn:
Skiløb i 3000 meters højde, brede velpræparerede pister, en af Østrigs bedste snowparks, fantastiske afmærkede offpisteruter og en af Østrigs stejleste pister, black mamba. Skiløbet på Kitzstein har det hele og lidt til.

Hvert år flokkes skituristerne og verdenseliten til det unikke område. Skituristerne, fordi der heroppe stadig er lækkert frost sne, langt hen på foråret, hvor slushsneen har indtaget pisterne de fleste andre steder og eliten, fordi der afholdes freestyle og freeridekonkurrence heroppe og fordi træningsforholdene er helt i top, det meste af året! Kitzstein har kun lukket for skiløb, et par måneder i sensommeren. Resten af året ruller liferne ufortrødent.

Liftene på Kitzstein er topmoderne. Så sel om der i godt vejr og wekkender om foråret kan være fyldt på parkeringspladserne, er der meget lidt ventetid i liftkø. Serveringsstederne er også helt i top og der er et stort skicenter Big Apple, med skibutik og servicering. I hele området er der gratis wifi, så du kan lægge de fantastiske oplevelser på de sociale medier live.

Maiskogel (Kaprun):
Selv midt i højsæsonen når Alperne er invaderet af glade skiturister, er der stadig god plads på Maiskogels pister. Området er i modsætning til Schmitten, lettest længst nede og sværest oppe. Det er rigtigt godt til grupper med blandet niveau, ligesom det virker knap så grænseoverskridende for helt nye skiløbere, at starte i bunden af området, frem for at skulle fragtes helt til toppen af et bjerg, med en følelse af, at der er meget langt ned.

Kitzstenhorn Gletsjeren bygges 100% sammen med byen Kaprun. Du kan derfor ”nøjes” med at tage bussen til Maiskogel, når du bor på vores EGET HOTEL - Hotel Pinzgauerhof, når du vil på Kitzsteinhorn. Det er 15 min i bus i stedet for 35 – 40 min førhen.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser