Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Pistekort ZauchenseeOplev hele Ski Amadé med dit liftkort

Med dit liftkortet får du fri adgang til det ernorme skiområde Ski Amadé, med mere end 350 pistekilometer fordelt på i alt 10 områder. Blandt andet de velkendte og populære områder Flachau, Wagrain, St. Johann, Zauchensee, Flachauwinkl og Kleinarl. Så er du eventyrlysten og ønsker at udforske en masse pister på dine ferie, giver dit liftkort dig her muligheden. Alt trafik mellem områderne vil skibusserne være tilgængelig og gratis ved fremvisning af liftkortet.

Har I besøgt Wagrain, har I måske også været på pistevisning i Zauchensee, da det er muligt at stå på ski fra Zauchensee helt til Wagrain og Alpendorf via Kleinarl (kort skibus-tur kræves). Dette kan klart anbefales som en heldagstur, men husk at være tilbage i Zauchensee, inden lifterne lukker.

Pister:

  • 119 km blå pister
  • 189 km røde pister
  • 42 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 350 km
  • Byens højde: 1350 m
  • Højeste skiløb: 2100 m
  • Længste nedkørsel: 8 km

Freeride (Offpiste)

Hvis I er til off-piste-skiløb på egen hånd, er Zauchensee også et oplagt sted. Det meste af sæsonen er der god puddersne på grund af områdets høje beliggenhed. Skiområdet ender i en lille gryde, og på grydens sider finder I de gode skovområder. Her er perfekte forhold for off-piste og eventyr, og der er også afmærkede off-piste-ruter, som ikke bliver præpareret.

Freestyle

Hvis I er til freestyle, er området perfekt for jer. Zauchensee hænger nemlig sammen med Flachau Winkl, hvor I finder den berømte Absolut Park. Her kan I også boltre jer - uanset om I er nybegyndere eller habile park-skiløbere. Samtidig kan I være heldige at støde på nogle af verdens mest professionelle freestylere, som bruger Absolut Park som træningssted. I kan også være tilskuere, da parken byder på mange konkurrencer. Læs meget mere på: http://www.absolutpark.com/

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser