Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kort skiferie til Zauchensee

Zauchensee er en uberørt destination i Alperne, der har de bedste forhold for en kort skiferie. For det første ligger byen i 1350 meters højde over havets overflade, og det højeste bjerg ligger på 2100 meter, hvilket giver rigtig gode sneforhold i hele skisæsonen. Det er en klar fordel, at man kan være sikker på god sne i alle dage, når man skal på en mini skitur. For det andet kører der fem lifte fra byen, der gør, at der ikke er særlig langt fra hotelværelset til toppen af bjerget, og det er perfekt, at man ikke skal bruge tiden i en skibus, når man er på kort skiferie. Derudover giver det rig mulighed for at prøve flere nye piste i løbet af dagen.

Skulle man have lyst til at prøve andre pister, er skiområdet i Zauchensee en del af det enorme Skisport Amadé, der byder på 860 km. pister, 270 lifte i 25 forskellige skisportsteder i fem regioner. Der er derfor fantastiske muligheder for at besøge de nærliggende destinationer som Flachau, Wagrain, Bad Gastein og Schladming i samme liftkort. Der er for eksempel mulighed for at tage til Flachauwinkl, der kun ligger 20 minutters skiløb fra Zauchensee, hvor man kan øve tricks og lege i deres funpark.

Selve området i Zauchensee er meget børnevenligt, der er perfekt til en skitur med familien, eller hvis I skal på skiferie med nybegyndere, da området har mange lettilgængelige, blå piste. Skiområdet byder også på udfordrende World Cup piste, og Zauchensee har fokus på freeriders, så der er mange gode, markerede offpistruter på bjergene. Skiområdet har fantastisk sneforhold, varierede pister og en hyggelig by tæt på andre destinationer, der gør, at stedet er perfekt til en mini skitur i Østrig.

 

Vi tilbyder korte skiture med:

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser