Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
 • Filtre:
Få rutevejledning

 • Jesper Wissing - lørdag d. 26. januar 2019
  Hej. Min søn og jeg skal på Tatzlwurm uge 10. Går ud fra at vi ret simpelt kan tage skibus over til Grafenberg liften da det er her vi helst vil være ?? Ang. skileje til sønnen ligger butikken så ved foden af Grafenbergliften ?? Vi ankommer sent tirsdag aften. Hvornår kan vi hente ski onsdag morgen OG Hvor ?? Vh Jesper
  Carl-Emil - mandag d. 28. januar 2019
  Hej Jesper!
  Skibussen går lige ude foran hotel Tatzlwurm hvert kvarter. Bussen kører først over mod Flying Mozart også videre ned til Grafenberg Liften. Første bus kører 08.15.

  Skilejen, hvor i skal hente jeres ski ligger 100 meter fra Grafenberg liften. Udlejningen åbner 08.30 om onsdagen.
  Har du flere spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os på wagrain@hojmarkguider.dk eller ringe til vores servicetelefon på +4369914147510 :)

  Vi glæder os til at se jer i uge 10! :)

  Mvh Carl-Emil

 • Sarah Jørgensen - mandag d. 07. januar 2019
  Hej
  Jeg skal på skiferie i uge 3 og ankommer lørdag morgen. Jeg vil derfor høre om, hvor man henter sit liftkort, når man har købt igennem jer :)
  Mvh Sarah
  Mathias H. - mandag d. 07. januar 2019
  Hej Sarah

  Det vil være sådan at der er en guide klar til at tage imod jer på hotellet, når I ankommer. Her vil I også få en velkomstkuvert, hvor der vil være jeres bestilte ting. Det vil sige jeres liftkort ligger i denne kuvert. Hvis I har bestilt skiskole og skileje vil der være voucher til dette i denne kuvert.
  Hvis I selv kører herned, må I meget gerne ringe på vores servicetelefon en time inden ankomst, så vi kan være klar til at tage imod jer.

  Hilsen Mathias H.

 • T - søndag d. 06. januar 2019
  Hej :-)
  Jeg skal på ski for første gang og overvejer skiskole. Jeg er lidt udfordret af højdeskræk, foregår skiskole for nybegyndere kun på toppen af bjerget?
  Eller er der mulighed for at starte i bunden indtil man har lært lidt og er mere tryg ved lifterne/gondolerne?
  Carl-Emil - mandag d. 07. januar 2019
  Hej Tania, skiskolen starter desværre altid på toppen af Grafenberg. Hvis du har svært ved højder, kan jeg anbefale at starte ud med en privatlektion, hvor skilæren vil tage ekstra hånd om dig og sørge for at du får en god oplevelse. Bonus info: Vi har i år kun danske skilærer :)

 • Mikkel (2) - fredag d. 04. januar 2019
  Når vi ankommer lørdag og har skileje fra søndag, kan vi så ordne det lørdag eftermiddag eller skal det være søndag morgen?

  De lover heftig sne+storm på søndag, hvor skiskolen skal starte. Forventes børneskiskolen gennemført alligevel?
  Mathias H. - fredag d. 04. januar 2019
  Hej Mikkel

  I er mere en velkommende til at hente jeres ski om lørdagen efter kl. 15. Dette anbefaler vi at I gør, så man er helt klar til at komme op på ski om søndagen. Man slipper også samtidig for den værste flaskehals der kan forekomme ved skiudlejningen om søndagen.


  Skiskolen siger de forventer at gennemfører skiskolen på søndag. Fordelen er den ligger på Grafenberg bjerget, som generelt ligger mere i læ end mange andre steder.

  Hilsen Mathias H.

 • Jon Koch Hansen (1) - torsdag d. 08. februar 2018
  Hej guider,

  Lige et hurtigt spørgsmål. Hvornår åbner liftkortkontoret og lifterne ? Er det kl. 08.00 eller senere?
  Mads H. - fredag d. 09. februar 2018
  Hej Jan

  Lifterne og liftkortkontoret hernede i Wagrain åbner alle 08.30. :-)

  Vi ses hernede!

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain

 • Jon Koch Hansen - torsdag d. 08. februar 2018
  Hej guider,

  Lige et hurtigt spørgsmål. Hvornår åbner liftkortkontoret og lifterne ? Er det kl. 08.00 eller senere?
  Mads H. - fredag d. 09. februar 2018
  Hej Jan

  Lifterne og liftkortkontoret hernede i Wagrain åbner alle 08.30. :-)

  Vi ses hernede!

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain

 • Tom W - onsdag d. 07. februar 2018
  hej jeg har en dreng på 14 som står på snowbord han har været på et par uger
  og har så nogellunde styr på det er der skole for de let øvede ?
  MVH Tom
  Mads H. - fredag d. 09. februar 2018
  Hej Tom.
  Skiskolen Rot-Weiss-Rot, som vi samarbejder med hernede, tilbyder undervisning for børn og voksne på alle niveauer. Tag gerne fat i den guide, som tager imod jer på hotellet, så kan han/hun fortælle meget mere om skiskole og sikre, at din søn kommer på et passende hold.

  Vi glæder os til at se jer hernede!

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain

 • Vagn - tirsdag d. 06. februar 2018
  Jeg nærstuderede pistekortet, men kan ikke se den nye lift til Kleinarl. Jeg mener, at den skulle være klar nu.
  Mads H. - onsdag d. 07. februar 2018
  Hej Vagn
  Den nye lift, som har været omtalt i forskellige skimagasiner derhjemme, er ikke blevet bygget endnu. De forventer, at den står klar til december 2018, så den vil være klar til næste sæson.
  Når den kommer, vil den som bekendt binde hele skiområdet her yderligere sammen, så der bliver mulighed for, at stå på ski hele vejen fra Alpendorf-St.Johann til Zauchensee - Så det glæder vi os alle til. :-)

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain

 • Brian Laustsen - mandag d. 05. februar 2018
  Hej
  Vi kommer ned og bor på grafenberg i uge 7. Vi kunne godt tænke os at prøve en kælkebakke, kan se den store på 14 km ligger ca 2 timers kørsel væk. Hvad er muligheden tættere på.. ?
  Mads H. - onsdag d. 07. februar 2018
  Hej Brian
  Vi afholder selv kælkeaften i St. Johann (15 minutters kørsel herfra). Det vil der være yderligere information om i jeres velkomstkuvert, som I får af den guide, der tager imod jer på hotellet.
  Yderligere, hvis I selv har interesse i at arrangere kælkeaften, så udlejer Brennhütte, som ligger I Flachau, også kælk og tilbyder taxa kørsel til toppen af kælkebanen. I kan spørge en af os guider hernede, hvis I har behov for yderligere informationer. :-)

  Vi glæder os til at se jer!

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain.

 • Morten (1) - søndag d. 04. februar 2018
  Hej. Jeg vil høre, hvilke muligheder der er for skiskole til vores børn på 3 og 5 år? Er det korrekt forstået at der er tale om "lege-skiskole" for vores yngste på 3 år - og aktiviteterne i dalen og ikke på toppen af Grafenberg?
  Mads H. - onsdag d. 07. februar 2018
  Hej Morten
  Først og fremmest, tak for dit spørgsmål. Det forholder sig sådan, at skiskolen er flyttet op på toppen af Grafenberg, så al skiskole starter på toppen af bjerget, og ikke i bunden som det tidligere har gjort.
  Minimums alderen for skiskole i Rot-Weiss-Rot, som er den skiskole vi samarbejder med, er 3 år. Der er altså rig mulighed for, at begge kan komme på skiskole. Som du selv skriver, så har skiskolen for de helt små til formål, at få de små til at føle sig sikre på ski og lære at "lege" på ski og få en naturlig føles for det, at glide og holde balancen. I Kinderland findes også et transportbånd, så der er mulighed for, at de får "rigtige" ture på ski.

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain

 • Per Jacobsen - onsdag d. 24. januar 2018
  Hej. Vi er en familie på 11 der skal bo i en penthouse lejlighed i uge 5. Kan I bekræfte at vi har bedt om 2 høje stole samt en barneseng i lejligheden? Desuden ankommer vi sent lørdag aften med fly. Vi har tre piger på 3-5 år som gerne skal på skiskole. Det bliver svært at nå at starte søndag morgen og at vente til onsdag er for sent. Har I en god løsning?
  Mads H. - onsdag d. 24. januar 2018
  Hej Per!

  Jeg kan bekræfte, at hotellet er informeret om, at I gerne vil have to højstole, samt en barneseng. Angående skiskole, så er det sandsynligvis muligt, at få det skubbet en dag, altså med begyndelse mandag i stedet. Hvis det har interesse, så send gerne en mail til mig på wagrain@hojmarkguider.dk eller snak med guiden der tager imod jer, så finder vi en god løsning på det :-)

  Vi glæder os rigtig meget til at se jer hernede!

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain.

 • Jakob Jensen - mandag d. 22. januar 2018
  Hej, Vi ankommer til Wagrain ret sent lørdag (27/1), skal bo på Hotel Kirchboden. Vi er lidt udfordret af den nye ankomst tid da vi har små børn (5 og 8) som nok er godt trætte søndag morgen. Går ud fra at liftkort er i velkomstpakken? Hvad med skileje (bestilt hjemmefra) - er det skistahl ved Graffenberg? Og hvordan kommer man lettest derhen? Er der nogle guider på hotellet til at hjælpe søndag morgen så vi kan nå ski skolen kl. 9.30? Vh. Jakob
  Mads H. - onsdag d. 24. januar 2018
  Hej Jakob!

  Det er helt korrekt - Jeres liftkort ligger i Jeres velkomstkuvert, som I får udleveret af den guide, der tager imod jer på hotellet. I velkomstkuverten finder I også en skilejevoucher, som I tager med ned i Ski-Stadl, der ligger overfor Grafenberg liften. Det letteste er klart, at tage skibussen, som kører fra 08.15 med 10-minutters intervaller.
  Vi guider er altid til at finde på hotellet både morgen og aften. Derudover står vi i Ski-Stadl hele lørdag og søndag morgen, så vi er altid til rådighed. :-)

  Vi glæder os meget til at se jer hernede!

  Med venlig hilsen
  Jeres Højmark guideteam i Wagrain

 • jeanette larsen - fredag d. 05. januar 2018
  Hej vi skal på skiferie med jer i uge 3 med ankomst d.13 Januar. Vi har to børn med hvor der er bestilt skiskole ( 3 dage a 4 timer med start d 14 Januar) Jeg har talt med Ane Dorte fra Højmark om, at hvis der er snowboard skiskole begynder med dansk guide, vil min søn på 6 år gerne det i steden for skiskole. Ved I om der vil være det i den periode?
  Mvh. Jeanette Larsen
  Alexander Tore Larsen - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Jeanette

  Jeg ved at du er blevet kontaktet af vores guide Therese omkring dette allerede, men nu får du også lige svaret herinde.
  Det er fuldt ud muligt at din søn kan få dansk snowboard-undervisning istedet for dansk skiskole.
  Vi glæder os til at se jer på lørdag.
  Med venlig hilsen
  Jeres Wagrain guideteam.

 • Ina Gaarde - torsdag d. 04. januar 2018
  Hejsa, Kan vi betale med visa de fleste steder, eller anbefaler i at vi har kontanter?
  Alexander Tore Larsen - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Ina

  Man kan betale med kort i de store butikker, men oppe på pisten kan man mange steder udelukkende betale med kontanter.

  Med venlig hilsen
  Jeres Wagrain guideteam

 • Mette Olesgaard (1) - torsdag d. 04. januar 2018
  Hejsa...

  Er der et "hus" hvor børnene skal på skiskole, hvor man kan hænge en rygsæk med skiftetøj til dem ??

  Mvh Mette
  Alexander Tore Larsen - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette

  Oppe på toppen af Grafenberg, hvor skiskolen starter og hvor kinderland befinder sig, er der et skur, hvor det er muligt at ligge en rygsæk med skiftetøj.

  Med venlig hilsen
  Jeres Wagrain guideteam.

 • Mette Olesgaard - torsdag d. 04. januar 2018
  Hejsa...

  Er der et "hus" hvor børnene skal på skiskole, hvor man kan hænge en rygsæk med skiftetøj til dem ??

  Mvh Mette
  Alexander Tore Larsen - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette

  Oppe på toppen af Grafenberg, hvor skiskolen starter og hvor kinderland befinder sig, er der et skur, hvor det er muligt at ligge en rygsæk med skiftetøj.

  Med venlig hilsen
  Jeres Wagrain guideteam.

 • Mette Olesgaard (6) - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 03. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Mette Olesgaard (5) - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Mette Olesgaard (4) - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Mette Olesgaard (3) - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Mette Olesgaard (2) - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Mette Olesgaard (1) - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Mette Olesgaard - tirsdag d. 02. januar 2018
  Halløj
  Vi skal bo på Grafenberg hotel i uge 2.
  Kan i oplyse mig om der i Hotellets svømmepøl er bælte og vinger børnene kan låne ?? Og ligeledes i vandlandet nede i byen ?

  Tak

  Mvh. Mette
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 10. januar 2018
  Hej Mette!

  Vi glæder os til i kommer her ned og for at svare på dit spørgsmål, der er ikke badevinger hos Grafenberg og deres pool. I forhold til Wasserwelt er jeg lidt usikker men vi kan finde ud af det når i kommer her ned for jer. Alt i alt så vill jeg rekomendere at tage egne badevinger/bælte med, da det ikke findes på Grafenberg.

  Håber i får en god tur her ned!

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit guidetem i Wagrain

 • Jeppe - tirsdag d. 26. december 2017
  Hej.
  Nikoline og jeg ankommer sent (Salzburg lufthavn 30.12 kl 21:45) og skal bo på Hotel Tatzlwurm. Vi har bestilt skikort så jeg antager at de er i velkomstpakken? Hvor anbefales det at leje ski og hvornår åbner de søndag morgen? Vi skulle jo gerne nå en hel skidag 😊
  Mvh Nikoline og jeppe.
  Elisabeth Brühl - onsdag d. 27. december 2017
  Hej Jeppe!

  Hvis I har betillt liftkort hjemmefra, så ligger de I jeres velkomstkuvert, som I modtager når I ankomer til hotellet. Der vil stå en guide på hotellet til at tage imod jer og det er af den guide, som I vil få udleveret jeres velkomstkuvert.

  I forhold til skileje, så anbefaler Ski-Stadl, der ligger lige overfor Grafenberg lifen. De har åben fra 08.30 til 18.00.

  Jeg håber du fok svar på dit spørgsmål!

  Venlig Hilsen,
  Dit Højmark guideteam i Wagrain

 • André Jensen - torsdag d. 21. december 2017
  Hej! Vi ses i morgen eftermiddag, når vi ankommer til Grafenberg Resort. Vi har leje ski til vores 3 børn. De 2 ældste vil gerne have muligheden for at skifte mellem ski og snowboard - skal vi ned i Skistadl for at ændre på det? Vh. Anja
  Elisabeth - torsdag d. 21. december 2017
  Hej André!

  Vi glæder os til at i kommer herned til Alperne og Wagrain. For at svare på dit spørgsmål så er det nemmest at gå ned til Ski-Stadl og snakke med dem der nede kring det, selvfølgelig vil en av os guider tage med hvis det er sådan.

  Kærlig Hilsen,
  Elisabeth og dit Wagrainteam

 • Sara Aagaard Jensen - mandag d. 06. marts 2017
  Hej - vi kommer til Grafenberg her i uge 11. Vi vil gerne have vores to børn på fire på skiskole - hver dag i 4 timer. Er det noget vi "bestiller" her? venligst, sara aagaard
  Julie - mandag d. 06. marts 2017
  Hej Sara

  Du kan bestille når du ankommer til Wagrain eller du kan kontakte vores kontor i Ringkøbing som kan tilføje det på din booking og klare betaling den hjemmefra.

  Med venlig hilsen
  Guideteamet i Wagrain

 • Peter Flindt Larsen - tirsdag d. 03. januar 2017
  Hej - vi heder Peter, Allan, Nanna og Tobias. Far, søn og 2 børnebørn. Vi kommer med skibussen lørdag d.7/1. Nanna 8 år og Tobias 5 år forventes at skulle på skiskole. Kan skiskolen betales med VISA-kort ??? Vi glæder os til at møde jer og håber at i finder et godt værelse til os med udsigt. Mvh Peter
  Sarah - onsdag d. 04. januar 2017
  Hej Peter.
  I forhold til skiskole er det muligt at betale med visa kort. Er det noget i allerede har lyst til at booke nu, i så fald hvor mange dage og timer? Så kan vi have det klar til når i ankommer.

  Angående værelse med udsigt vil vi prøve på at gøre vores bedste, men kan desværre ikke love noget.

  Håber i får en god tur her ned, og vi glæder os til i ankommer.
  MVH Sarah

 • Morten - onsdag d. 15. oktober 2014
  Hej,

  1. Jeg har to børn på 5 og 7, som de seneste tre år har været på lang ski-weekend i Sverige (Valåsen/Isaberg) - kører begge ned ad grøn piste men endnu ikke blå. Samme gælder min kone. Hvilket skiskole-niveau bør jeg sende børn henholdsvis min kone på i Wagrain?

  2. Vi overvejer Alpina 75 m fra liften. Er der skiskole her eller skal vi over på det andet bjerg?

  Mvh.
  Morten
  Jonas B. Pedersen - torsdag d. 13. november 2014
  Hej Morten,

  Tak for din mail.

  Lyder hyggeligt med weekenderne i Sverige. Jeg er sikker på at I vil blive glade for Wagrain også. Hotel Alpina ligger tæt på det område som hedder Flying Mozart. Herfra kan man gøre to ting.

  1. Tage busse til Grafenberg liften ( Det er ikke kompliceret )
  2. Tage liften op på Fling Mozart siden og liften G-Link over bjerget til Grafenberg, hvor skiskolen starter.

  I kan enten booke privat eller gruppeundervisning.

  Privattimer er skræddersyet til lige netop Jeres niveau.

  Gruppeundervisning vil være over en længere periode. Typisk vil din kone og børne skulle køre en tur på en blå piste hvorefter professionelle skilærer vil inddele dem på rette hold, efter niveau.

  Håber det var svar, på dine spørgsmål. Ellers er du velkommen til at henvende dig igen.


 • Lærke Ring Poss - tirsdag d. 22. juli 2014
  Hej

  2 spørgsmål:
  Vi skal afsted til wagrain med vores drenge på 3 og 6 år I uge 5.
  Skal vi bestille dansk skiskole til ham på 6 år I forvejen, og I så fald hvordan, da der ikke en bestillingsmulighed op, da vi bestilte billetterne.

  Desuden hvad er der af mulgheder for kælkning for børn I wagrain?
  mane hilsner Lærke
  Jonas B. Pedersen - torsdag d. 13. november 2014
  Hej Lærke,

  Tak for din mail.

  Dejligt at I har valgt Wagrain. Vi glæder os til at se Jer. Hvis I skal være sikre på dansk skiskole er det en god ide at bestille det i forvejen. Kontakt gerne en af vores rådgivere på tlf 97 325 325 - så kan vi lige booke det på til Jer.

  I frohold til kælk, vil vi guider afholde et kælkearrangement hvis vejret tilladder det. Det plejer nu ikke være et problem.

  Derudover kan jeg anbefale området omkring Roter 8ér hvor der er gode muligheder for SnowTubing. Det kan vi fortælle meget mere om når i kommer ned.


 • Tanja Jørgensen - mandag d. 30. juni 2014
  Hej Højmark.

  Vi overvejer at bestille vores første skiferie med vores datter, som til den tid vil være 3 år og 7 måneder. Vil det være muligt at have hende på skiskole eller er hun for lille??

  Mvh Tanja
  Jonas B. Pedersen - torsdag d. 13. november 2014
  Hej Tanja,

  Normalt siger at den ideele alder for at starte i skole er 4 år.

  Vil I vurdere at Jeres datter kan klare det rent fysisk vil vi ikke stå i vejen for det på baggrund af de 3 mdr hun "mangler".


 • Lone Hedensted - lørdag d. 28. juni 2014
  Hej.

  kan se at det er markant billigee at komme til Wagrain ( Grafrenberg Resort)sidst i Marts fx. uge 13. Er det fordi der større risiko for at der ikke er nok sne ??

  Mvh Lone
  Jonas B. Pedersen - torsdag d. 13. november 2014
  Hej Lone,

  Tak for din mail.

  Tradiotionelt bliver det fra midt marts, lidt varmere i Østrig end eksempelvis i midt Januar. Så du vil opleve en anden skiferie, hvor det handler om at komme tidligere på ski og så ellers nyde de lidt flere solskinstimer.

  Vi har endnu ikke oplevet at man ikke kan stå på ski i Wagrain i uge 13.


 • Henrik - fredag d. 07. marts 2014
  Hej
  Hvad er adresse på Grafenberg Resorr :-)
  Mvh
  Henrik
  Jonas B. Pedersen - torsdag d. 13. november 2014
  Hej Henrik,

  Tak for din mail.

  Den er:

  Grafenberg Resort
  Hofmark 5
  5602 A-Wagrain.

 • Thomas Eriksen - tirsdag d. 04. marts 2014
  Hej, forefindes der hårtørrer i lejlighederne? Mvh. Thomas
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - torsdag d. 06. marts 2014
  Hej Thomas,

  Der er hårtørre i lejlighederne.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Bent Pedersen - tirsdag d. 04. marts 2014
  hej
  den app som i anbefaler til Wagrin kan man bruge den offline

  Anne Kathrine - guide i Wagrain - torsdag d. 06. marts 2014
  Hej Bent,

  Man skal være på nettet for at bruge den, men mange steder i nærheden af lifter er der internet.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Thomas Bay - mandag d. 03. marts 2014
  Undrer mig lidt over spørgsmål/svar tilsyneladende er synligt tilgængelige for alle herunder? Nå, men vi ankommer på lørdag 8/3 - grafenberg resort. Jeg talte i tlf. med af jer i weekenden, der lovede at sørge for bestilling af en barneseng til os.

  Kunne jeg evt. lige få dette bekræftet, vi vil gerne være helt sikre på der er en tilgængelig.

  På forhånd tak.
  Thomas Bay
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - tirsdag d. 04. marts 2014
  Hej Thomas,

  det er skrevet til hotellet, at i skal have en barneseng.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Tine Erichsen - mandag d. 03. marts 2014
  Hejsa.
  Har kigget på hjemmesidens beskrivelse af skiskole. Der står Garanti for dansk skiskole: 1 dag 2 timer for begynder/øvede børn. Foregår dette også om lørdagen ? I så fald, hvad tid på dagen er det ? Vi har to piger på 9 og 13, som har været afsted i Skandinavien 3 gange, men de mangler lige lidt teknik til alperne.
  Vi starter ud på ski lørdag morgen d. 8. Marts
  Mvh
  Tine Erichsen

  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 03. marts 2014
  Hej Tine,

  skiskolen er fra søndag til fredag, så i kan selv vælge hvor mange dage i ønsker, og om i ønsker 2 eller 4 timer om dagen.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Anders Bo - mandag d. 03. marts 2014
  Hej

  Vi skal i næste uge bo på Grafenberg Resort. Der står i relation til skiskole følgende i vores "Vigtig information til skiferien"-mail.

  "Skiskole for nybegyndere i alderen 4-7 år foregår på børnebakken ved bunden af Grafenberg liften.

  Skiskole for børn over 7 år foregår på toppen af Grafenberg liften."

  Den nævner i første halvdel nybegyndere 4-7 år og anden del blot børn over 7 år.

  Vi har to børn med som er 6 år, men som ikke er nybegyndere. De har stået på ski i tre uger og sidste år var vi også på Grafenberg Resort, hvor de deltog i alm. skiskole på bjerget.

  Et det korrekt fortolket at de så skal starte på toppen af Grafenberg eller!?

  mvh
  Anders
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 03. marts 2014
  Hej Mads,

  Det er rigtigt at de skal starte på toppen af Grafenberg når de ikke er nybegyndere.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Jørgen Holm , Pia Pejstrup. - mandag d. 03. marts 2014
  Hej.
  Vi har udelukkende booket fly, billund og transport til Wagrain og retur i uge 11.
  Dertil har vi købt liftkort. Jeg vil gerne vide, hvor vi får disse liftkort. Vi skal bo på Wagrainerhof.
  Hilsen
  Jørgen Holm.
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 03. marts 2014
  Hej Jørgen,

  har du et bookingnummer?

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Jan Bruhn - fredag d. 28. februar 2014
  Hej til hele teamet.

  Tusind tak for jeres kort. Det blev modtaget med glædelig overraskelse.

  Selv tak for et dejligt ophold på Hotel "Tatzelwurm" i uge 5.

  Har kun rosende ord til Højmark Rejser og deres personale.

  Fortsat god rest sæson.

  Med venlig hilsen
  Jan
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 03. marts 2014
  Hej Jan.

  Mange tak for de rosende ord. Vi håber i er kommet godt hjem, og at vi ses igen :-)

  Venlig hilsen guideteamet i Wagrain

 • Mads Zederkof - onsdag d. 19. februar 2014
  Jeg arbejder som skilærer i Flachau, og skal gerne hjem her en gang i marts og vil gerne høre nærmere om mulighederne for evt at købe en busplads til min hjemrejse.
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - torsdag d. 20. februar 2014
  Hej Mads

  Dette skulle ikke være et problem bestemt ikke eftersom du lyder fleksibel med hjemrejse dato. Du kan skrive til en af vores ferierådgivere, som du finder på http://www.hojmark.dk/vaerd-at-vide/kontakt/din-kontakt de vil så booke dig ind i vores system med hjemrejse fra Wagrain. De vil ligeledes oplyse dig en pris herfor.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Mette - tirsdag d. 18. februar 2014
  Hej Anne Kathrine,

  Tak for dit hurtige svar!

  Hvordan ser jeres kalender ud for 4 timers privatundervisning mandag den 3. marts formiddag/Grafenberg? Niveauet er øvet og er for 2 børn (9 og 13 år) samt en voksen.

  Eller er det nemmere, hvis jeg ringer til dig?

  Venlige hilsener fra

  Mette
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 19. februar 2014
  Hej Mette,

  det kan godt lade sig gøre. Engang i næste uge vil du blive ringet op af en guide, som kan booke privatlektionen til dig. Så du giver bare han/hun oplysninger om hvad i ønsker.


  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Mette Plauborg - mandag d. 17. februar 2014
  Kære skiguider,

  Vi glæder os meget til ferien i Wagrain i uge 10! Vi skal bo på Grafenberg.

  I den forbindelse har jeg et spørgsmål mht privatundervisning. Er det mon muligt at dele "4-timers pakken" à 1868 kr for 3 personer op i 2 x 2 timer? 4 timer på een dag er lidt i overkanten for os og 1 time er for lidt. Kontoret i Danmark bad mig spørge jer direkte i Wagrain, men de mente, at det var muligt.

  Derudover vil vi også meget gerne melde os til kælketuren fredag den 7. marts (2 voksne og 2 børn). Vil I også i den forbindelse ændre vores middagsreservation fra 20h00 til 18h00 således, at vi kan nå at få lidt og spise inden kælketuren?

  På forhånd tak mange for hjælpen og med venlig hilsen

  Mette
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - tirsdag d. 18. februar 2014
  Hej Mette,

  Det lyder godt at i glæder jer, det gør vi også!

  Det er desværre ikke muligt at dele 4-timers pakken op i 2 dage, da skal man købe 2 timer den ene dag og 2 timer den anden dag.

  Det lyder rigtig godt, at i gerne vil med til vores kælkearrangement, i skal bare henvende jer til en guide når i kommer herned og tilmelde jer. Mht. jeres spisetid kan vi tale med restauranten om ændring af tiden fredag når i kommer herned.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Susanne - mandag d. 17. februar 2014
  Hej, vores familie skal på ferie Wagrain Grafenberg uge 10, er der planer om at slå katten af tønden søndag eller mandag? Tak for jeres svar. Hilsen Susanne
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - tirsdag d. 18. februar 2014
  Hej Susanne,

  Der bliver et fastelavnsarrangement hernede i uge 10. Det er endnu ikke fastlagt hvilken dag og hvilket tidspunkt det bliver, men det vil være en rigtig god idé at have udklædningstøj med.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Olga Jensen (1) - tirsdag d. 11. februar 2014
  Hej , jeg vil spørge om ski udlejning. De priser som stå på jeres hjemme side , og prise på Intersport udlejnings prisliste er forskelige. Betyder det at man skal bestille ski hjemmefra og får rabat? Og sammen med skiskole? De priser som stå på hjemmeside, gælder de bestemt udlejningsfirma, er der Højmarks egen udlejningsfirma? Mvh Olga
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - tirsdag d. 11. februar 2014
  Hej Olga,

  de priser du ser på hjemmesiden er de samme som de priser der er hos skiudlejningen Skistadl som vi arbejder sammen med. Når du booker hos os både hjemmefra eller hos en guide er det samme priser.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Henrik Jensen - mandag d. 10. februar 2014
  Hej
  Vi lander i Salzburg tirs. d. 18 feb kl. 11,10. og skal til Hotel Tatzlwurm . Her I Transferbusser i Salzburg i ca dette tidsrum?
  Vi har bookingnr 641135
  Vh Henrik
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 17. februar 2014
  Hej Henrik,

  Det ser desværre ikke ud til at vi har nogle transferbusser i det tidsrum den dag.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Ulla Østerbæk (1) - mandag d. 10. februar 2014
  Hej. Vi er en familie på 5 der ankommer ti Wagrain (Grafenberg Resort) lørdag den 15/1 om morgenen og regner med at stå på ski fra da.

  Vi vil derfor gerne sikre os at vi kan få vores velkomstkuvert lørdag morgen således at vi kan få vores liftkort og evt. voucher til de 2 par ski mv. vi har lejet til.

  Fra hvilket tidspunkt kan det lade sig gøre?

  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 10. februar 2014
  Hej Ulla,

  Vi guider er på hotellet fra ved 7 tiden lørdag morgen, og vi udleverer jeres velkomstkuvert med liftkort, vouchers osv.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Maria Strångert - mandag d. 10. februar 2014
  Hej!
  Vi, en familj med tre barn, kommer på lördag den 15:e februari.
  Jag undrar om jag måste boka skidskola för mina två barn(10 och 12 år) nu eller kan vi vänta tills vi kommer ner. De är inte nybörjare, har åkt skidor 5-6 gånger.

  Sen undrar jag om man kan låna eller hyra en vagn till vår flicka som är
  2 1/2 år. Jag och min man kommer att turas om att åka men jag undrar om någon är intresserad att vara barnvakt några timmar någon dag, så vi kan åka tillsammans.

  Sen skulle jag vilja boka den tidiga middagen från 17.30, om man nu gör det här.

  Det var nog allt, vi ser fram emot en trevlig och härlig semester.
  Mvh
  Maria Strångert
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - tirsdag d. 11. februar 2014
  Hej Maria,

  Du vil blive ringet op af en guide inden i morgen, som du kan tale med om bookning af skiskole.
  Vi kan desværre ikke passe dit barn.

  Vi glæder os til en herlig uge!

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Claus Hovendal - søndag d. 09. februar 2014
  Vi glæder os til at møde jer i uge 8. Vi har ikke bestilt voksen ski, idet vi ønsker ski depot på grafenberg liften. Hvordan får vi bedst det.
  Tak
  Claus Hovendal
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 10. februar 2014
  Hej Claus,

  der er både mulighed for opbevaring af ski i bunden og på toppen af Grafenberg liften. I skal bare henvende jer til en af dem som arbejder ved liften.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Ann Louise lauritsen - fredag d. 07. februar 2014
  Hej vi har netop modtaget opdateringen hvor I skriver at børn på 4-7 skal være neden for grafenbergs liften. Vores børn på 6 og 5 står fint på ski og var på skiskole på toppen sidste år k wagrain . Vi vil gerne sikre os de kan det igen. De er ikke nybegyndere har været på skiskole i tre år, og har ingen glæde af at stå på 20 meter bakke.

  Er det muligt at få skiskole oppe i bakkerne når man er 5 og 6 år?
  Vh Ann Louise
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 07. februar 2014
  Hej Ann Louise,

  de skal starte oppe på toppen når de ikke er nybegyndere, så det kommer de til.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Jesper Lei - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej
  Vi skal på skiferie i Wagrain i uge 11
  Vi ankommer tirsdag morgen d 11 marts,
  Min kæreste har aldrig stået på ski før, hvordan er mulighederne for at få hende på skiskole for begynder, så hurtigt som muligt ?
  vi tænker på enten 3, 4 eller 5 dage ?

  mvh

  jesper
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Jesper,

  Der er både mulighed for at få gruppe undervisning og privat undervisning. I kan enten vælge at kontakte kontoret og booke skiskolen hjemmefra, eller henvende jer til en af os guider når i ankommer.

  Håber du kan bruge mit svar.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Hanne Hagen Lübker - onsdag d. 05. februar 2014
  Vi kommer til Hotel Grafen på lørdag. Børnene er 15,13 og 7
  Den mindste bliver snart 8. Er hun så på skiskole med de helt små 4-7 eller med 7- oppe på toppen af liften? Hun er ikke bange af sig og meget kvik. Herhjemme er hendes bedste legekammaerat 2 år ældre end hende. Derfor tænkte jeg selv at hun ville passe bedre på holdet 7+. Hvad er jeres holdning?

  Det drejer sig om Olivia Hagen Lübker

  Mvh Hanne H. Lübker
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Hanne,

  Jeg kan se at Olivia er skrevet op til at starte i bunden med de små, og det er nok bedst at hun starter der, og hvis skilærerne vurdere at hun er "god nok" til at komme på toppen, vil hun blive flyttet derop.

  I kan altid tale med skilærerne om det, hvis i gerne vil have at hun kommer på et andet hold end hvad skilærerne vurdere hende til.

  Venlig hilsen Anne Kathrine
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Hanne,

  Jeg kan se at Olivia er skrevet op til at starte i bunden med de små, og det er nok bedst at hun starter der, og hvis skilærerne vurdere at hun er "god nok" til at komme på toppen, vil hun blive flyttet derop.

  I kan altid tale med skilærerne om det, hvis i gerne vil have at hun kommer på et andet hold end hvad skilærerne vurdere hende til.

  Venlig hilsen Anne Kathrine
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Hanne,

  Jeg kan se at Olivia er skrevet op til at starte i bunden med de små, og det er nok bedst at hun starter der, og hvis skilærerne vurdere at hun er "god nok" til at komme på toppen, vil hun blive flyttet derop.

  I kan altid tale med skilærerne om det, hvis i gerne vil have at hun kommer på et andet hold end hvad skilærerne vurdere hende til.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Mija Frandsen - mandag d. 03. februar 2014
  Hej, vi skal bo på Grafenberg Resort og ankommer på lørdag og skal have børnene klar til skiskole søndag morgen. Er det muligt at leje ski allerede lørdag eftermiddag/aften for at undfå en presset søndag morgen og i så tilfælde, hvad tid lukker skiudlejning?
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Mija,

  Det er der mulighed for, og vi anbefaler også at gøre det lørdag, da der som du selv skriver godt kan være pres på søndag morgen. Skiudlejningen lukker kl. 18.00

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Martin Jensen - mandag d. 03. februar 2014
  Hej alle Guider, men mest dem tilknyttet Kirchboden!! Tak for en god uge.... Mvh Uge 5 gæster Matin-Mads,Jens-Patrik,Michael-Andreas...
  Line (guide på Kirchboden) - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej med jer.

  Det er os der takker. Vi håber at i er kommet godt hjem og at i har nydt jeres ferie. Det har været en fornøjelse at have jer som gæster :-) Jeg håber at vi ses snart igen!

  Mvh Line guide i Wagrain.

 • Christine Lenstrup (1) - mandag d. 03. februar 2014
  Kære skiguider
  Vedr booking 642590 - hotel Tatzlwurm i Wagrain.

  Vi blev ringet op i søndags, og nu har vi en tilføjelse til vores skitur, som begynder på lørdag i Wagrain. Vi har bestilt to gange skiskole til, således at vi alle 4 står på ski med skiskole søndag, mandag og tirsdag. De nye tilføjelser er: Anders Lenstrup (16 år), som gerne vil på niveau 2, og Jeppe Lenstrup (46 år), som også gerne vil på niveau 2. Kan de stå sammen eller hvordan inddeler I?

  Vi vil også gerne spise på kl. 19.30-holdet på hotellet.

  På forhånd tak
  Mvh Christine Lenstrup
  (Mobil: 29801556)
  Maria - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Christine.
  Det lyder bare fint. Jeg skal nok ønske for jer, at de kommer på det samme hold, men det er skiskolen, der inddeler dem, så jeg må desværre ikke love noget.
  Spisetiderne på hotellet er fra kl. 18-19.45 og 20-22, så jeg går ud fra at du mener spiseholdet klokken 20.00. Jeg skal nok ønske det for jer, men det er hotelbestyreren der bestemmer hvornår folk spiser.

 • Christine Lenstrup - mandag d. 03. februar 2014
  Kære skiguider
  Vedr booking 642590 - hotel Tatzlwurm i Wagrain.

  Vi blev ringet op i søndags, og nu har vi en tilføjelse til vores skitur, som begynder på lørdag i Wagrain. Vi har bestilt to gange skiskole til, således at vi alle 4 står på ski med skiskole søndag, mandag og tirsdag. De nye tilføjelser er: Anders Lenstrup (16 år), som gerne vil på niveau 2, og Jeppe Lenstrup (46 år), som også gerne vil på niveau 2. Kan de stå sammen eller hvordan inddeler I?

  Vi vil også gerne spise på kl. 19.30-holdet på hotellet.

  På forhånd tak
  Mvh Christine Lenstrup
  (Mobil: 29801556)
  Maria - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Christine.
  Det lyder bare fint. Jeg skal nok ønske for jer, at de kommer på det samme hold, men det er skiskolen, der inddeler dem, så jeg må desværre ikke love noget.
  Spisetiderne på hotellet er fra kl. 18-19.45 og 20-22, så jeg går ud fra at du mener spiseholdet klokken 20.00. Jeg skal nok ønske det for jer, men det er hotelbestyreren der bestemmer hvornår folk spiser.

 • Torben Ømark Lind - mandag d. 03. februar 2014
  Vi skal til Grafenberg uge 7 - og meddeler dig hermed, at vi gerne vil spise på det sene hold.

  Nu da vi - desværre skal dele opholdsrum med andre - er der så egen nøgle til vores soveværelser?
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 03. februar 2014
  Hej Torben,

  Der er egen nøgle til jeres værelse.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Karin Christiansen - søndag d. 02. februar 2014
  Vil I godt sikre vi har den samme lejlighed i uge 7 og uge 8 på Grafenberg Resort?

  Bookingnr. 640137 samt 640143.Vi har bestilt samme størrelse lejlighed.

  Undertegnede og min mand skal være der i begge uger - det er vores børns familier som bytter.

  På forhånd tak

  Anne Kathrine - guide i Wagrain - søndag d. 02. februar 2014
  Hej Karin,

  som aftalt i telefonen er det givet videre til hotellet.

  Vi ser frem til at modtage jer!

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Søren Hinrichsen - søndag d. 02. februar 2014
  Hej med jer guider
  Jeg er lige kommet hjem her til morgen fra et dejligt ophold på Hotel Tatzelwurm i Wagrain.
  Desværre mangler jeg to par sorte skihandsker som jeg tror måske ligger i afrejserummet på hotellet.
  Har I mulighed for at undersøge det?
  Jeg rejser med Højmark på fredag til Hotel Schønberg Schwarzach sammen med Holstebro, så jeg har mulighed for at hente dem.
  Det ene par handsker er et par nye Salomon. Det andet par er et par lidt ældre sorte handsker.
  På forhånd tak for hjælpen

  Mvh

  Søren Hinrichsen
  Emil Reesensvej 42
  7500 Holstebro
  24839572
  Maria - onsdag d. 05. februar 2014
  Hej Søren.
  Dejligt at høre, at i havde et godt ophold her på Hotel Tatzlwurm.
  Jeg skal nok lige lede efter dem på hotellet, og spørge om de er blevet fundet. Jeg skal nok give besked, hvis jeg finder dem.

 • Morten Pedersen - tirsdag d. 28. januar 2014
  Hej
  Vi har en persille allergiker og skal bo på Grafenberg Resort. Er der nogen mulighed for at tale med kokkene om hvorvidt der er persille i maden de serverer (persille kan gemme sig i fx sovser, dressinger, bouillon, soltørrede tomater, osv osv)?
  Vores søn er hørehæmmet, derfor ville det være godt at få mulighed for at tale med skiskole underviseren før undervisningen starter, kan det lade sig gøre?
  VH
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - søndag d. 02. februar 2014
  Hej Morten,

  hvilken uge kommer i til Grafenberg Resort. Hotellet vil selvfølgelig tage højde for det.

  Det kan sagtens lade sig gøre at tale med instruktørerne, det er bare at henvende jer til dem før undervisningen.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Mikkel (1) - fredag d. 24. januar 2014
  Hej Guider, findes der en form for madplan til uge 6 for Grafenberg Resort, vi har et barn med i gruppen der ikke tåler gluten og så vil vi bare se på hvor meget forbehold vi skal tage hjemmefra. Hvis der er meget pasta på børnemenuen så skal vi nemlig lige sikre os at vi har mad klar til den lille. Og hvis i har bare en grov opsumering af morgenmaden så kan vi selv supplere med de sidste ting. Mvh. Mikkel, gæst uge 6
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - tirsdag d. 28. januar 2014
  Hej Mikkel,

  Når bare der bliver noteret på menubestillingen til næste dag, kan køkkenet koge noget glutenfri pasta/spagetti på de pågældende dage, der er 3 dage med spagetti og en dag hvor der er paneret kød. Det kan fint aftales at køkkenet laver en tallerken med glutenfri børnemad på de dage.
  Morgenmad har altid glutenfrit lyst brød og vi kan også skaffe glutenfrit rugbrød til uge 6. Men for variations skyld er det tilrådet selv at medbringe brød, da vores mest er et mad brød og ikke ret spændende som morgenbolle.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Pia Frederiksen (1) - fredag d. 24. januar 2014
  Vi har bestilt liftkort en ekstra dag. Det skal gerne være i starten af vores ferie, altså gældende fra lørdag d. 8/2. Kan I sørge for det?
  Vi har booket på Hotel Tatzlwurm.
  Venlig hilsen
  Pia Frederiksen
  Maria - fredag d. 24. januar 2014
  Hej Pia.

  Angående den ekstra dag på liftkortet. Hvis i allerede har bestilt det over kontoret, og har betalt, så sørger vi helt automatisk for det, men hvis der ikke er blevet bestilt over kontoret, så skal i gøre det først.

 • Pia Frederiksen - torsdag d. 23. januar 2014
  Vi har booket skiferie i uge 7 på Hotel Tatzlwurm.

  I den forbindelse har vi lige nogle spørgsmål:

  1) Ski udlejning - hvordan er deres åbningstider om lørdagen, da vi regner med at ankomme tidligt på dagen!

  2) Hvilke muligheder er der for dansk skiskole fra Flying Mozart. Vi har en 10 årig dreng, som synes det er kedeligt at køre med mor og far.

  3) Kan I informere hotellet om at jeg er gluten og laktose allergiker. Alternativ har i en mailadresse, så jeg selv kan kontakte dem.

  Ser frem til at høre fra jer!

  På forhånd tak!

  Venlig hilsen
  Pia Frederiksen
  Maria - fredag d. 24. januar 2014
  Hej Pia.

  Skiudlejningen åbner klokken 8.30, og der vil være guider dernede til at hjælpe jer. Den skiudlejning vi benytter er den, der hedder Ski Stadl, som ligger tværs over for Grafenberg liften.

  Der er rigtigt mange danske skilærer hernede i Wagrain, så der er meget stor sandsynlighed for, at det skulle kunne lade sig gøre, men vi må desværre ikke love at det bliver en dansk instruktør.
  Den skiskole vi benytter er Rot-Weis-Rot, som holder til over på Grafenberg siden, hvor det jo er blevet nemt at kommer over til i år med det nye G-link.

  Det kan jeg sagtens informere dem om, så er de også forberedte på det.

 • Værelse 108 - tirsdag d. 21. januar 2014
  Hvor kan man få massage i wagrang?
  Vh Keld
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 22. januar 2014
  Hej Keld,

  nu skriver du ikke hvilket hotel i bor på, men på hotel Grafenberg Resort og Hotel Kirchboden er der mulighed for at bestille tid til en massør.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Kasper Holm - mandag d. 20. januar 2014
  Hejsa.
  Kan se i har en tur onsdag i uge 6 "Skiløb i Schladming" . Hvornår er man tilbage ved hotellet fra den tur ? Hvor langt er der dertil fra Wagrain ?

  Et lille spørgsmål mere ved i om der er nogen fra Tatzlwurm ( gerne 20år+ ) som har bestilt skiskole for begynder i uge 6? Vi har nemlig en pige på vores hold som skal afsted på skiskole , og det ville jo være dejligt hvis hun havde nogen at følges med den første dag hvis vi andre tog på tur fra morgenen af.
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 22. januar 2014
  Hej Kasper,

  Det er rigtigt at vi har en tur til Schladming. Det tager 30-45 min. at køre dertil, og vi er hjemme ved 17.30-18.00.

  Vi kan se at der er 2 personer fra Tatzlwurm som skal på skiskole i uge 6 den 2. og 5., men ikke hvilken alder eller hvilket niveau de har.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Claus - søndag d. 19. januar 2014
  Hej Højmark

  Vi ankommer lørdag den 15/1 til Kirschboden.

  Skal vi booke skiskole på forhånd for Katrine på 13 år 2 timer/3 dage med dansk guide eller kan det garanteres ved ankomst?

  Starter skiskolen mandag den 17/2?
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - søndag d. 19. januar 2014
  Hej Claus,

  jeg er ikke helt med på datoerne, men i kan sagtens booke skiskole ved ankomst.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Trine Ærbo - søndag d. 19. januar 2014
  Hejsa

  Vi kommer til Grafenberg på lørdag - om formiddagen. Vi har en lille med på kun 14 mdr og vi vil lige sikre os om der er en baby seng til ham
  I må gerne kontakte os på 40354818
  Mvh Trine
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 20. januar 2014
  Hej Trine,

  I vil hurtigst muligt blive kontaktet af en guide og det er selvfølgeligt muligt at få en baby seng.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Erik Mørup - torsdag d. 16. januar 2014
  Hej
  Vi glæder os til at komme til Wagrain uge 5.
  Hvem skal vi henvende os til hvis vi ønsker at tilmelde os det sene aftensmad "hold", da vi absolut ikke hører til dem der spiser kl 18. Kan i reserver?

  Ser hen til at høre fra jer.

  Mvh
  Bodil og Erik
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 17. januar 2014
  Hej Erik,

  I vil i løbet af de næste par dage blive ringet op af en guide, som i kan give jeres ønske til. Så gives det videre til hotellet.

  Vi glæder os til at i kommer.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Mette Frank - torsdag d. 16. januar 2014
  Hejsa. Min søn og jeg kommer til Wagrain lørdag den 25/1. Kan jeg bestille skiskole til ham ved ankomst? Han er 4 år. Hvor lang tid underviser I pr dag? Vi er med på "forælder + barn" turen, så måske I har noget særligt på denne tur, da vi jo ikke er der så mange dage :)Vi glæder os til at komme ned i sneen! På gensyn, Mette Frank
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - torsdag d. 16. januar 2014
  Hej Mette,

  Du kan bestille skiskole til din søn når i kommer til Wagrain, det er bare at henvende dig til en af os guider. Der er mulighed for gruppeskiskole 2 eller 4 timer om dagen eller privatundervisning fra 1 time.

  Vi glæder os til at modtage jer!

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Lisa Frank - mandag d. 13. januar 2014
  Hej
  Vi glæder os til at komme ned og se området i Wagrain. Vores datter er en god skiløber men vil gerne være bedre. Vi kunne godt tænke os at hun kom på en skiskole med teenagere, så hun kan få lidt mere fart og sjov end vi kan lære hende. Hendes storebroder har tidligere været på en sådan i et andet område i Østrig, hvilket var en stor sucses. Hun er 14 år.

  Samtidig vil jeg gerne vide hvordan skiudlejningen foregår. Vi kommer jo sent om aftenen, så der kan vi vel ikke ordne skileje - eller hvad?
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 13. januar 2014
  Hej Lisa,

  Når i kommer herned, kan en af os guider melde jeres datter til skiskole. Der er både mulighed for gruppe og privat undervisning.

  Skilejen er lukket om aftenen, så i kan leje ski dagen efter, hvor skilejen åbner kl. halv 9.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Mikkel - søndag d. 12. januar 2014
  hej Guider,
  sidste år var vi så heldige i stablede et konge Super Bowl arrangement på benene, er det noget der gentager sig i år? Super Bowl spilles søndag d. 2. februar.
  mvh
  Mikkel, Gæst i uge 6
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 17. januar 2014
  Hej Mikkel,

  Der er mulighed for at se det på et af hotellerne og hvis der er mange, der er interesseret kan vi stable et arrangement på benene :-)

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Guiderne i Wagrain - lørdag d. 11. januar 2014
  Hej
  vi skal bo på Haus perigina ved Kirchboden i uge 4 , og har fravalgt halvpension.
  Vi vil spørge om I vil undersøge muligheden for, om man kan få bragt morgenbrød til lejligheden ligesom dem dem der har halvpension? Selvfølgelig mod betaling.
  Eller om man kan nøjes med at tilkøbe morgenmad?
  Vh Kirsten Munch
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 13. januar 2014
  Hej Kirsten,

  man kan tilkøbe morgenmad, som man kan få bragt til lejligheden. I skal bare aftale det med hotellet når i kommer, eller hive fat i en guide som kan hjælpe jer.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Rikke Vaabengaard - fredag d. 10. januar 2014
  Hej.
  Er det muligt at leje barnevogn i Wagrain?
  Med venlig hilsen
  Rikke
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - søndag d. 19. januar 2014
  Hej Rikke,

  på Grafenberg Resort er det muligt at låne en klapvogn, som man kan ligge ned.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Thomas Schrøder - torsdag d. 09. januar 2014
  Hej dernede

  Vi bor på Grafenberg resort i uge 5 og tænker at starte op på pisterne tidligst muligt.

  Hvad tid åbner lifterne ?

  Mange hilsener fra
  Thomas med familie - som glæder sig rigtig meget :0)
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 10. januar 2014
  Hej Thomas,

  det lyder dejligt at i glæder jer!
  Alle lifter åbner kl. 08.30.

  Vi glæder os også til at modtage jer på Grafenberg Resort :-)

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Jørgen Hansen - torsdag d. 09. januar 2014
  Hej med jer friske skiguider.
  Vi er 2 voksne og 2 børn på 6 dages tur fra den 17.01.på Hotel Kirschboden.
  Vi vil meget gerne på andet spisehold. Håber det er muligt.
  Mange glade hilsener
  Jørgen
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 10. januar 2014
  Hej Jørgen,

  Vi giver det videre til hotellet og ser frem til at modtage jer på Hotel Kirchboden.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Sv. Erik - onsdag d. 08. januar 2014
  Hvordan ser flyselskabet på, at man medbringer sine skistøvler i en støvletaske ud over det ene stk. baggage, som det anføres at man må medbringe. Det virker komplet uforståeligt ud fra et håndteringssynspunkt, at man tilsyneladende ønsker skistøvler presset ned i et baggagestykke og øger volumen og kommer tæt på maks. vægten på 20 kg, frem for at tillade skistøvler i en taske ved siden af. Tidligere år har man tilladt en støvletaske, men hvad så, hvis man pludselig henholder sig til kun 1 stk. baggage?
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 10. januar 2014
  Hej Erik,

  det forholder sig sådan, at man må have 1 taske med max 20 kg samt 5 kg håndbagage.

  Booker man skifragt, må man ud over dette medbringe en skitaske med ski og en støvletaske med et par støvler.

  God rejse!

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Sarah Skade - onsdag d. 08. januar 2014
  Kære guides:

  Jeg har booket to gange 2-timers privat skiundervisning i uge 7 hhv. den 9. feb og 10 feb.
  Hvordan får jeg bekræftet tidspunkt på selve dagen og hvem skal jeg henvende mig til?

  Dbh,
  Sarah
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 08. januar 2014
  Hej Sarah,

  Når i ankommer til hotellet har guiderne en velkomstkuvert klar til jer med skiskolevouchers i. På disse står tidspunktet for jeres privatlektioner.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • preben lauridsen - søndag d. 05. januar 2014
  Hej med jer,

  Jeg vil høre om det er muligt at leje telemarkski med de gamle rottefella bindinger og ikke NTN ?

  Vh. Preben
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - mandag d. 06. januar 2014
  Hej Preben,

  Der er desværre ingen mulighed for at leje telemarkski i skiudlejningen.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Heidi Albeck Jessen - onsdag d. 01. januar 2014
  Hejsa,

  Vi har bestilt skiferie i uge 2. Vi har en dreng som har mælkeallergi og jeg vil høre hvor meget der tages hensyn til det i forhold til maden. Både på skiskolen og vores halvpension? Vi har selv mulighed for at medbringe rismælk etc. Men hvor gode muligheder er der for at købe mad, hvor der tages hensyn til hans allergi?

  På forhånd tak

  Heidi A. Jessen (Vi er booket i navnet Helene Olsen)
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - søndag d. 05. januar 2014
  Hej Heidi.

  Der er givet besked til hotellet, som vil tage hensyn til jeres søn. Mht. indkøbsmuligheder er lille spar et godt sted at handle specialprodukter fx lactosefri.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Heidi Marie Schow - onsdag d. 01. januar 2014
  Hej Dernede i Alperne :)
  Jeg har lige kikket i jeres ugeprogram for uge 4 og kan se, at der er en dag, hvor i tager til Schladming. Passer det? Vi blev helt vilde, for der har vi være de sidst 4 år, men ville prøve noget nyt i år, selv om man har helt dårlig samvittighed af at svigte sit vante hotel ;)
  Vi glæder os til at komme ned i sneen til jer.
  VH Heidi
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 01. januar 2014
  Hej Heidi,

  Det er rigtigt at vi har en tur til Schladming på ugeprogrammet, og jeg synes helt sikkert i skal tage med. Schladming er helt sikkert et ekstra besøg værd :-)

  Vi glæder os også til at modtage jer!

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Morten Brandt Jakobsen - søndag d. 29. december 2013
  Hej.
  Vi skal bo på Grafenberg Resort fra på lørdag og en uge frem.
  Vi er 8, hvoraf vi 3 skal stå på ski fra ankomstdagen, men resten skal ikke. Vi vil derfor gerne vide fra hvornår vi kan forvente at kunne komme ind i vores lejlighed.

  Vh. Morten.
  Telefon: 20348451
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - søndag d. 29. december 2013
  Hej Morten,

  I kan få nøglen til jeres lejlighed omkring kl. 15.30.

  Venlig hilsen
  Anne Kathrine

 • Niels - fredag d. 27. december 2013
  Hej
  Har i bedre information omkring mulighed for kælke aften i Wagrain/Kleinarl området. Vi er dernede i uge 2 og ønsker kælk evt. tirsdag d. 7/1
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 27. december 2013
  Hej Niels,

  Vi guider har arrangeret en kælkeaften på vores ugeprogram, som kan findes under ugeprogram herinde. Det er fredag fra 20.00 til 21.30.

  Hvis i hellere selv vil arrangere noget, findes der en kælkebane på skinner i Flachau, ca. 10 min. fra Wagrain.

  Håber du kan bruge mit svar.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Kirsten Obel Jakobsen - torsdag d. 26. december 2013
  Hej
  Vi kører til Wagrain i morgen aften for at være fremme lørdag. Vi har en dreng, som bruger str 47 i alm sko/støvler. Vi vil gerne være sikre på at der er skistøvler til leje, som er store nok til ham ;-) Kan I undersøge det inden vi kommer? Jeg mener at det svarer til str 31 i skistøvler

  Venlig hilsen
  Kirsten
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - torsdag d. 26. december 2013
  Hej Kirsten,

  De har skistøvler i str. 47 i skilejen, så det skulle ikke være noget problem.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Niels Andersen - onsdag d. 25. december 2013
  Hej guider. Vi kommer til Wagrain på lørdag aften og børnenes 3 dages a 4 timer skiskole starter søndag. Spiser børnene automatisk frokost i gruppen med guiderne, og skal vi evt tilmelde os frokostordning?
  Venligst
  Niels
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - onsdag d. 25. december 2013
  Hej Niels,

  Børnene spiser ikke automatisk sammen med skilæreren. I kan henvende jer til mig og købe frokostbilletter på lørdag når i ankommer.
  Billetterne koster 12 € stk. og skal betales kontant.

  Håber du kan bruge mit svar.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • gitte madsen - fredag d. 20. december 2013
  jeg vil gerne vide om er er mulighed for at få noget aftensmad når vi kommer frem til hotelet lørdag den 28 vi kommer med fly fra Billund

  ser frem til en dejlig uge hos jer
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 20. december 2013
  Hej Gitte,

  der vil være aftensmad til jer på hotellet fra kl 17.30 og frem til kl. 22.00

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Britta Damtoft - fredag d. 20. december 2013
  Hej med jer.
  Vi glæder os en forhåbentlig kanonuge sammen med jer.
  Jeg har bare et spørgsmål - er der trådløs forbindelse på hotellet?
  mvh Britta
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - fredag d. 20. december 2013
  Hej Britta,

  Vi glæder os også til en super uge med jer her i Wagrain!
  Med hensyn til dit spørgsmål så er der trådløs internet på hotellet.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

 • Kim Drasbek - lørdag d. 14. december 2013
  Hej,

  Vi skal holde nytår i Wagrain og bo i lejlighed (Landhaus Flasch). Da vi ankommer sent lørdag aften (fly fra Billund) har vi ikke mulighed for at handle om aftenen.

  Hvilke butikker har åbent om søndagen? Supermarkeder, bagere, slagter?

  Kender I til nogen der levere morgenbrød og kan man evt også få smør, ost og juice?

  Hvornår kommer ugeprogemmet for uge 1?

  Bliver der arr noget til nytårsaften?

  Mvh Kim
  Anne Kathrine - guide i Wagrain - lørdag d. 14. december 2013
  Hej Kim,

  Der er to spar supermarkeder i Wagrain. Den lille har åbent søndag fra 15.00-18.00 of den store har åbent fra 14.30-18.00.
  Hvis det har interresse kan vi arrangere, at i kan tilkøbe morgenmad på et af hotellerne, ellers vil jeg anbefale jer at medbringe mad hjemmefra.

  Det meste af ugeprogrammet for uge 1 er lagt på hjemmesiden. Resten af vores arrangementer vil blive lagt op inden så længe.

  Med hensyn til nytårsaften er vi i gang med at planlægge et arrangement. Dette vil blive skrevet i ugeprogrammet når det er klar.

  Venlig hilsen Anne Kathrine

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser