Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kort skiferie til Wagrain

Wagrain er et attraktivt skiområde, der er ideel for en kort skiferie. Her er der nemlig mulighed for at få alle de fordele, der er ved en uges skiferie bare kogt ned på få, intense dage.

Wagrain byder på et enestående skiområde for både øvede og begyndere, der gør destinationen perfekt for hele familien, vennegruppen eller en kort skiferie med kollegaerne. Derudover får I den autentiske, østrigske alpecharme med weissbier, tyrolermusik og afterskistemning i byen, der også rummer gode restauranter, shoppingmuligheder og seværdigheder. Wagrain er derfor perfekt til en kort skiferie, hvor I kan få de bedste skioplevelser til en billigere pris og i nogle overkommelige dage, hvis I ikke har mulighed for at tage af sted i en hel uge. 

En af de helt store fordele ved at tage på en kort skiferie i Wagrain er den nye G-link, der forbinder Flyind Mozart (Flachau) og Grafenberg (St. Johann). Den nye lift åbner op for en hel ny form for tilgængelighed i Wagrain. Liften går over byen, så man ikke længere skal med skibus mellem bjergene, og det sparer en masse tid, der er guld værd på en kort skitur.

G-link gør det også nemmere at stå på meget mere ski på kort tid. Wagrain er nemlig en del af det enorme Sportwelt Amadé, der består af 860 km. piste, 270 lifte i 25 forskellige skisportsteder i fem regioner i samme liftkort, hvor man kan besøge de nærliggende destinationer som Flachau, St. Johann, Zauchensee, Bad Gastein og Schladming. En kort skitur i Wagrain er derfor en weekend i et skiparadis.

 

Vi tilbyder korte skiferier med:

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser