Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

VELKOMMEN TIL GRAFENBERG RESORT

Guideteamet i Wagrain vil gerne byde jer velkommen! Vi kan træffes på jeres hotel hver morgen og eftermiddag. I kan kende os på vores blå uniformer. Når vi befinder os på hotellet, har I mulighed for at tilmelde jer til vores arrangementer og få besvaret eventuelle spørgsmål. Vi deler gerne ud af vores personlige tips og ser frem til at høre om jeres oplevelser på pisten.
Vores ugeprogram finder I i velkomstkuverten og på infotavlen på hotellet.

Herunder har vi samlet lidt praktisk information om jeres hotel samt generel info om Wagrain.

Ankomst: Bagage opbevares i ankomstrummet i kælderen. Nøglen til jeres værelse udleveres i receptionen fra kl. 15:30 på ankomstdagen. Der kan på ankomstdagen tilkøbes morgenmad til 12€ for voksne og 6€ for børn.

Morgenmad: Serveres i tidsrummet 07:00-09:30

Aftensmad: 
Aftensmad spises i to hold. Tidspunkterne er 17:30 eller 19:15.

Rengøring: Værelserne bliver rengjort på ankomst- og afrejsedagen. To gange om ugen foretages der lettere rengøring af værelserne, og håndklæderne bliver skiftet de samme dage. Mandag og onsdag for 3., 4., og 5. Etage og tirsdag og torsdag for 1., og 2. etage. Håndklæder bliver skiftet hvis de ligger på gulvet.

Afrejse: Værelserne skal forlades senest kl. 10. Bagage kan opbevares i afrejserummet i kælderen. Information om afrejsetid finder I på infotavlen på hotellet dagen før afrejse. Der er mulighed for at bestille aftensmad på hotellet. Afrejsemad er buffet kl. 17:30. Prisen er 28€ for voksne og 14€ for børn.

Skibus: Nærmeste stoppested er ca. 50 meter nede ad vejen ved Grafenberg-liften. Skibusserne kører hvert 15. minut i tidsrummet 08:15-17:00.

Lift: Lifterne i Wagrain åbner kl. 08:30 og lukker kl. 16:00.

Liftkort: Det er vigtigt at notere liftkortets spærrenummer. Spærrenummeret er markeret med en *. Noteres dette kan I, ved mistet liftkort, få et nyt mod mindre betaling.

Skileje: Hvis I har bestilt skileje hjemmefra, skal I benytte jer af skiudlejlingen Ski-Stadl, som ligger i kælderen på Grafenberg Resort. I skal huske at medbringe jeres voucher, som ligger i velkomstkuverten. Det er muligt at tilkøbe forsikring til 10€ for voksne og 5€ for børn.
Åbningstider: Se åbningstider ved skiudlejningen.

Ellers henviser vi til Ski-Stadl ved Grafenberg-liften, som har åben kl. 08:30-18:00 hver dag.

Skiskole: Hvis I har bestilt skiskole ligger der en seddel i velkomstkuverten, som skal medbringes på bjerget. Både begyndere og fortsættere starter på toppen af Grafenberg-liften.

WiFi:

Guiderne er din garanti for en skiferie uden problemer. Derfor er vi tilgængelige 24 timer i døgnet. Vi er her for at hjælpe dig og besva- re dine spørgsmål. Du kan komme i kontakt med os på vores servicetelefon.
Servicetelefon: +43 699 1414 7510

Skriv gerne nummeret ned eller gem det på din mobiltelefon, så du altid har det indenfor rækkevidde, hvis du får brug for det.

Vi glæder os til at give jer en skiferie i særklasse!
Med venlig hilsen Guideteamet i Wagrain

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser