Luk menu

Best of Tyrol

En unik rejse for dig der vil opleve hele 2 skiområder på din ferie

Vi byder velkommen til et helt nyt koncept som giver dig mulighed for at udforske to af Østrigs absolut bedste skiområder - Ischgl og St. Anton på en og samme uge. I rejsen indgår alt hvad du behøver: Fly, transfer, gode hoteller, halvpension, liftkort, transport mellem områderne og selvfølgelig den kendte Højmark guideservice.

Du begynder din rejse i enten Ischgl eller St. Anton hvor du får 3 hele skidage. Tirsdag eftermiddag efter endt skiløb, så kører vi dig i taxa fra hotellet til næste skiområde. Transporttiden er ca. 30 minutter. På din næste destination checker du ind på hotellet, bærer din bagage op på værelset, og kan derefter gå i restauranten og nyde et dejligt aftenmåltid. Resten af ugen kan du udforske det nye skiområde frem til det er tid til at vende tilbage mod Danmark om lørdagen.

Dette er den helt perfekte tur for dig der elsker at stå på nye pister, og udforske hele 2 forskellige skiområder på samme ferie. Det er ikke uden grund at både St. Anton og Ischgl er kendt for noget af det bedste skiløb du kan finde i Europa. Nu er det din tur til at opleve begge steder. Rigtig god tur!

Oplev både Ischgl og St. Anton på samme ferie

Hotel Abendrot, Ischgl

Hotel Rosanna, St. Anton

Prisen inkluderer

Kør selv
Pris pr. person KOMMER SNART,- pr person i delt dobbeltværelse.
Opholdet er inkl. ½ pension og liftkort 6 dage
Tillæg for enkeltværelse: KOMMER SNART

Fly
Pris pr. person KOMMER SNART pr person i delt dobbeltværelse.
Opholdet er inkl. ½ pension og liftkort 6 dage
Tillæg for enkeltværelse: KOMMER SNART

Bestil din plads på Best of Tyrol

Ischgl
Hotel Abendrot
St. Anton
Hotel Rosanna