Luk menu

Tag på skiferie med små børn

Skiferie kan være en fantastisk oplevelse for de helt små. Og hos Højmark Rejser har vi fokus på at give børnene den bedste skistart med magiske vinteroplevelser for hele familien. Vores børnevenlige destinationer er ideelle for småbørnsfamilier, der har brug for sne, hygge og familietid i fantastiske rammer.

Der kan være en smule overvældende, når ungerne for første gang skal slippes løs på de snebeklædte bjergsider. Men hos Højmark Rejser har vi fokus på, at både børn og forældre kan få den bedst mulige ferie uden bekymringer.

Få masser af familietid på skiferien

Skal du have børn og baby med på ferie? Så er en skiferie en god løsning. Her får hele familien mulighed for at nyde hinanden i idylliske omgivelser. Mange familier vælger endda at tage bedsteforældrene med på skiferie. Eller hvad med at tage andre børnefamilier med? På den måde sikrer du, at dine børn har legekammerater, de kender hjemmefra. Og I kan som forældre skiftes til at holde øje med de små.

Selvom mange tager på skiferie for at stå på ski, så er der mange andre muligheder i de smukke omgivelser. Hvad med at tage hele familien med på gåture i den friske luft, bygge snemænd eller kælke? Der er også gode muligheder for at udforske lokale butikker, caféer og restauranter. Eller måske vil I helst bare slappe af på hotellet med lidt kortspil og et par varme tæpper? Mulighederne er mange, og der er helt sikkert noget for enhver.

Vores bedste hotelvalg til børnefamilier

Zauchensee
Hotel Enzian
 • Ophold
 • 1/2 Pension
 • Liftkort
 • Kaffe og kage
 • Guideservice
Schladming
Hotel Planai
 • Ophold
 • 1/2 Pension
 • Liftkort
 • Kaffe og kage
 • Guideservice
Wagrain
Grafenberg Resort
 • 1/2 Pension
 • Drikkevarer til aftensmad
 • Liftkort
 • Skileje til børn
 • Kaffe og kage
 • Guideservice

Dansk skiskole

De fleste af vores destinationer har dansk skiskole, hvilket giver børnene en tryghed, når de skal stå på ski for første gang. Vores professionelle skiguider tager hånd om børnene, der samtidig kan have en sjov dag i sneen sammen med mange nye feriekammerater.

Skiskolen giver også forældrene et par timer alene til voksentid på bjerget, så der er gode muligheder for at få kørt en masse pistekm., selvom man er på skiferie med små børn. Mange destinationer har børnebakker og skiskole centralt på bjerget eller i bunden af bjerget, så ofte kan man køre på gode piste- og offpistruter i nærheden af børnebakken, så man undervejs kan holde øje og se glæden i øjnene hos de små, stolte, nye skiløbere.

Skiferie med børn er en aktiv ferie, der samler familien i hyggelige stunder. En skitur er mere end at stå på ski, da mange af vores familievenlige destinationer både har udendørs og indendørs børneaktiviteter hele ugen, der skaber uforglemmelige vinteroplevelser. I kan blandt andet komme på skiferie med vores sneglade maskot, Elliot, der elsker sne, ski og legende børn.

Snowclub

Grafenberg Resort har SNOW CLUB åbent hver dag. Man må altid være i lokalerne og bruge faciliteterne, når man har lyst til det. Aktivitetsteamet er til stede fra kl. 12.30 til 16.00 (undtagen lørdag) for alle børn i alderen 3-6 år. Om eftermiddagen fra kl. 16.30-18.00 og igen om aftenen fra 20.30-21.30 er der sjove aktiviteter.

I SNOW CLUB keder man sig aldrig. Der er altid noget at lave og mange legekammerater. Sammen med de voksne laver man en masse sjove ting som fx skattejagt, ansigtsmaling, PlayStation/Wii-aften og Disco Night.

Snowclub er bemandet af et veluddannet aktivitetsteam fuld af gode ideer og med erfaring inden for børnepasning. Når børnene hygger sig i selskab med vores børneguider og andre børn, kan forældrene også tage et lille velfortjent frikvarter på skiferien.

Gratis for jer, der bor på Grafenberg Resort.

Snowbreak

SNOWBREAK er en sjov ferieklub for alle aktive børn i alderen 7-12 år.

SNOWBREAK handler om at have det sjovt, få nogle uforglemmelige oplevelser og at få en masse nye venner, mens du er på skiferie.

SNOWBREAK er for dig, der elsker sjov, spænding, konkurrencer og selvfølgelig skiløb. Så hvis du elsker at lege i sneen, stå på ski, løse opgaver og mysterier, så er SNOWBREAK lige noget for dig.

Vi mødes hver formiddag og aften til en række sjove aktiviteter både ude i sneen og inde på hotellet. SNOWBREAK bemandes og ledes af egne uddannede danske børneklubsværter.

NYHED!
SNOWBREAK introducerer Grafenberg Olympiaden hvor børnene kan konkurrere om æren, pokaler og medaljer i fire sjove discipliner, mens de har det sjovt med hinanden.

Gratis for jer, der bor på Grafenberg Resort

Maskotten Elliot

Elliot ELSKER at få besøg af de mange Højmark-børn, der hvert år besøger ham i Alperne. Siden sidste år har han boet i Wagrain, og det er han bare glad for.

Det er det BEDSTE sted for børn, når de er på skiferie. Der er en fantastisk skiskole med nogle SØDE danske skilærere og masser af gode skibakker til børn. For at gøre det hele lidt bedre, så bor verdens største (næsten) snemand på toppen af Grafenberg.

Elliot glæder sig til at se dig i Wagrain.

Snowzone for de sejeste teens

For teens 13-18 år

SNOWZONE er for dig, som gerne vil kombinere fedt skiløb/snowboard med en masse udfordrende og hyggelige aktiviteter. I SNOWZONE møder du hver dag andre jævnaldrende og vores super dygtige ungdomsguider.

Vi mødes hver formiddag og aften til aktiviteter, hvor vi har fokus på at udvikle dine færdigheder på bjerget, men også på at give dig muligheden for at være sammen med andre unge nogle timer hver dag væk fra dine forældre og mindre søskende.

Vi har planlagt en masse spændende aktiviteter spækket med action, hygge og sjov. Vi skal stå på ski og snowboard i parken og på pisten. Vi tager også nogle ture på afterski på Europas største afterski-bar, hvor vi får vores eget teen-område med alkoholfri drinks og live musik. Vi tager ud og spiser en aften – kun med Snowzone. Vi skal ud og opleve skiløbet og bjergene som aldrig før.

I SNOWZONE kan du møde vores guider, som vil have særligt fokus på teenagerne.

Gratis for jer, der bor på Hotel Planai (Primært i ugerne 7 og 8)

Voksen/barn tur til Wagrain

Vi har sammensat nogle muligheder for dig, som rejser alene på ski med børn, til en meget fornuftig pris.

En uge på ski på børnebakken. For slet ikke at tale om skileje, liftkort, økonomi og underholdning. Tørrer du sved af panden blot ved tanken om en uges skitur alene med junior, så læn dig bare tilbage og bestil trygt vores koncepttur med fokus på netop dig og dit barn.

Du tager ikke på single ferie med barn, men på en grupperejse sammen med andre ligesindede forældre. Så vær klar til at være social og samtidig få en afslappet ferie. Der er en grund til, at rigtig mange tager på denne tur igen og igen.

Modtag et tilbud på din næste skirejse

Skal vi sende dig 2-3 uforpligtende tilbud på din næste skiferie? Vores erfarne rejserådgivere har alle førstehånds erfaring med vores rejsemål.

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.