Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Mød dine skiguider i St. Johann

Du kan her se og læse lidt om guiderne på dit rejsemål, så du "kender dem", når du kommer på skiferie.

 

 

Jakob (Destinationschef)

Hej med jer

Mit navn er Jakob, jeg er 22 år gammel og jeg kommer fra Virum nord for København. Jeg har stået på ski, siden jeg var 2 år gammel, hvor jeg primært har været i Østrig, og brænder virkelig for kulturen og tilværelsen i dette land. Dette har resulteret i, at jeg nu er oppe på min tredje sæson som skiguide, da jeg simpelthen ikke kan få nok af arbejdet hernede. Jeg er meget smilende og elsker at gøre folk glade, og derfor glæder jeg mig meget til at i kommer herned, så vi kan få nogle fantastiske dage og uforglemmelige oplevelser sammen. VI SES HERNEDE

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Line

Kære kommende gæster.

Jeg hedder Line Aakjaer Adolph, jeg er en imødekommende, frisk og smilende pige på 20 år. Jeg har fået æren af Højmark Rejser, at have min første sæson som skiguide i skønne Østrig, i området ved Sankt Johann. Området indholder fantastiske omgivelser og oplevelser der vil skabe minder for livet. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer i alperne på nogle af de bedste arrangementer vi holder, hygge med jer, lære jer at kende og skabe de bedste minder for jer, så i kan få en tryk og unik vinterferie i Sankt Johann med Højmark Rejser. 

Mange sne knus fra Alperne.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Mads

Hej alle sammen,

Hej allesammen, jeg hedder Mads, og jeg er 20 år gammel og kommer fra en lille by på østfyn der hedder Frørup. Jeg arbejder som guide for Højmark Rejser, og Dette er min første sæson som guide. Jeg elsker alt hvad der har med skiløb at gøre, og jeg elsker at dele oplevelsen med andre. Derfor er jeg super spændt på at møde jer allesammen, og så ses til vinter.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

 

 

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser