Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Mød dine skiguider i St. Johann

Du kan her se og læse lidt om guiderne på dit rejsemål, så du "kender dem", når du kommer på skiferie.

 

 

Karoline

Hej. Mit navn er Karoline. Jeg har hele mit liv boet i en lille flække - Karlslunde - lige omtrent en halv time syd for København.

Her har jeg i mange år spillet tennis og gået til spejder. Første gang jeg stod på ski var jeg 12 år gammel og lige siden har jeg elsket at stå på ski. Derfor er jeg nu taget ned til Alperne, hvor jeg glæder mig gevaldigt til nye og spændende udfordringer, skiløb i verdensklasse og at bidrage til at I får den bedst mulige tur, hernede ved de sneklædte bjergsider. Jeg skal primært begås med ungdomsgrupper - efterskole- og højskoleelever - og jeg glæder mig afsindigt meget til at være med til at give nogle unge mennesker en oplevelse for livet.

Når jeg ser tilbage på min egen efterskoletid, er rejserne nemlig blandt det, der står klarest frem for mig og jeg håber derfor, at jeg kan få lov til at spille en rolle i, at nogle skønne unge mennesker kommer hjem og føler, at de har haft fået en på opleveren.

 

 

Frederik

Min far lærte mig fra barnsben at stå på ski, og siden første skitur har det været det fedeste i hele verdenen.

Jeg startede på fjeldene i Norge, og da jeg blev ældre, slog jeg mine første sving i Alperne. Skiferier har givet mig så mange ubeskrivelige minder, og altid vækket en speciel følelse inde i mig. Jeg glæder mig til at give en masse uforglemmelige minder til de gæster som kommer i løbet af sæsonen, samt forhåbentligt vække samme magiske følelse som jeg får i dem. I vores team kommer jeg til at bidrage med godt humør, store smil og ekstremt meget energi. Med mig som guide skal der hygges, grines og køres en masse verdensklasse skiløb.

Jeg føler mig meget priviligeret over at kunne kalde alperne mit hjem, og jeg lover at, jeg vil gøre alt for at vise alperne frem fra de bedste sider.

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser