Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kort skiferie til St. Johann

Der er mange fordele ved at tage på en kort skitur. I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til en uges skiferie, men i en weekend eller forlænget weekend i St. Johann, får man stadig den fantastiske følelse ned af bjerget, som var man afsted i en uge. Derudover er det en billigere fornøjelse at tage en kort skiferie, hvilket giver mulighed for at tage af sted igen, hvis man ikke har fået nok puddersne i sæsonen. 

På en kort skiferie i Østrig handler det om, at få så mange timer på bjerget som muligt, og her er St. Johann en perfekt destination. St. Johann er nemlig en del af det enorme Sportwelt Amadé, der består af 860 pistekm., 270 lifte i 25 skisportsteder i fem forskellige regioner. Alt dette er inkluderet i jeres liftkort, så det er bare om at komme afsted. 

St. Johann byder på rigtig gode og varierede pister, og derudover har skiområdet en freestyle funpark, der er en 476 meter legeplads, der løbende bliver udviklet.

Funparken ligger tæt ved en lift, så man kan få så meget ud af dagen som muligt, og det er en klar fordel, når man er på en mini skiferie. 

St. Johann er mere end et skiparadis, da byen har en livlig og charmerende atmosfære, hvor der er gode restauranter, autentiske afterskisteder og butikker i byen, så der er masser af mulighed for sjove og hyggelige aktiviteter efter en lang dag på bjerget.

 

Vi tilbyder korte skiferier med:

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser