Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiferie for unge under 18 år

Er du under 18 år og kender du vores alkoholpolitik? 

 

Forældre-erklæring

Hvis du ikke er fyldt 18 år, når du skal af sted på skiferie, har vi brug for en bekræftelse fra dine forældre på, at du rejser alene.

Du bedes, sammen med dine forældre, udfylde vedlagte forældre-erklæring og indsende den til os straks efter bestillingen - eller senest ved indbetaling af dit depositum.

 

Alkoholpolitik

Skiløb er en intens oplevelse for både krop og sjæl: Hyggeligt samvær, naturoplevelser, frisk luft og fysiske strabadser i fuld fart eller rolig storslalom. Mange ski-entusiaster forbinder også skiferien med afterskiing, pubcrawls og den medfølgende indtagelse af alkohol.

Vores intention er ikke at fordømme denne kultur - endsige forbyde den. Men vi har et ønske om, at skirejser i Højmark Rejser-regi foregår under ordnede forhold, så vores gæster kommer sikkert ned ad pisterne og sikkert hjem efter en festlig stund.

Derfor arbejder vi ud fra følgende politik:

  • I Østrig er reglerne følgende: Stærk spiritus må først udskænkes til unge efter deres 18-års-fødselsdag - dog må der serveres mild alkohol (fx øl) fra det 16. år.
  • Disse regler er Højmark Rejsers absolutte udgangspunkt, og vi indskærper over for vores samarbejdspartnere på rejsemålene, at dette skal overholdes.
  • Danmark har europarekord i ungdomsdruk. Vi opfordrer derfor forældre, lærere og rejsearrangører til at tage en alvorlig alkohol-snak med deres børn og unge mennesker, inden de sender dem på skitur.
  • Det er vigtigt, at de unge forstår, at de skal respektere værtslandets love. Lige så vigtigt er det, at de forstår, at de skal passe ekstra godt på hinanden.
  • På picnic-arrangementer serveres kun øl og vin og det kun til personer over 18 år. Der udskænkes således ikke stærke alkoholiske drikke på vores picnics.
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser