Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

Pistekort St. Anton

Gå på opdagelse i Østrigs største skiområde

St. Anton er et fantastisk skiområde for den øvede skiløber, som ønsker yderligere udfordring. Det er her verdens bedste skiløbere søger til, hvilket gør St. Anton til et af de mest eftertragtede skiområder i Østrig.

I sæsonen 16/17 blev der bygget en ny lift, ved navn Flexenbahn. Denne lift forbinder Zürs og Stuben, så man hermed slipper for at tage bussen, hvis man gerne vil fra St. Anton området til Zürs og Lech.

Idet St. Anton er blevet er blevet sammenkoblet med Zurs, Lech, Schröcke og Warth er det nu Østrigs største sammenhængende skiområde. Området består af hele 305 km pister.

Der er utrolig mange pister at udforske. Man kan bl.a. tage en dagstur til Schröcken. Denne tur tager det meste af en dag og mulighederne derover tager også tid at udforske. Især Lech og Zürs kan særligt anbefales med deres lækre brede pister, hvor der er plads til at give den gas. Man kan også prøve ruten “Run of Fame”, som fik sit navn i anledningen af den nye lift Flexenbahn. Med denne rute kan du køre hele området rundt i løbet af en dag. Men for at nå hele ruten, skal man være en hurtigt skiløber.

Er du til freeride, så er du kommet det rette sted. Kort sagt er St. Anton et freeride-mekka! Her er masser af puddersne og 200 km afmærkede off-piste router. Især steder som Stuben, Schindlergrat og Hintere Rindl finder du rigtig god off-piste. Er du ikke så kendt i området, kan det være en god idé at booke en lokal bjergguide, som kan vise de bedste steder.

På bjergsiden af Rendl, finder du en af Østrigs mest populære funparker. Her er der plads til masser af hop og tricks. Parken har to lifte, der forbinder hele parken og giver uendelige legemuligheder.

Kan du lide langrendsløb, så er der også mulighed for det her. Faktisk har St. Anton fået Tirols Langrends-kvalitetsstempel og kan derfor betragtes som et rigtig godt langrendsområde. St. Anton kan byde på i alt 40 km gode varierede langrendsløjper i forskellig sværhedsgrad.

Pister:

  • 131 km blå pister
  • 123 km røde pister
  • 51 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 305 km
  • Byens Højde: 1304 m
  • Højeste skiløb: 2811 m
  • Længste nedkørsel: 10 km

Ud over at være et exceptionelt godt skiområde, så kan St. Anton også byde på et pulserende byliv og rigtig god afterski. Især den legendariske bar Krazy Kangaroo, kan anbefales. Derudover har byen også rigtig mange lækre restauranter, barer og flotte klassiske hoteller. I St. Anton er det også muligt at prøve nogle lidt alternative aktiviteter. Her er nemlig et sportscenter, hvor det er muligt at prøve kræfter med aktiviteter såsom klatrevæg, squash, bowling og tennisbaner. Derudover kan du også besøge Arlberg-well, som er et wellnesscenter med forskellige saunaer, opvarmet bassiner ude og inde og massage.

Læs mere og se billeder og video her

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser