Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Mød dine skiguider i Schladming

Du kan her se og læse lidt om guiderne på dit rejsemål, så du "kender dem", når du kommer på skiferie.

 

 

Ludvig (Destinationchef)

Hallåja,

Mitt namn är Ludvig jag är 21 år gammal. Jag arbetar som destinationschef här i Schladming. Jag kommer från en liten håla i Skåne som heter Åkarp. Detta blir min andra säsong för LionAlpin och jag glädjer mig enormt för att emot alla er som kommer ner till oss i Schladming. Jag vill försöka göra allt för att se till att ni får en fantastisk skidupplevelse och en härlig skidsemester. Ha det bra och så hoppas jag att vi ses snart!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Josefine

Hejsa

Mit navn er Josefine og jeg kommer fra Holstebro.

Jeg skal arbejde for Højmark i schladming denne vinter, og jeg glæder mig sindsygt meget til at vise jer alle vores helt fantastiske hotel og vores dejlige skiområde!

Jeg håber I alle er klar til at opleve den dejlige alpestemning i den fantastiske by, og at i alle er klar på en helt fantastisk ferie her nede.

Vores skisystem over de 4 bjerge er skønt, med muligheder for alle.

Jeg glæder mig til at se jer hernede og give jer en helt fantastisk ferie

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Benjamin

Hej! 

Jag heter Benjamin och är 21 år gammal. 

Vanligtvis kommer jag ifrån Örebro, Sverige. Men nu är jag bosatt i Schladming för att lösa den bästa skidsemestern möjligt för er. 

Jag var sommarguide på Rhodos innan det här och jag älskade det. Så nu blandar jag mitt drömjobb med den bästa hobbyn, alltså skidåkning. Vårat team står redo för att ta emot er och hjälpa er med allt ni kan tänkas behöva.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Rikke

Hej. Mit navn er Rikke og jeg er 20 år gammel.

Normalt bor jeg i en lille by nær Odense, men skal tilbringe de næste måneder i Schladming. Jeg elsker at stå på ski og har gjort det hele mit liv, jeg har altid set frem til skiferien, og glæder mig nu til en hel sæson på ski. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til smukke Schladming, som både byder på hyggeligt byliv og lækkert skiløb. Vi ser frem til at møde jer, og står altid klar til at hjælpe.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Klara

Hej, mit navn det er Klara, og til hverdag bor jeg i Vejle i Danmark. Det er min første sæson i som skiguide, og jeg har været så heldig at få lov til at være her i Schladming, som bare er en helt fantastisk by, som har det hele.

Jeg elsker at være aktiv, og har siden jeg var lille elsket af stå på ski. Hele vores tema ser helt vildt meget frem til at byde jer allesammen velkommen, og være med til at give jer en fantastisk oplevelse i alperne.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Viktor

Hejsa! Mit navn er Viktor, jeg er 20 år gammel og kommer fra Aarhus.

Skiferien er den uge om året, jeg ser allermest frem til, hvilket nok også er grunden til at jeg har valgt at blive skiguide, og på den måde forlænge min tid i alperne fra én uge til 4 måneder! Jeg er så heldig at jeg skal være jeres guide for Højmark rejser her i Schladming. Det er min første sæson som skiguide, og jeg ser rigtig meget frem til at tage imod jer, og hjælpe jer i løbet af jeres skiferie. Vi ses! 

Stil din guide spørgsmål her

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser