Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kort skitur til Schladming

svinger stavene og sætter af ud over bjergtoppen, kan man mærke glæden i de friske ben, der svinger sig ned af bjerget. I en travl hverdag eller med en stram økonomi kan det være svært at tage på skiferie i en hel uge, men på en kort skitur over en weekend eller forlænget weekend, kan man sagtens få det bedste af en skitur kogt ned til enkelte skidage.

Her er Schladming perfekt til en kort skitur, da området byder på mange forskellige ruter. Her er alt fra begyndervenlige piste til Hauser Kaibling Bergbahne, der har fantastiske offpistmuligheder fordelt på et stort område uden træer, og ikke nok med et pudderlandskab, så ender ruterne ved en lift, og når man ved en kort skitur i Schladming, skal have så meget skiløb, som muligt ud af dagene, så er det en kæmpe fordel, at man ikke skal med bus eller gå hen til en lift. Er man ikke til offpist har Reiteralm gode skiforhold, hvor Østrigs skilandshold træner, og Planai bjerget har piste, som er brugt til verdensmesterskabet i 2013. 

Kun en halv time fra Schladming er der også mulighed for at stå på ski i 2700 meter over havets overflade ved Dachstein gletcheren. Der er gode busforbindelser, og det er en enestående oplevelse at stå på toppen af gletcheren, og mærke det friske bjergluft, inden skiene bliver vendt ned mod dalen.

Schladming byder ikke kun på alsidig og verdensklasse skiforhold, da byen også har kultur, liv og afterski i østrigsk charme, så der er gode muligheder for at få så meget ud af den korte skiferie, som muligt.

 

Vi tilbyder korte skiture med:

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser