Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Schladming, Østrig Østrig

Find hotel i Schladming til din næste ferie

Moderne skiområder, fantastiske pister, en charmerende by og tryghed - det er hvad du får, når du tager på skiferie med Højmark. Vi kan hjælpe dig med at lave en nøglefærdig løsning, hvor vi blandt andet finder et dejligt hotel i Schladming i Østrig, som matcher dine ønsker og behov. Hos Højmark kan du altid spørge os til råds eller få hjælp før, under og efter din skiferie.

Se også vores nedsatte restpladser til Schladming her

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Se vores udvalg af populære hoteller i Schladming

Hos Højmark kan du finde nogle af bedste hoteller i Schladming. Vi driver nemlig vores egne hoteller på skisportsstedet, og dermed sikrer vi, at du altid er garanteret et behageligt værtskab og en imødekommende atmosfære. Vi er både omhyggelige og professionelle, når vi sammensætter din drømmerejse til sneklædte bjerge. 

Derudover har vi hoteller for enhver smag. Skal dig og din partner alene afsted på ferie, eller skal du have hele børneflokken med? Ønsker du udsigt til de smukke bjerge? Foretrækker du, at hotellet har et spa- og wellness-område? Vil du gerne være helt tæt på pisten, og skal hotellet gerne tilbyde halvpension, så du kan spise morgenmad og aftensmad på stedet? Vi lytter til dine ønsker, og bestræber os på at skabe den bedste mulige skiferie for dig. 

Uanset om du er ny på ski eller en erfaren skiløber, så kan vi hos Højmark garantere for sjove pister i Schladming for både børn, teenagere og voksne, samt gode overnatningsmuligheder for alle mand. Den gemte perle ligger i et gigantisk skiområde, hvor du kan glæde dig til 760 kilometer pister og over 200 lifte, som hurtigt får dig til toppen af bjerget. Du er naturligvis også velkommen til at blive i Schladming, og udforske alt hvad byen ellers kan tilbyde. Tag en snak med guiderne, der bor i byen. De vil med glæde dele viden, tricks og erfaring med dig.

 

Vælg et børnevenligt hotel i Schladming

Hos Højmark kan vi tilbyde hoteller i Schladming, som passer særligt godt til børnefamilier. Du kan blandt andet vælge et overnatningssted, som ligger tæt på pisten, så de yngste ikke skal gå alt for langt til skiliften. På den måde kan de spare lidt på kræfterne, og bruge energien på at stå på ski i stedet.

Hvis du rejser med børn, så kan det også være en fordel at vælge et hotel med halvpension. På den måde kan dig og familien stille og roligt nyde morgenmaden sammen på hotellet, inden dagens strabadser i sneen går i gang. 

Derudover har vi danske skiskoler til børnene på de fleste af vores destinationer, som du hurtigt kan komme til fra dit hotel. På den måde får de mindste, de bedste mulige forudsætninger for at lære og udfordre sig selv i det rette tempo. 

Det er en fantastisk følelse, når dig og familien tager afsted på skiferie, og med vores hjælp kan du finde de helt rette børnevenlige skiområder og hoteller, som tilgodeser de mindstes behov. Selvom dig og familien bruger en stor del af dagen på pisterne, så er det vigtigt, at I har en god base, hvor både børn og voksne kan slappe af og lade op til en ny dag i sneen. 

 

Vi laver en nøglefærdig løsning med alt fra hotel til liftkort

Er du i tvivl, om du bør tage afsted? Byt bekymringerne ud med skistøvler, og bliv godt klædt på til din næste skiferie med Højmark. Vi sørger for transport, indkvarterer dig og dine medrejsende på et af vores skønne hoteller i Schladming samt sørger for liftkort og skileje. Så skal du kun koncentrere dig om at pakke kufferten og glæde dig til en masse dage i sneen.

Med Højmark som arrangør får du temature, guideservice og ikke mindst trygge skirejser for nybegyndere og øvede. Blandt andet er vi en del af Rejsegarantifonden, så du er i sikre hænder. Målet er en magisk skiferie uden usikkerhed eller tvivl.​​​

Hos Højmark er vi kendte for høj kvalitet og personlig service fra start til slut. Vi er med dig under hele ferien, så du kan tage en uforpligtende snak med vores venlige rejserådgivere inden afrejse. Og du kan opsøge vores danske guider på skisportsstedet, hvis du har spørgsmål, imens du er afsted. På den måde kan du få svar på dine spørgsmål og hjælp til dine behov, så du kan få en ubekymret skirejse til fantastiske Schladming.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser