Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

SnowZone sæson 2023

Ungdomsklub for dig som bor på Hotel Planai i uge 7, 8 eller 9. 

Snow Zone er ungdomsklubben for dig mellem 13-18 år hvor du sammen med vores guider laver masser af sjove aktiviteter under din ferie i Alperne.

Programmet kan variere fra uge till uge og udbydes kun i uge 7, 8 og 9. 

 

 

Aktiviteter uge 7

Pistevisning - søndag

Kom med rundt og se guidernes yndlingspister! Vi kører samtidig med, at dine forældre også kører på pistevisning, men vores bliver meget federe! Vi starter med at varme lidt op, før vi kører ud på pisterne. Vi kører i et par timer, og så slutter vi på Planai Hof, hvor vi vil møde de voksne og spise frokost sammen. Hvis dine forældre ikke kører med på den normale pistevisning, så husk kontanter til at købe mad for.

Rundt på pistevisningen, vil du møde de andre på din alder, som også bor på Hotel Planai og lære dem at kende. Måske møder du din nye bedste ven??

 

Tidspunkt: Søndag kl. 10.00-12.00

Mødested: På toppen af Planaigondolen

Pris: Gratis:)

 

Afterski bingo edition - mandag

Afterski er altid sjovt! Og i SnowZone holder vi den fedeste udgave - vi kører nemlig bingoafterski(!). Så kom på Hotel Planai og hyg dig med de andre unge på hotellet og vind fede bingopræmier! Der vil selvfølgelig også være noget koldt at drikke og lidt at snacke på;)

 

Tidspunkt: Mandag kl. 16.00-17.30

Mødested: Hotel Planai

Pris: 10€ for snacks og sodavand, bingoplader og præmier, hvis man er heldig;)

 

Movie night - Onsdag

Det kan godt være udmattende at stå på ski en hel dag, så nogle gange har man brug for bare at slappe af og hygge med en film. Men hvorfor gøre det alene, når du kan komme ned i SnowZone og se film med dine nye venner fra Hotel Planai. Vi sætter en film på, som alle gerne vil se, og så sørger vi for nogle moviesnacks og noget godt at drikke. Det bliver nice!

 

Tidspunkt: Onsdag kl. 20.00-22.00

Mødested: Hotel Planai

Pris: 5€ for snacks og sodavand

 

Skiløb med Snowzone - Torsdag

Til dette arrangement, kan du komme med SnowZone på pisten og have en sjov formiddag i selskab med guiderne og de andre unge! Vi kommer til at lave nogle små konkurrencer og udfordringer på ski. Og så kan det også være, at vi kører en tur forbi funparken, hvis der er stemning for det. Så hvis du ikke gider at køre med mor og far hele tiden, så kør med os - vi lover det bliver lidt sjovere!

 

Tidspunkt: Torsdag kl. 10.00-12.00

Mødested: På toppen af Planai gondolen

Pris: Gratis:)

 

Kælketur - torsdag

I Schladming har vi Europas længste kælkebakke på hele 7,4 km! Den skal SnowZone selvfølgelig ud og teste! Vi skal suse ned af bakken med op mod 70 km/t eller mindre, hvis man synes det er liiidt for hurtigt. Bagefter vil vi hygge os lidt og sørge for, at ingen kommer til at fryse, så vi vil selvfølgelig servere noget varm kakao med flødeskum til alle, der klarer sig ned af den lange kælkebakke;)

 

Tidspunkt: Torsdag kl. 15.30-17.00

Mødested: Hotel Planai

Pris: 15€ for kælkleje, transport og varm kakao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser