Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

Pistekort Schladming

Oplev Schladmings imponerende skiløb

Schladming står for skiløb i Weltklasse. Det meste foregår på fire sammenhængende bjerge - Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Topmoderne lifter og brede velpræparerede pister fører dig rundt i det store og varierede område, hvorfra man har en fantastisk udsigt til Dachstein gletsjeren, områdets højeste bjerg.

Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm.

Ud over at være VM-by er Schladming også vært for en afdeling af den alpine World Cup hvert år i januar på Planai. Det tiltrækker tusindvis af fans og skientusiaster. Stemningen er unik, når Night Race, som det kaldes, løber af stablen, og næsten 70.000 tilskuere ser slalom-eliten "brage" gennem portene på den nederste del af VM-pisten med mål midt i byen. De bedste tilskuerpladser til løbet, er balkonerne på vores EGET HOTEL, Hotel Planai.

Det er bestemt ikke kun skifreaks, der har glæde af Schladming. Der er også fantastiske muligheder for både børn og teenagers. Her finder man nemlig også brede "boulevarder" og hyggelige blå skovstier og man skal ikke have mange dage på ski, før man kan komme rundt i hele området.

Længst mod øst ligger Hauser Kaibling. Her har man den højeste top (2.015m) og pisterne er varierede i blå og rød, med enkelte sorte. Herovre er der lidt bedre plads på pisterne på travle dage.

På vej til eller fra Hauser Kaibling, fra Planai, kommer man forbi en stolelift (6'er alm), som ligger for sig selv i en dal. Den blå piste (8) er en helt fantastisk selvtillidspiste og her kan begyndere, men også øvede, øve skiteknik.

Planai er det "store" bjerg ovenfor Hotel Planai. Det er her man finder VM-bakken og også områdets store snowpark. Lige ved siden af snowparken ligger begynderområdet. Det er ret optimalt hvis man er en familie med børn i forskellige aldre og niveauer! Det er også her vi afholder vores picnic.

Hochwurzen er bjerget umiddelbart vest for Planai. Her er ikke ret mange mennesker og man kan have pisterne helt for sig selv. I Hochwurzen er der også aftenskiløb og kælkebakke.

Længst mod vest ligger Reiteralm. Her er det lidt mere hældning der dominerer. Det betyder ikke, at letøvede ikke kan komme sikkert rundt på bjerget, men at her også er gode udfordringer for øvede løbere, især ved toppen hvor et par sorte pister lokker skarpe stålkanter til.

En af de gode ting ve området, er at alle områderne starter fra den samme dal. Det betyder, at man kan komme tilbage med gratis skibus, hvis børnene bliver trætte eller man ikke når den sidste lift!

Pister:

  • 50 km blå pister
  • 100 km røde pister
  • 17 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 167 km
  • Byens højde: 745 m
  • Højeste skiløb: 2700 m
  • Længste nedkørsel: 8 km

NY HOVEDLIFT ÅBNEDE DECEMBER 2019

Med samme placering som den tidligere hovedlift, altså 10 meter fra vores EGET HOTEL - Hotel Planai

Det fik et løft i kapaciteten fra 2.200 personer i timen til 3.800 personer i timen.
Den sender dig fra dalens 750 meter op i 1825 meter på 10 minutter.

Det bliver stort - så GLÆD DIG TIL SCHLADMING!

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser