Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

VELKOMMEN TIL HOTEL PLANAI

Guideteamet i Schladming vil gerne byde jer velkommen! Vi kan træffes på jeres hotel hver morgen og eftermiddag. I kan kende os på vores blå uniformer. Når vi befinder os på hotellet, har I mulighed for at tilmelde jer til vores arrangementer og få besvaret eventuelle spørgsmål. Vi deler gerne ud af vores personlige tips og ser frem til at høre om jeres oplevelser på pisten.
Vores ugeprogram finder I i velkomstkuverten og på infotavlen på hotellet.

Herunder har vi samlet lidt praktisk information om jeres hotel samt generel info om Schladming.

Ankomst: Det er muligt at få opbevaret bagage på hotellet ved tidlig ankomst. Nøglen til værelset udleveres i receptionen efter kl. 15:30. Det er muligt at tilkøbe morgenmadsbuffet i receptionen for 15€ for voksne og 8€ for børn.

Morgenmad: Serveres fra 07:00-10:00.


Kaffe og kage: Eftermiddagsbuffet består af kage, kaffe, kakao og te og serveres i tidsrummet 15:30-16:30.

Aftensmad: Består af forretsbuffet, salatbuffet, valgfri hovedret eller buffet samt dessertbuffet. Serveres i tidsrummet 18:00-19:30 eller 20:00-21:30.

Sauna: Saunaen har åbent i tidsrummet 15:00-20:00. Der er mulighed for at få ekstra håndklæder i receptionen og badekåber kan lejes for 10€.

Afrejse: Værelserne skal forlades senest kl. 10. Bagage kan opbevares på hotellet. Information om afrejsetid finder I på infotavlen på hotellet dagen før afrejse. Ved tidlig afrejse er det meget vigtigt at checke ud dagen før afrejse, da receptionen først åbner igen kl. 07:30.

Skikælder: Ligger under hotellet i parkeringskælderen. Man anvender sit nøglekort for at komme ind. Det er ikke tilladt at opbevare skiudstyr på værelset.


Liftkort: Det er vigtigt at notere liftkortets spærrenummer. Spærrenummeret er markeret med en *. Noteres dette kan I, ved mistet liftkort, få et nyt mod mindre betaling.

Skileje: Skiudlejningen hedder Sport2000 og er beliggende lige ved siden af hotellet. Hvis I har bestilt skileje hjemme- fra, ligger der en voucher i velkomstkuverten, som skal medbringes til Sport2000.

Skiskole: Hvis I har bestilt skiskole ligger der en voucher i velkomstkuverten, som skal medbringes på bjerget. Møde- sted for skiskolen vil stå på denne voucher.

WiFi: Brugernavn: hotelplanai Kode:


Natindgang: Efter kl. 24 skal natindgangene benyttes med nøglekort.

Guiderne er din garanti for en skiferie uden problemer. Derfor er vi tilgængelige 24 timer i døgnet. Vi er her for at hjælpe dig og besvare

dine spørgsmål. Du kan komme i kontakt med os på vores servicetelefon.

Servicetelefon: +43 699 1414 7600

Skriv gerne nummeret ned eller gem det på din mobiltelefon, så du altid har det inden for rækkevidde, hvis du får brug for det.

Vi glæder os til at give jer en skiferie i særklasse!

Med venlig hilsen Guideteamet i Schladming

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser