Luk menu

Hotel Planai

Hotel Planai

Besøg Hotel Planai i Schladming, Østrig

Bor du på Hotel Planai, kommer du til at være små 10 meter fra VM-pisten i Schladming samt 167 kilometer varrierende pister, der er fordelt på fire sammenhængende bjerge. Samtidig er bylivet også inden for gåafstand, hvor du kan opleve den hyggelige gågade med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer.

Schladming er et moderne skiområde, der tiltrækker skiløbere i alle aldre, og er derfor også kåret som Europas bedste skidestination flere gange. Der er også god mulighed for afterski, da der små 100 meter fra Hotel Planai ligger Hohenhaus Tenne med plads til 3.000 gæster. Vil du til ægte østrigsk afterski med skummende øl, Lederhosen og velkendt afterski-musik, så er det oplagt at tage et smut eller to her forbi. Eller nyd et glas liflige bobler på Platzhirsch-alm, der ligger dør om dør med Hotel Planai.

Bo på et dejligt hotel i skønne omgivelser

Hotel Planai er et af Højmark Rejsers Alpeffect Hotels – vores egne hoteller i Østrig. Det vil sige, at vi kan garantere mere end blot en fantastisk beliggenhed. På vores Alpeffect Hotels kan du nemlig se frem til et dejligt værelse samt god mad. Desuden er vores hotel i Schladming fyldt med en international atmosfære, hvilket gør det til et oplagt valg for både par, større grupper og familie med større børn.

Hotel fakta

Lift

10m

Pisten

25m

Indkøb

0m

Skibus

10m

Centrum

100m

Skiudlejning

0m

Internet

Ja

Bar

Ja

Skikælder

Ja

Wellness

Ja

Sauna

Ja

Børnemenu

Ja

Legerum

Ja

Børneaktiviteter

Ja

Solterrasse

Ja

Parkering

Ja

TV

Ja

Telefon

Ja

Bad/toilet

Ja

Liftkort

Skiskole

Skileje

Pistekort Schladming

Webcam

Værelser