Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse
Alpeffect Hotel
  • Udendørs pool
  • Stor morgenmads buffet
  • Fantastisk beliggenhed
  • Gratis Wifi

Aktiv sommerferie i Østrig

 

 

Via Ferrata - ÅRETS NYHED

Via Ferrata er en gammel italiensk klatrestil, hvor man klatrer over bjerget via jernwires, og kan opleves mange steder i verden.

I Schladming råder man over et kæmpe stort udvalg af smukke ture over bjerget til alle niveauer. Faktisk er det hele 27 forskellige ruter man kan give sig i kast med. 2 ruter er specielt designede til børn, 3 for teenagere og resten er opdelt efter farverne grøn (begynder), rød (øvet) og sort (ekspert).

Er man til store naturoplevelser og måske en anelse adrenalinsus, så kan vi varmt anbefale Via Ferrata til hele familien.

Læs mere her

Salzburg by

En dagstur til skønne Salzburg er klart et af vores bedste tip, til at din sommerferie i Østrig bliver helt magisk.

Byen rummer så meget historie og charme.
Vi har lavet en guide til en dagstur og lagt en video af byen highlight ind.

Se mere her

Mountainbike

I Østrig finder du mange muligheder for at nyde naturen på cykel eller til at udfordre dig selv på en mountainbike.

Hvad enten du er her på en familietur og ønsker at tage turen i et behageligt tempo, eller du er pro og suser igennem de forskellige tracks, vil du blive udfordret og tilfredsstillet. 

Der er mulighed for mountainbike i både Wagrain og Schladming.

Læs mere her  

Rodelbahn

Sommer Rodelbahn er en “rutsjebane", hvor du selv kan styre farten i den vogn, som du sidder i.

En sjov aktivitet for hele familien. Sikkerheden er i top, så alle kan slappe af og nyde turen, hvor idylliske udsigter er lagt i fokus.

Læs mere og se billeder her

 

E-Bike

E-bike er en mountainbike med motor. Motoren kan hjælper dig med at køre op af stigninger, så det er muligt at koncentrere sig om det sjove, og ikke fokusere på det hårde. Dette giver også hele familien mulighed for at være med på en længere eller stejl cykeltur.

E-bike kan stadig give gode udfordringer i det østrigske terræn, men I bestemmer selvfølgelig selv hvilken rute og derved hvilken sværhedsgrad, som I vil følge.

Læs mere her

Vandring

Østrig byder på gode muligheder for vandring i forskellige former for stigninger og natur. Der er vandrestier nok, så det er bare med at vælge en rute og komme afsted.

 

Vandreruter er inddelt i flere kategorier: 

- Runde ture, som starter og slutter samme sted.

- Panorama ture, hvor du vil finde mange flotte panoramaudsigter

- Familie ture, som er særligt velegnet til familier.

- Ekstreme ture, som er mere krævende, for dem der er på udkig efter en udfordring.

 

 

Rafting

Rafting er en super aktivitet, hvor man kan tage hele familien med. Der er rig mulighed for et adrenalinsus i maven, når man sejlende padler langs de brusende bølger.

Vi kan ikke garantere for, at man ikke bliver lidt våd, men bare rolig alle bliver udstyret med våddragt, redningsvest og sikkerhedshjelm, da vi ikke går på kompromis med sikkerheden! Hop om bord på raften og sejl med på eventyr.

klik ind her for at læse mere og se film.

Golf

Kan du heller ikke få nok af Golf? Så kom med Højmark rejser til Østrig i sommeren og oplev golfbaner du aldrig har set mage, og landskaber der fryder selv dem mest garvede golfspiller. 

Hvis du ikke er god til golf er der selvfølgelig også områder med baner for mindre øvede, men uanset niveau er der udfordringer for alle.

Se mere her

Tauern Spa

I Zell am See findes det luksuriøse spa og wellness center Tauern Spa.

Efter et par aktive dage i Østrig, så kan kroppen godt komme til at hungre efter wellness og forkælelse. Tauern spa står klar til at forkæle både krop og sjæl i deres afslappende omgivelser. Her vil du finde, at Tauern spa er eksperter i at få deres gæster helt ned i gear - så lad dig selv slappe af i luksuriøse omgivelser og nyd en dag i afslapningens tegn. 

Se mere her

Kitzlochklamm

Tag en dagstur ud og se det fantastiske Kitzlochklamm - Her vil du opleve nogle vilde og rå kløfter, som får danmarks natur til at ligne barnemad i forhold til.
Kløfterne der er de største at finde i hele delstaten, er mulige at besøge fra maj til oktober.

Læs mere

Canyoning

Har du brug for at få en på opleveren, og virkelig prøve noget der kan få adrenalinen helt op og ringe? Så tag en tur ud og prøv det vilde Canyoning. Her har du mulighed for at se den vilde natur fra en helt ny vinkel. 

Læs mere

Flying Fox

Kunne du tænke dig og prøve, at suse afsted hen over trætoppene i Østrigs mægtige skove? Flying fox kan også beskrives som omvendt zip lining - Man ligger fladt på maven, i mens man flyver igennem skove - Simpelthen! 

Læs mere

High Rope Park

Vil du prøve kræfter med europas største klatreparker? 

Så pak et par gode klatresko og tag ind og prøv High Ropes park - her er der nok at tage sig til. Faktisk er parken så stor, at hvis du vil prøve alle klatrebaner i parken, vil det tage dig 2 dage! Derfor anbefales det, at man mindst sætter 3 timer af til denne sjove oplevelse. 

Læs mere

 

 

Mountain Gocarts i Schladming

Skal I have et vaskeægte adrenalin sus, så skal I prøve Mountain gocarts i Schladming. Tag turen fra toppen af bjerget hele vejen til dalen i skarpe hårnålesving på en 3 hjulet mountain gocart, mens familien dyster om hvem der kommer først ned. 

Læs mere

 

Salzburg Zoo

Skal ferien byde på lidt flere eksotiske dyr, end Østrigs vilde natur kan byde på?

Så står Salzburger Zoo klar til at tage dig med rundt til alle verdenshjørner i deres indbydende faciliter - Her kan du opleve dyr fra Asien, Sydamerika, Australien og Afrika!

Læs mere

Slotte og fæstninger

Tag på en dagstur ud og oplev Østrig, som det så ud for mange år tilbage - Her vil du opleve hvordan fortidens adelsfamilier levede.

Østrig byder på mange smukke bygninger og værker, som er dateret langt tilbage i middelalderens tid - Disse unikke bygninger står stadig tronende og er utrolig velbevaret.

Se mere

Hangar-7 Red Bull

Ved siden af Salzburg lufthavn, kan du besøge det flotte Red Bull museum Hangar-7, hvor du kan komme helt tæt på ekstremfly, helikoptere, Formel 1 biler og meget mere. Entreen er gratis og der ligger en rigtig god restaurant ifm. museet. Et besøg i Hangar-7 anbefales til hele familien.

Læs mere

Kehlsteinhaus - Ørnereden

Kehlsteinhaus, eller som den måske er bedre kendt som, Ørnereden - ligger smukt omkring den sydtyske by Berchtesgaden - ca. 1 times kørsel fra vores hoteller.

Huset, som også er kendt som Hitlers sommerhus, ligger på toppen af et bjerg i 1834 meters højde. Det tog 2 år at bygge sommerhuset, og kostede omkring 30 millioner Reichsmark svarenden til 150 mio kr i nutidspenge.

Læs mere

Königssee - Berchtesgaden

Søen er en kæmpestor ferskvandssø, med krystalklart iskoldt vand, klemt inde mellem massive bjerge og lodrette klippevægge. Det er muligt komme på en sejltur med batteridrevne både, der sejler ud til en lille ø - ca 40 minutters sejlads fra afgangsstedet. På øen finder du en særdeles hyggelig restaurant med tilhørende biergarten. Her kan du nyde en god solid bayersk frokost med rødternet dug og en kølig weissbier under de skyggefulde træer.

Læs mere

Mine vandring

Tag på udflugt ned i de gamle underjordiske miner - og se hvordan den østrigske undergrund ser ud. 

Østrigsk jord gemmer på utrolig mange skatte, hvilket også gør, at man kan vælge mellem flere forskellige mine vandringer - Her kan man både suse ned i undergrunden og se de spektakulære saltminer, flotte isminer eller sølvminer.

Læs mere

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser