Luk menu

Chalet Hauser Kaibling

Chalet Hauser Kaibling

Nyd din skiferie hos Chalet Hauser Kaibling

Hos Chalet Hauser Kaibling​ i Schladming-området finder du skiløb i verdensklasse med hele 167 kilometer varierede pister fordelt på fire sammenhængende bjerge. I Schladming finder du et moderne skiområde, der tiltrækker skiløbere i alle aldre, og som flere gange er blevet kåret til Europas bedste.

Bo hos Chalet Hauser Kaibling på bjerget

I Schladming finder du nybyggede luksus-chaleter samt chalet-lejligheder, som ligger direkte på bjerget og med panoramaudsigt ud over skiområdet. Chalet Hauser Kaibling består af 50 forskellige luksuriøse chalets i høj kvalitet og med det hele rigtige hyggelige alpe-look, hvor du kan nyde aftenen efter en lang dag på ski.

Når du booker en chalet, så bor du direkte på bjerget med pisten som nabo. Derfra er der kun cirka 400 meter af den røde piste ned til hovedliften, Hauser Kaiblingbahn. Fra pisten kan du i de fleste tilfælde stå på ski helt tilbage til din chalet. Det afhænger dog af den pågældende snesituation.

Tæt på chaleterne ligger der en delikatessebutik/restaurant med det mest nødvendige som mælk, æg, juice, grøntsager, kød, vin og spiritus. Derudover tilbyder de også lette retter som pizza, lasagne, spareribs og suppe, som kan nydes i restauranten eller nemt opvarmes hjemme i chaletet.

Hotel fakta

Lift

400m

Pisten

100m

Indkøb

1700m

Skibus

400m

Centrum

8000m

Skiudlejning

400m

Internet

Ja

Skikælder

Ja

Sauna

Ja

Parkering

Ja

Bad/toilet

Ja

Liftkort

Skiskole

Skileje

Pistekort Schladming

Webcam

Værelser