Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Pistekort Saalbach

Oplev fantastisk skiløb i Saalbach Skicirkus

I Saalbach skicirkus får du skioplevelser i verdensklasse! Saalbach skicirkus består af i alt fire skiområder: Saalbach, Fiberbrunn, Leogang og Hinterglemm. Området består af hele 270 km pister, hvilket gør Saalbach Skicirkus til et af Østrigs største skiområder. Men på trods af sin størrelse, så hænger skiområdet utroligt godt sammen, så du let får masser af varieret skiløb mellem bjergene, uden du behøver at tage skibussen. Området har også et meget effektivt liftsystem, hvilket mindsker liftkøer og mere tid til skiløb.

Kan du lide freestyle skiløb finder du i Leogang den store Nitro snowpark, lige ved siden af stoleliften Asitzmuldenbahn. Denne snowpark skiller sig ud, da den er baseret på kreative obstacles. Det vil sige, at det ikke bare er straighte rails og kickers, men at her er nogle muligheder, for at bruge sin fantasi, til nye seje tricks.

Derudover er der i Hinterglemm den store Nightpark, som også har åben om aftenen. Parken har både begynder, medium og pro linjer. Der er tale om rene rail eller kickerlinjer, som giver de bedste muligheder for målrettet træning.  

Ønsker du at køre freeride skal du søge mod Fiberbrunn, her er der nemlig fantastiske muligheder for off-piste skiløb. Her er altid rigeligt med sne og idet området ligger på en skyggeside holder sneen sig kold hele dagen. Ofte rejser folk ikke til Saalbach for at køre på off-piste, hvilket gør at der ikke er så meget rift om sneen. Idet Fiberbrunn er en super freeridedestination var skiområdet i 2017 vært for Freeride World Tour.

I Hinterglemm kan man stå på ski om aftenen på oplyst piste. Her kan du få brændt noget ekstra energi af på nypræparerede pister, hvis du ikke skal på afterski eller hvis du blot har noget ekstra energi som skal brændes af inden dagen er omme. Aftenskiløb er også et hit blandt børnefamilier.

I forhold til langrend finder du i Hinterglemm en 10 km løjpe. Det er en lækker runde i flotte omgivelser. Perfekt til en tur om eftermiddagen. Men det er en lille runde, så hvis man ønsker at tage på langrendsferie eller kombi med alpint skiløb, så vil vi anbefale at man tager til Schladming.

Pister:

  • 140 km blå pister
  • 110 km røde pister
  • 20 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 270 km
  • Byens højde: 1003 m
  • Højeste skiløb: 2100 m
  • Længste nedkørsel: 8 km

Saalbach er et fabelagtigt skiområde med mange muligheder for at gøre din skiferie uforglemmelig! Udover at være et fantastisk skiområde, så er Saalbach også kendt for afterski i verdensklasse. Især baren Hinterhag er en af de mest kendte i Alperne og er helt sikkert et besøg værd hvis du befinder dig i Saalbach. Derudover har byen en hyggelig østrigsk stemning, masser af caféer, restauranter og barer, og så er der også mulighed for shopping.

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser