Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skisafari for lukkede grupper

Vi gentager succesen 
Vil du have en uforglemmelig skioplevelse i Dolomitterne samme med venner, kollegaer eller familie? Så lad os arrangere en skisafari, som vi sammensætter efter netop Jeres ønsker. På turen er det skiløbet og sammenholdet, der er i fokus. Oplev den berusende følelse af at være de første på pisterne hver morgen samt skiløb til langt ud på eftermiddagen. Hver morgen kaster vi os som de første ned ad de ny præparerede pister og ud i en ny og udfordrende dag i det enorme skiområde. Tag med på en rejse, som vil bringe Jer ud i den smukke natur i Dolomitterne - ud til de pister, som man normalt ikke når.

 

Skiferie i særklasse
Turen planlægger vi ud fra Jeres ønsker og behov. I har derfor mulighed for selv at bestemme hvilken dato I ønsker at ankomme samt hvor mange overnatninger I gerne vil have i dalen og på bjerget.
Dvs. at I fx selv bestemmer, om I ønsker at tage direkte på safari ved ankomsten eller om I gerne vil have en overnatning i Canazei inden turen starter.

Ligeledes tager vi gerne højde for evt. ønsker til områder og hytter i Super Ski Dolomitti i gerne vil besøge. (Vejret kan medføre turændringer)

 

Overnatning

Uden mad og drikke duer helten ikke, så efter en lang dag på ski hygger vi os med lidt afterski, hvor vi snakker dagens oplevelser igennem, indtil aftenens tre-retters-menu bliver serveret. Efter aftensmaden er der stadig tid til hygge og et spil kort.

Overnatning foregår i et af de hyggelige refugier (bjerghytter), hvor vi overnatter i sovesale af forskellig størrelse. Er man en af de morgenfriske, kan man opleve den smukke solopgang over Dolomitterne, mens man nyder stilheden, inden lifterne igen starter til en ny dag på ski.

Skisafarien har sit udgangspunkt i Canazei, og det er også her, I bliver indlogeret før og efter selve safarien, hvis I ønsker dette. Indkvarteringen er uspecificeret. 

NB: På selve skisafarien er halvpension (morgen- og aftensmad) inkluderet.

Drikkevarer til aftensmad, afterski samt frokost er på egen regning.

 

Krav til deltagerne

For at få det optimale ud af Skisafarien, skal I være habile skiløber og kunne køre på røde/sorte pister uden problemer. I skal kunne køre meget og længe på ski uden at blive træt. Det vil sige, at I skal sørge for at være i nogenlunde god form! I skal møde op med godt humør - så garanterer vi til gengæld en uforglemmelig tur med oplevelser i særklasse. Dertil kommer selvfølgelig masser af godt skiløb og store naturoplevelser.

 

Alt det praktiske

I skal være min. 10 personer, dog anbefaler vi at I max. er omkring 20 personer, da det ellers kan være svært at finde hytter hvor der er plads til alle. Vi sørger for guiderne står klar til at tage imod Jer ved ankomsten og tager med Jer på safarien. På turene skal I kun medbringe det, I kan køre med i en rygsæk. I alle hytter er der sengelinned og håndklæder. Enkelte hytter har hjemmesko til fri afbenyttelse, hvis man synes, det er fodkoldt.

Priseksempel

Pris afhænger af hvilke områder I ønsker, at turen går til, samt antal dage på ski.
Skisafari incl. 3 nætter på bjerget
Kør-selv
Incl. halvpension
Incl. liftkort i 4 dage

Pr. person 5.398,-

Bestilles således:

Ring 97 325 325

97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse