Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

LØRDAG + SØNDAG

Velkomstmøde

Lørdag aften holder vi velkomstmøde kl. 19.30

Skiløb

Frit skiløb lørdag, hvis transport tillader

Søndag er der mulighed for at deltage i pistevisning.

Overnatning

Villa Avisio

Indkvartering i to lejligheder med plads til 7 personer. Der er i hver lejlighed to soverum med dobbeltseng og/eller enkeltsenge, to opredninger i stuen samt to badeværelser. Det må forventes at man kan dele rum med en man ikke kender på forhånd. Læs mere om Villa Avisio her.

MANDAG

Skiløb

Mandag skinner solen og dagen går mod gletsjeren Mamolada. Mamolada er det højeste bjerg i Dolomitterne og beliggende 100 km, nordvest for Venedig. På en god dag kan man skimte Adriaterhavets dronning i det fjerne. Efter dette smukke syn drager vi tilbage mod sella-ronda og Alba, hvor vi skal overnatte. Rifugio Baita Cruz byder på et hyggeligt ophold, med en fantastisk udsigt og beliggende midt på panoramaruten.

Overnatning

Rifugio Baita Cruz -Alba

TIRSDAG

Skiløb

Efter morgenmaden er indtaget drager vi videre på vores skisafari. Formiddagen vil blive brugt i Alpe Lucia, hvor skiløbet for alvor bliver godt. Efter middag tager vi bussen videre til San Pellegrino, hvor vores næste overnatning ligger. Vi bruger resten af dagen på at teste pisterne i San Pellegrino området.

Overnatning

Rifugio Fuciade

Fuciade er en gammel stald der i 60'erne blev ombygget til rifugio og Chalet. Fuciade er beliggende i 1.982 meters højde i området San Pellegrino.

Vi kan ikke komme til hytten på ski og vil derfor blive hentet på deres bæltekøretøj og kørt det sidste stykke op til hytten. Her sover vi i værelser med plads til 2 - 4 personer.

 

 

ONSDAG

Skiløb

Vi starter dagen med at køre gennem San Pellegrino området mod byen Falcade, hvor der kommer en bus og køre os til Alleghe. Hele dagen bruger vi på ski i Civetta området, hvor vi fra byen Pescul sidst på dagen tager bussen videre til 5 Torri. Her tager vi liften op og kan efterfølgende stå ned til vores overnatning. Hvis der stadig er gode ben kan man være heldig og kunne nå en tur eller to uden rygsæk.

Overnatning

Rifugio Scoiattoli

Scoiattoli er bygget i 1969 af familien Lorenzi, som stadig ejer den. Scoiattoli ligger i 2.255 meters højde i området 5 Torri. Her sover vi i sovesale med plads til 2 - 10 personer. Hytten har et vildmarksbad, som vi har booket til Jer. Her kan i slappe af, nyde et glas vin, udsigten over dolomitterne og solnedgangen inden aftensmaden.

 

TORSDAG

Skiløb

Vi bruger hele dagen i Cortina. Inden vi tager bussen til Cortina kan vi nå et par ture på de tre pister der ligger ved Scoiattoli. Når dagen er slut tager vi bussen retur mod Lagazoui og tager sidste kabinelift op på toppen.

 

Overnatning

Rifugio Lagazoui

Lagazoui blev bygget i 1965 og er i dag drevet at sønnen Guido. Lagazoui ligger i 2.752 m højde og er dermed den højest beliggende hytte i Superski Dolomiti. Når man overnatter her skylder man sig selv at stå tidligt op og se solopgangen over Dolimitterne.

Her sover vi i sovesale med plads til 12-16 personer. Ønskes der et bad her koster dette 3,5 Euro. Hytten har en sauna som man kan tilkøbe adgang til for 15 Euro inkl. bad.

Før Refugio Lagazoui og kabelbanen derop blev bygget var der på bjergtoppen kun spor fra 1. verdenskrig. Ved siden af lifthuset er det muligt at kigge ned i soldaternes beskyttelses gange i bjerget ligesom man på vej op i liften kan man se flere kighuller, hvor soldaterne har holdt øje med dalen.

 

FREDAG

Skiløb

Vi vender skiene hjem mod Canazei.

 

Overnatning

Villa Avisio

Indkvartering i to lejligheder med plads til 7 personer. Der er i hver lejlighed to soverum med dobbeltseng og/eller enkeltsenge, to opredninger i stuen samt to badeværelser. Det må forventes at man kan dele rum med en man ikke kender på forhånd. Læs mere om Villa Avisio her.

 

LØRDAG

Hjemrejse dag

97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse