Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Tag på skiferie i påsken

Drømmer du om nogle ekstra skidage med solen hængende højt over himlen og sneen under skiene? Hvorfor så ikke bruge påskedagene i de smukke og snebeklædte Alper i enten Østrig eller Italien?

Selvom det måske er mest populært at tage på skiferie i vintermånederne, så er der faktisk også mange, der tager afsted i påsken. Her vil du stadig kunne suse ned ad de smukke pister – måske med lidt mere solskin? Dermed kan du få hyggelige stunder i godt vejr på bjergene, hotellets alterner og terrasser, eller når du går på opdagelse i de omkringliggende områder. 

 

Fly fra København

 

 

 

 

Tag traditionerne med syd for grænsen

At tage på skiferie i påsken kan naturligvis være din nye tradition. Men rejser du eksempelvis som familie med børn, så kan det tænkes, at påskeharen måske skal med. Og det er der god mulighed for. Gem eksempelvis lidt chokoladeæg på hotelværelset, eller gør en påske-kurv klar med overraskelser, til når dine børn kommer hjem efter en dag på pisten. 

Der er også gode chancer for at sætte tænderne i et lækkert måltid, også selvom det måske ikke er helt ligesom mormor laver det. Vælg enten et hotel med halvpension, eller udforsk de lokale caféer og restauranter. Du vil helt sikkert kunne skabe uforglemmelige minder, som hele familien kan værdsættes og mindes i mange år.

Flyv med fly fra København direkte til din destination

Hos Højmark Rejser står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen med at booke din næste påske-skiferie. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om andet end at nyde vinden i ansigtet, mens du suser ned ad pisterne. 

Vi har forståelse for, at ikke alle har mulighed for at rejse på samme tid. Derfor har vi flere afgange, så du nemmere kan finde en løsning, der passer ind i dine planer. Flyv eksempelvis med fly fra København:

  • Lørdag til lørdag
  • Lørdag til tirsdag
  • Tirsdag til lørdag

Du behøver altså ikke tage afsted en hel uge, hvis det ikke passer ind. På den måde kan du også nemt tage et par dage på ski, men stadig have tid til familiehygge hjemme i Danmark med resten af familien.

Gør påsken endnu bedre med en skiferie

Vil du gerne til de østrigske Alper? Så er der ingen grund til at holde dig tilbage. En skiferie i påsken kan være den helt rette måde at afslutte skisæsonen i år. Og du kan sagtens tage afsted, uanset om du er erfaren skiløber eller nybegynder. 

Højmark Rejser sørger nemlig for, at der er danske skiskoler ved vores destinationer, som både voksne og børn kan få glæde af. En skiguide kan sørge for, at du har styr på de grundlæggende begreber og teknikker, så du hurtigt kan komme til at suse afsted på ski.

Vi råder over vores helt egne hoteller, Alpeffect Hotels, hvilket er med til at sikre, at du kan få den bedst mulige oplevelse. Vores hoteller er placeret ved flere af de populære skisteder, og vi har især fokus på netop dit behov. Rejser du med familien? Eller er du på romantisk tur med din partner? Tag en snak med os, eller vælg netop den destination, der virker mest tiltalende for dig.

Fejr højtiderne på snesikre destinationer

Det er ikke kun påsken, der kan blive lidt bedre, når du får spændt et par ski under fødderne. Flere højtider kan med fordel holdes i snefyldte landskaber. Hvad med eksempelvis at holde jul i Alperne? Eller måske vil du gerne afsted til nytår? Vi hjælper dig gerne med at komme afsted lige netop den højtid, hvor du gerne vil prøve kræfter med de snebeklædte bjerge.

Læs mereMinimér
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser