Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Østrig Østrig

Find de bedste hoteller i Østrig

Leder du efter det ideelle hotel i Østrig til din skiferie? Hos Højmark kan vi hjælpe dig med at finde de bedste hoteller i populære regioner i Østrig, så du kan få mest muligt ud af dine ferie i sneen. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Vælg et hotel i Østrig til dine behov

Hos Højmark kan vi hjælpe dig med at blive klar til skiferien og finde billige hoteller, som passer til dine ønsker og behov. Rejser du eksempelvis med børn? Er du alene på skiferie? Eller er du taget afsted med din partner?

Hvis du rejser med børn, så ønsker du muligvis at finde overnatning tæt på skiliften, så de mindste ikke skal bruge al deres energi på at gå langt i skistøvler. Hvis du i stedet rejser med andre voksne, så ønsker du muligvis at være tæt på restauranter og barer med afterski. Du skal blot informere os om dine ønsker, og så kan vi guide dig til de rette hoteller i Østrig.

Se for eksempel alle vores populære hoteller i byer som Ischgl, Zell am See og Wagrain, og nyd alt hvad skiområderne byder på. Byerne har ikke bare mange og gode pister, men du vil også opleve en særlig stemning, når du bevæger dig rundt i gaderne til afterski. Hvis du derfor vil have en dags pause fra skiene, så kan du sagtens finde en masse andet at lave - både i byen og på hotellet. 

 

Få en nøglefærdig løsning hos Højmark

Hos Højmark kan vi lave en nøglefærdig løsning til dig, så du slipper for at skulle tage dig af de praktiske overvejelser inden rejsen. Det betyder, at vi blandt andet hjælper med transport, hotel og skileje. Det kan især være en udfordring at få tingene til at gå op, hvis I skal rejse mange sammen, men den opgave påtager vi os gerne. 

Når du er afsted, så kan du naturligvis også få fat på os der. Vi har blandt andet danske guider på de fleste af vores destinationer, som du er velkommen til at række ud til. Guiderne har et godt kendskab til området, og du kan spørge dem om både stort og småt, som hvor du skal tage på afterski, hjælp til skileje eller hvor du finder de bedste pister. 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser